Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Vihkisormus

Korumuotoilijat pohtivat sormuksen olemusta I love me -messuilla

Tule I love me -messuille 21.–23.10.2022 tutustumaan Vuoden Kaunein Sormus 2022 -finalistisormuksiin osastolle 6u21 sekä kuuntelemaan keskusteluja ja esittämään kysymyksiä!

Lauantaina 22.10.

LAUANTAINA I love me -messuilla mietitään muun muassa sitä, että vaikka sormus on ikiaikainen esine ja symboli, miksi ja miten uusia sormuksia koko ajan muotoillaan.

– Kuten kaikessa taiteessa, muodissa, musiikissa ja kaikilla aloilla ylipäänsä, tuotteiden ja ideoiden on uudistuttava, jottei se toista itseään ikuisesti. Sormusten käyttäjien mieltymykset, arvot ja asenteet kehittyvät, joten myös korujen pitää uudistua, miettii Hanna Korhonen, yksi Vuoden Kaunein Sormus 2022 -kilpailun finalisteista.

– Tilaustyönä tehtävät korut suunnitellaan joko aivan alusta lähtien tai se valmistetaan asiakkaan valmiin idean pohjalta, Korhonen jatkaa.

– Mallistokoruissa toisaalta on jo mietitty mahdollisimman pitkälle käyttäjien kaipaamat vaihtoehdot ja tarpeet ja takana on usein laaja-alaisempi tiimi, Mari Isopahkala miettii.

– Tilaustyössä latautuu aina mukaan tilaajan tunne ja muistot, Pia-Mari Jull summaa.

Vuoden Kaunein Sormus 2022 I love me -messut

LA 22.10. klo 11.30–12.00 / Lounge-lava

Miksi uusia sormuksia muotoillaan? Miten tilaustyönä tehdyt korut eroavat mallistojen koruista?

Haastattelussa Vuoden Kaunein Sormus 2022 -kilpailun finalistimuotoilijat Pia-Mari Jull (Versatile Idea), Mari Isopahkala (Arkimuoto) ja Hanna Korhonen (Hanna K Design & Jewellery). Haastattelijana Sari Yli-Salomäki (Häät-lehti & Häät.fi).

Sunnuntaina 23.10.

SUNNUNTAINA Lounge-keskustelussa on aiheena sormuksen merkitys käyttäjälleen sekä niissä käytettävät materiaalit.

– Useimmiten merkitykselliseksi nousevat korun esteettiset ja eettiset arvot. Merkityksellistä voi olla myös sormuksen muotoilussa huomioon otettu symboliikka, Tero Hannonen pohtii.

– Korujen tarkoitus on mielestäni olla erityisiä ja sillä tapaa tuoda esille sitä kantavan ihmisen erityisyyttä. Koruilla halutaan viestiä jotain, antaa vaikutelama jostain, Jussi Louesalmi jatkaa.

– Koru voi myös saada erityisen merkityksen silloin, kun se on suunniteltu yhdessä korunkantajan kanssa tai koru on saatu merkityksellisessä tilanteessa läheiseltä ihmiseltä, Hanna Rainio summaa.

Vuoden Kaunein Sormus 2022 I love me -messut

SU 23.10. klo 11.30–12.00 / Lounge-lava

Mikä tekee sormuksesta erityisen? Ajatuksia korujen muotoilusta ja tietoa jalokivistä, materiaaleista ja valmistuksesta.

Haastattelussa Vuoden Kaunein Sormus 2022 -kilpailun finalistimuotoilijat Hanna Rainio (Kätkökoru) sekä Jussi Louesalmi ja Tero Hannonen (Au3 Kultasepät). Haastattelijana päätoimittaja Sari Yli-Salomäki (Häät-lehti & Häät.fi).

Vuoden Kaunein Sormus 2022 Finalistit

Kuva Studio Töyrylä

Äänestä Vuoden Kauneinta Sormusta 31.10. mennessä!

Äänestä

I love me -messuilla 21.–23.10.2022 Messukeskuksessa

Näe kaikki 10 finalistisormusta ja tule tapaamaan suunnittelijoita I love me -messuille osastolle 6u21.
 
Yhteistyössä I love me -messut

Muokattu: 19.10.2022

Lue lisää samasta aiheesta

Mitä eroa on laboratoriotimantilla ja luonnontimantilla?

Laboratoriotimantti eli teollisesti valmistettu timantti on hyvä vaihtoehto silloin, kun koruun halu...

Tutustu kevään 2024 suosituimpiin kihla- ja vihkisormuksiin

Häät.fin Sormuskoneen kevään 2024 suosituimmat vihkisormukset, timanttisormukset ja myös miesten vih...

Kultaseppämestari Pekka Kulmala suunnittelee koruja vastuullisesti ja perinteitä kunnioittaen

Kultaseppä Kulmalan sormukset ja korut suunnitellaan ja valmistetaan suurella ammattitaidolla ja rak...

Kotimainen kihla- ja vihkisormus pääsee pisimmälle eettisyydessä ja ekologisuudessa

Voit käyttää kihlasormusta ja vihkisormustasi sekä muita koruja hyvillä mielin, kun valitset Suomess...

Valitse kaunein Olli Johan Lindroos Uniikkisormus

Häämessut netissä -tapahtuman pääkilpailussa voit voittaa huikean OJL-uniikkisormuksen. Osallistu ma...

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

Kihla- tai vihkisormuksen on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi...

Mainos: Keskisen Kello

Unelmien sormus verkkokaupasta – Sormusostoksilla kiireettömästi netissä

kihlasormus morsiamen nimettömässä sulhsen käsipuolessa

Odotatko kosintaa vai menitkö juuri kihloihin? Kihla- ja vihkisormuksen hankintaan liittyy suuria tunteita, sillä kutkuttava hääsuunnittelu voi vihdoin alkaa.

Jos nimettömässä säihkyy jo puolison valitsema tai yhdessä hankittu kihlasormus, seuraavaksi onkin vihkisormuksen etsinnän vuoro. Mutta mistä ihmeestä aloittaa? Entä jos kaiken voisi hoitaa rennosti kotisohvalta käsin ilman painetta ostamisesta?

miehen kihlasormus sulhanen pitää morsianta kädestä

Minulleko sormus verkkokaupasta?

Sormusten maailma on yhtä aikaa sädehtivän upea ja hengästyttävän valtava. Jopa koko elämän tärkeimmän korun on tietenkin oltava huolella valittu ja juuri se oikea. Vaikka et tietäisi sormuksista yhtään mitään, se ei haittaa. Sillä nimenomaan verkossa pääset ilman myyjän ohjailua tiettyyn suuntaan sukeltamaan korujen maailmaan omilla ehdoillasi. 

Keskisen Kellon verkkokaupassa korun ostaminen käy kiireettä, asiakaspalvelun opastuksella itselle sopivana aikana. Hinta- ja budjettipaine on tiessään, sillä hinnat on suoraan ilmoitettu, vaikka tarjousta voi toki aina pyytää asiakaspalvelusta.

Toinen toistaan kauniimpien korujen säihkeeseen on kiva uppoutua ja samalla oppia erilaisista sormusmalleista yhä enemmän. Tämä osa häiden suunnittelusta muuttui kertaheitolla ikimuistoisen helpoksi.

Katso Keskisen Kelllo-sormuksia Häät.fin Sormuskoneesta

Keskisen Kellon sormusvalikoima

Löydä Keskisen Kellon verkkokaupasta oma unelmasormuksesi

Keskisenkello.fi

Suomalaisten rakastamat sormusbrändit

Valikoimista löytyvät kaikki suomalaisten rakastamat brändit, kuten Kohinoor ja Festive sekä Lykka. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin kätevästi chatin kautta tai puhelimitse iltakahdeksaan asti ja verkkokaupasta voi tilata maksuttoman sormusmitan. Mitta kertoo tarkasti oman koon eikä sitä tarvitse lähteä kivijalkaliikkeeseen tarkistuttamaan.

Verkkokaupassa olevien tarkkojen kuvien avulla pääsee fiilistelemään, miltä sormus näyttää käytössä ja mikä parasta, toimitusaika on vain 1–3 päivää. Kaiken lisäksi korulla on jopa 60 päivän palautusoikeus, ellei kyseessä ole tilaustuote tai kaiverruksen kanssa ostettu.

Kohonoor-kihlasormus morsiamen sormusessa

Unelmien sormus ilman stressiä

Sen sijaan, että yrittäisi sovitella aikatauluja yhteen ja viettää sormusliikkeissä jopa tuntikaupalla aikaa etsien sopivaa yksilöä, voi sormuksia fiilistellä sopivina hetkinä rakkaan kanssa kotona.

Kaataa vaikka laseihin kuohuvaa ja miettiä rauhassa millaiset korut sopisivat juuri teille. Samalla voi selailla muitakin koruja häälookeihin sopien. Stressiä vie harteilta pois melkoisesti sekin, ettei myyjälle tarvitse sanoa missään vaiheessa ei. Verkkokaupassa ostopäätöstä saa miettiä ilman epämukavaa oloa juuri niin kauan kuin tarvitsee.

Elämän tärkein koru kotimaiselta perheyritykseltä

Valikoima on todella laaja ja sormuksia voi selailla kätevästi tyylin, hinnan ja materiaalin mukaan. Ilahduttavaa on se, että täältä löytyy ihan jokaisen budjettiin sopiva sormus. Ja koska ollaan ainutlaatuisen ja tunteita herättävän aiheen äärellä, vaikutuksen tekee myös Keskisen Kellon perheyritystausta.

Vuonna 1982 Alavuden Tuurissa perustettu yritys myy vain aitoja tuotteita kotimaisilta valmistajilta sekä Suomen virallisilta maahantuojilta. Tämä kaikki takaa sen, että sormusten aitouteen voi luottaa sataprosenttisesti. Hääpäivänä nimettömässä kimaltelee siis takuuvarmasti aito ja yhdessä rakkaudella valittu yksilö.

morsian hymyilee pitäessään sulhasen kasvoista

Keskisen Kello

Sähköposti asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Verkkokauppa

Keskisenkello.fi

Facebook Keskisen Kello Oy

Instagram @keskisenkello

Keskisen Kellon edustamat kotimaiset brändit

Kohinoor

Festive

Lykka

Katso kaikki Keskisen Kellon

Kihlasormukset

Vihkisormukset

 

Teksti Tanja Hakala

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä KESKISEN KELLO

Muokattu: 7.6.2024