Love me do Winter Fairin catwalk 2020 tuo tropiikin tammikuuhun

LOVE ME DO 2020

Häämuotinäytöksissä 18.-19.1.2020 siirretään katseet lämpimään tropiikkiin – näytöksen teemana on kesäinen beach resort! Love me do haluaa jo fiilistellä kesän tulevia morsiamia ja tuntea sen kesäisen lämpimän tuulahduksen, joka nyt tammikuussa tuntuu vielä niin kaukaiselta. Tarvitsemme kauniita värejä harmauteen ja haluamme tuntea varpaidemme uppoavan valkoiseen hiekkaan lumen sijaan.

Vaikka boho-tyyli ei tällä hetkellä surffaa muodin korkeimmalla aallolla, se on edelleen monen rennon morsiamen makuun. Tämän vuoden hipahtavin trendi on macrame-tyyliset mekot, pitsin uusi ulottuvuus. Rantahäihin sopii 2020 trendien mukaan koko jalan mitalta aukeavat ylipitkät halkiot. Myös simpukkamallinen dekoltee, isot kukat asusteissa ja printeissä lämmittävät rantamorsiamia. Tämän hetken hääpukutrendeihin kuuluu lisäksi off shoulder -tyyppiset massiiviset hihat, läpinäkyvät materiaalit, minimalismi, sekä hääpuvut joissa yhdistyy takki ja mekko. Miesten ja naistenkin puvuissa korostuu taitava leikkaus. Sulhaset voivat leikitellä eri asusteilla, kuten sukilla, ruseteilla ja vieheillä. Värilliset liivit ovat edelleen in! Klassisen hääpuvun kannalla olevien ei myöskään tarvitse huolestua, Love me do beachillä nähdään myös ajattoman kauniita, perinteisempiä pukukaunottaria.

Kansainvälisissä näytöksissä näemme tuoreimpia pukuja mm. seuraavilta häämuotitaloilta; Victoria & Vincent, Herve Paris, Modeca, Morilee, Ronald Joyce, Justin Alexander, Lillian West, Sincerity, Sweetheart ja Eddy K.

Kotimaisen näytöksen kauniita morsiuspukuja esittelevät mm. Vuoden Hääpukusuunnittelija 2019 Terhi Löfman Ateljee Aariasta, messuilla lanseerattava upouusi mallisto VALKOINEN Bridal Wear Wedding Garagelta, sekä näemme mm. Katri Niskasen, Heidi Tuiskun ja Morsiusateljee Helmen upeuksia.

Kaikki näytöksen yritykset voi katsoa näytteilleasettajalistalta!   

Näytösten supercoolista lookista vastaavat Hair Pro Team & Balmain (hiukset), meikkaaja-maskeeraaja Sandi Moilanen & 7 maskeerausopiskelijaa, Oriflame (meikit), Miraque (magneettiripset), sekä Ihana Kukkanen Kauniainen (kukat). Näytöksen tuottaa Heidi Sjöberg assistenttinaan Iina Leppälä.

Kotimaisen häämuodin näytökset la ja su 18.-19.1.2020 klo 12. ja 14.30
Kansainvälisen häämuodin näytökset 18.-19.1.2020 la ja su klo 11. ja 13.
Katso koko ohjelma tästä!

Tervetuloa tropiikkiin!

LOVE ME DO 2020

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä LOVE ME DO

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut