Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Lovefall-blogin Kiiran elokuvahäät onnistuivat täydellisesti

Lovefall-blogin Kiiran elokuvahäät onnistuivat täydellisesti

Lokakuussa ilmestyvässä Häät-lehdestä pääsette kurkkaamaan tunnelmia Hollywood glamouria ja 007-tunnelmaa tihkuineisiin häihin. Punainen matto, limusiinit, traileri ja konfettitykit tekivät Lovefall-blogin Kiiran ja Peten häistä rakkaudentäyteiset ja spektaakkelimaiset, juuri niin kuin pari toivoi.

Parin glamourilla kuorrutettu juhlapäivä jatkui yli puolille öin. Pari paljastaa mitkä olivatkaan molempien ikimuistoisimmat hetket.

Pete olisi halunnut järjestää häät jo vuotta aiemmin, mutta Kiira tahtoi budjettiin joustovaraa. Päätös oli hyvä, sillä näin häistä saatiin juuri täydelliset.

– Pete halusi panostaa sormuksiin ja pukeutumiseen, minä taas vieraiden viihtymiseen. Saimme molempien toiveet sovitettua budjettiin, vaikka rahanmeno välillä suoraan sanottuna hirvitti!

Tärkeintä suunnittelussa ja rahan kulutuksessa oli, että molemmat sitoutuivat häiden järjestämiseen heti alusta alkaen.

Lovefall-blogin Kiiran elokuvahäät onnistuivat täydellisesti

First look -kuvaus ikimuistoisin

Päivän tunteikkain hetki Kiiralle oli ehdottomasti first look -kuvaus.

– Ilman sitä olisin varmaan itkenyt koko matkan alttarille ja jännittänyt koko illan. Peten näkeminen ennen vihkimistä oli ehdottomasti kaikkein jännittävin ja ikimuistoisin hetki päivässä.

Petelle taas jäi parhaiten mieleen vieraiden onnittelutoivotukset.

– Olihan se upeaa nähdä tuttuja, ystäviä ja sukulaisia. Jännitys oli ohi ja tilalla rento fiilis. Tämä oli myös päivän ainoa hetki, jolloin sai jutella jokaiselle vieraalle kasvotusten. Illan aikana ei vain kerennyt olla kaikkien kanssa jutustelemassa.
 

Yölliset onnenhehkut

Bändin lopetettua soiton keskiyöllä juhlaseurue siirtyi Ravintola Kitzensin baariin. Valomerkin kajastaessa tuntia myöhemmin, Kiira, Pete ja bestman Antti siirtyivät kävellen Hotel Kämpiin. Kolmikko istui suljetulla terassilla aamukolmeen ja kävi läpi päivän tapahtumia valtavassa onnen huumassa.

– Hotellihuoneessa rentouduimme pitkässä kylvyssä ja vain hymyilimme jatkuvasti. Päivä oli ollut elämämme paras.

Lovefall-blogin Kiiran elokuvahäät onnistuivat täydellisesti

Apua hääsuunnittelijoilta

Erityisen tyytyväinen pariskunta on Hey Lookin palkkaamiseen. Juhlasuunnittelijat saavat suitsutusta.

– Suunnittelin heidän kanssaan vuoden ajan häiden ilmettä. Loppupeleissähän meillekin oli yllätys se miltä tila juhlapäivänä näytti. Hey Look oli somistamassa paikkaa ravintolan kanssa meidän ollessa potrettikuvauksissa. Emme voi tarpeeksi ylistää heitä, kaikki näytti mykistävältä!

Kajaanista Lontooseen

Kiira ja Pete saivat häälahjaksi mökkiloman Kainuun Hyrynsalmelle. Kajaanissa paria odotti auto herkkukorin ja ajo-ohjeiden kera.

– Reissu tuli todella tarpeeseen, sillä emme olleet varmoja budjetin lopullisesta paukkumisesta, joten emme uskaltaneet ostaa häämatkaa ennakkoon. Lisäksi olemme molemmat Kainuusta kotoisin, joten jylhiä maisemia katsellessa mieli lepäsi. Teimme paljon uusia asioita avioparina, joten aina ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan.

Voi olla, että Bondin jalanjäljissä pari lentää Lontooseen vielä toiselle häämatkalle, sillä lahjojen joukosta paljastui illallisristeily Thames-joella.

Teksti Tanja Hakala
Kuvat Janne Miettinen

 

Katso lisää Kiiran ja Peten häätunnelmia Häät-lehden numerosta 2/14, joka ilmestyi Lehtipisteisiin 21.10.2014. 

Lovefall-blogin Kiiran elokuvahäät onnistuivat täydellisesti

Muokattu: 25.9.2019