Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Luksusta ja rakkautta Häät-lehden juhlanumerossa lokakuussa 2023

Morsian lukee Häät-lehti 2/2023 30-vuotisjuhlanumeroa

Kuva Artisan Photography

Ylelliset häät voivat syntyä niin, että hääparin ei tarvitse huolehtia mistään muusta kuin omasta ulkoasustaan – ja siihenkin löytyy osaavia ammattilaisia. Lue lisää Häät-lehdestä, joka ilmestyi Lehtipisteisiin ja näköislehtenä lokakuun alussa 2023.

Luksusta on sekin, että vuodenajasta tai hääpäivän aamuna valkenevasta säästä ei tarvitse piitata, sillä koko juhlapäivän kulku on suunniteltu monipuolisia mahdollisuuksia tarjoileviin sisätiloihin.

Lokakuussa ilmestyneessä Häät-lehden numerossa inspiroidumme rautaisella ammattitaidolla loihditusta pehmeästä väripaletista sekä suklaan ja kuparin kauniista liitosta häiden koristelussa.

Uusi numero ilmestyi lehtipisteisiin 4.10.2023.

Etsi sinua lähin lehtipiste

Voit lukea Häät-lehtiä myös huokeina ja ekologisina näköislehtinä Issuusta uusinta ja aiemmin ilmestyneitä numeroita.

Issuu.com

Hääinspiraatiota Långvikissa hääsomistus Mevent suklaanruskeaa ja kuparia

Kuva Jenni Tuominen

Häät Hangossa ja hääautona valkoinen tuktuk – Lena ja Christoffer

Kuva Lotta Polviander

Odotetut häätarinat pulppuavat ideoita ja tunteita

Tämän Häät-lehden monipuolisissa häätarinoissa vaihtelevat isot ja pienet häät, trendikkäät ja perinteiset ideat. Muun muassa koko perheen häät meren rannalla Hangossa ja ystäville järjestetyt rennot kaupunkihäät Porissa kutsuvat lukemaan ja haaveilemaan.

Häämatka Malediivit Intian valtameri hotelli Constance Halaveli

Kuva Timo Yli-Salomäki

Häämatkaelämykset odottavat lähellä ja kaukana

Unohtumattomin häämatka on hääparin näköinen päätös siitä, missä heidän rakkaustarinansa romanttisimpia hetkiä vietetään. Joillekin se on samoilua tunturissa, toisille löhöilyä palmujen katveessa paratiisisaarilla ja kolmansille vauhdikas seikkailumatka Euroopan metropoleissa.

Lokakuussa 2023 ilmestynyttä Häät-lehteä varten Tanja kävi etsimässä romanttisia piilopaikkoja Rovaniemen seudulta ja Sari tutki korallisaarille perustettuja lomakeskuksia Malediiveilla Intian valtameressä.

Häät-lehti juhlii 30. ilmestymisvuottaan 

Häät-lehden 30-vuotista historiaa juhlitaan kahdella upealla numerolla vuonna 2023. Ensimmäinen juhlanumero 'Tahdon rakastaa sua' ilmestyi tammikuussa ja toinen erikoisnumero 'Sulje minut syleilyysi' ilmestyi lokakuussa.

Uusi numero ilmestyi lehtipisteisiin 4.10.2023. Lehden normaalihinta on 9,30 € ja tarjoushinta S-ryhmän kaupoissa 6,90 €.

Etsi sinua lähin lehtipiste

Voit lukea Häät-lehtiä myös huokeina ja ekologisina näköislehtinä Issuusta uusinta ja aiemmin ilmestyneitä numeroita.

Issuu.com

Häät 2/2023: Sulje minut syleilyysi – 30-vuotisjuhlanumero

Häät 1/2023: Tahdon rakastaa sua – 30-vuotisjuhlanumero

Muokattu: 9.11.2023