Love me do – kaksi päivää häähuumaa tammikuussa 2019

Love me do autumn 2018

Kuva Alejandro Lorenzo / Love me do

Trendikkäimmät kattausideat, tyylikkäimmät yritykset, upeimmat hääpuvut näet kaikki yhdellä kertaa Love me do -häätapahtumassa 19.-20.1.2019 Kaapelitehtaalla.

Love me do - Suomen suurimmat häämessut 19.-20.1.2019 Kaapelitehdas, Helsinki

Suomen suurimmat häämessut valtaavat jälleen tammikuussa Kaapelitehtaan kaksipäiväisen häähuuman merkeissä. Love me do - hurmaavan erilainen häätapahtuma tarjoilee messukävijöille tuttuun, mutta sisällöltään alati uudistuvaan tapaansa alan laajimman kattauksen eri hää- ja juhla-alan yrityksiä sekä palveluita yli 180 edustuksen edestä.Mikä mahtava tilaisuus tutustua hääpalveluiden koko kirjoon, tehdä vertailuja ja löytää juuri teille sopivat palveluntuottajat. Messuille osallistuvat yritykset tarjoavat myös huikeita tarjouksia helpottamaan hääbudjetin hallintaa. 

Esimerkiksi kulta-alan palveluita messuilta löytyy yli 30, joten sormushankinnat kannattaa keskittää Love me do -häämessuille!

Messuilla tapaat alan ehdotonta kärkeä, sillä messujen yhteydessä palkitaan myös Vuoden hääyritykset ja hääbloggaajiinkin saatat törmätä, sillä myös Vuoden hääblogit palkitaan jälleen tammikuussa Love me do:n toimesta.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA

Tammikuun messujen monipuolinen ohjelmatarjonta sisältää mm. mielenkiintoisia hääaiheisia luentoja hääpuvun valinnasta avioehtoon ja erilaisia "hands on" -workshoppeja, joihin kävijät voivat osallistua messujen aikana ja opetella vaikkapa hääkalligrafiaa ja kukkasomisteiden sidontaa.  

80m2 tila täynnä juhlakattausideoita esimerkkikattauksineen sekä vuotuinen Kaunein morsiuskimppu -näyttely kymmenine hääkimppumalleineen inspiroivat kävijöitä.

Hääpukuvalintaa pohtiville on tarjolla noin 130 hää- ja juhlapukua catwalkin rennoissa häämuotinäytöksissä, joissa esitellään sekä uusinta kansainvälistä että kotimaista huippuhäämuotia. Messuilta voi myös ostaa hää- ja juhlapukuja suoraan rekistä sekä käytettynä että uusina, sillä messuille on tulossa satoja hää- ja juhlapukuja myyntiin - pukujen sovituskin onnistuu messuille rakennetussa sovitushuoneessa.

Love me do on häämessutapahtuma kaikille aisteille! Kuuntele bändejä ja esiintyjiä, käy kuvauttamassa itsesi ja seurueesi huikean fantasiakuvausseinän edessä ja nauti käsin kosketeltavasta häähuumasta! 


Messuilla voi herkutella maistiaisten parissa sekä street food -alueella vaikkapa ruokatoimittajien gourmet-ruokarekalla ja messujalkoja voi lepuuttaa näytösalueen viihtyisässä Bar & Loungessa kuohuviiniä ja artesaanioluita nauttien.

Tule hemmotelluksi yllätyksillä ja arvonnoilla! Viikonlopun aikana jaetaan mm. 2000 risteilyetukorttia, joilla kortin haltija pääsee Viking Linen päiväristeilylle Tallinnaan 2-3 läheisensä kanssa.

KATSO KUVAT SUUREMPINA JA KUVATIEDOT KUVIA KLIKKAAMALLA


Seuraa tapahtumantiedottelua www.lovemedo.fi sekä Instagramissa ja Facebookissa

Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma

19.-20.1.2019 Kaapelitehdas, Helsinki

Liput ovelta 7 eur sisältäen narikan ja eteispalvelun. Lauantain ehjällä rannekkeella sunnuntaina sisälle narikan hinnalla (2 eur).

Messuinfo, aikataulut ja näytteilleasettajat löydät täältä!

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä LOVE ME DO -HÄÄMESSUT

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut