Luovuuden juhlaa vietetään helmikuussa Tampereella

Tampereen Häämessut muotinäytös

Kuva Amanda Lehtola

Tampereen Häämessut järjestetään 5.–6.2.2022 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Ideoita, palveluita ja tuotteita häiden sekä muiden juhlien suunnitteluun tarjoava tapahtuma järjestetään nyt jo 28. kertaa.

Samaan aikaan järjestetään myös asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtuma Asta, joten tapahtumakokonaisuuden odotetaan tuovan kaikkiaan kolmeen halliin tuhansia messuvieraita.

Tampereen Häämessut tarjoaa hääpareille ja juhlien suunnitteluun osallistuville vinkkejä ja hyödyllistä tietoa tilaisuuksien toteuttamiseen sekä ennen kaikkea hyviä kontakteja tuotteita ja palveluja tarjoaviin yrityksiin.

Esillä ovat muun muassa pienet ja suuret juhlapaikat, catering- ja juhlapalvelut, morsius- ja juhlapuvut, sormukset ja muut korut, kauneusalan tuotteet ja palvelut, askartelutarvikkeet ja -ideat sekä häämusiikkitarjonta.

Runsaasti ohjelmaa ja inspiraatiota

Tapahtuman ohjelma antaa vinkkejä ja ideoita hääjärjestelyjen eri vaiheisiin niin morsiusparille kuin muulle järjestelytiimille sekä juhlavieraille. Ohjelma pitää sisällään muun muassa erilaisia näyttelyitä ja näytöksiä, jotka ovat vuosittain kävijöiden mielestä kiinnostavimpia ohjelmia messuilla. Tapahtuman yksi ehdoton vetonaula onkin muotinäytös, jossa esittelyssä on uusimmat ja upeimmat morsius- ja juhlapuvut.

Häätietoutta on kävijöille tarjolla usean asiantuntijan toimesta ohjelmalavalla. Vinkkejä saa muun muassa häätrendeihin, vihkimiseen ja kauneudenhoitoon liittyen.

Erilaista ohjelmallista sisältöä on runsaasti myös muualla kuin vain ohjelmalavalla, sillä messualueella on esimerkiksi Tredun opiskelijoiden valmistamia hääkakkuja sekä Kaunein kattaus -näyttely, josta messukävijät saavat äänestää voittajan. Myös Jules & Berylin tuottama Vuoden Koru 2022 -kilpailu huipentuu Tampereen Häämessuilla, jolloin Vuoden koru -voittaja julkistetaan.

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä TAMPEREEN HÄÄMESSUT

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut