Äänestä suosikkiasi Vuoden Kaunein Sormus 2022 -kilpailussa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Äänestä suosikkiasi Vuoden Kaunein Sormus 2022 -kilpailussa

Äänestys on päättynyt ja voittaja julkaistu! Seuraa vuosittaista kilpailua täällä >>

Yleisöpalkintojen voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Kaikki finalistisormukset edustavat suomalaista korusuunnittelua ja kultasepäntyötä. Vuoden Kaunein Sormus 2022 -kilpailun teema ”Uusi alku” on innostanut muotoilijoita miettimään historiallisia murroshetkiä ja yksilön elämän taitekohtia.

Voita ihanat Frantsilan kasvojenhoitotuotteet

Voit voittaa hemmottelevan 80 euron arvoisen kasvojenhoitopaketin korkealaatuisia Frantsilan luomuyrttituotteita. Äänestäneiden kesken arvotaan 3 tuotepakettia.

Frantsilan kasvojenhoitotuotteet palkintona Vuoden Kaunein Sormus 2022 -äänestyksessä

Äänestäneiden kesken arvottavaan Frantsilan kauneuskimppuun kuuluu Uudistava kuorintavoide, Kehäkukka kasvovesi, Ravitseva kasvovoide ja Puna-apila puhdistusgeeli. Yhden paketin arvo on noin 80 euroa ja paketteja arvotaan 3 kpl.

Frantsilan tuotteet ovat syntyneet perustajien Virpi Raipala-Cormierin ja James Cormierin intohimosta luonnolliseen terveyteen ja yrtteihin sekä 30 vuoden kehitystyöstä luontaishoidollisten kokonaisuuksien parissa. Frantsilan yrttiviljely ja -keräily on täysin luomua.

Kilpailun järjestää Häät.fi & Häät-lehti yhteistyössä I love me -messujen kanssa jo 15. kerran

Vuoden kaunein sormus -kilpailun esikarsintaan lähetettiin 56 sormusehdotusta. Esiraati arvioi kilpailuun ilmoitettuja sormuksia laadun, käytettävyyden ja estetiikan ohella myös siitä näkökulmasta, miten nimi ja tarina tukevat sormuksen muotoilua ja millaisia kaupallisia mahdollisuuksia tuotteella on tulevaisuudessa.

Esiraadissa vuonna 2022 työskentelivät yhteistyöpäällikkö Piia Lehtinen (Designmuseo), johtava intendentti Hanne Siekkinen (Huutokauppa Helander), toimitusjohtaja Henrik Kihlman (Suomen Kultaseppien Liitto), toimittaja Hanna Kinnunen (mm. Radio Aito Iskelmä), päätoimittaja Sari Yli-Salomäki (Häät-lehti ja Häät.fi) ja tiedottaja Marissa Rämänen (I love me -tapahtuma, Messukeskus).

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun järjestävät vuosittain yhteistyössä I love me -messut ja Häät.fi & Häät-lehti. Kilpailu järjestetään tänä vuonna 15. kerran. Kultasepät saivat ilmoittaa omat sormuksensa kisaan kevään 2022 aikana. Yleisö valitsee voittajan tässä 31.10.2022 päättyvässä äänestyksessä, ja voittaja julkistetaan 12.11.2022 Rakkaudella. Yhdessä. Hääalan ammattilaisten gaalassa Helsingissä.

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailu

The Ring of the Year in Finland since 2008

2021: Forget-me-not, Pia-Mari Jull (Versatile Idea)
2020: Routa, Annika Takanen (Festive-timanttikorut)
2019: Pretty in Pink, Laura Darth (By Laura Darth)
2018: Satumetsä, Kristian Saarikorpi (Saarikorpi Design)
2017: Keto, Jussi Louesalmi (Au3 Kultasepät)
2016: Kide, Olli Johan Lindroos (E. Lindroos Oy)
2015: Pitsi, Lauri Eno (Hieno Jewel)
2014: Fanny Rose, Annette Tillander (Annette Tillander Oy Ab)
2013: Eden, Carina Blomqvist (Carina Blomqvist Design)
2012: Lumi, Olli Johan Lindroos (E. Lindroos Oy)
2011: Tulppaani Passionale, Reijo Andreasen (Kultasepät Andreasen)
2010: Praha, Mika Tarkkanen (Kultaseppämestari Tarkkanen)
2009: Tunteiden vuori, Mika Tarkkanen (Kultaseppämestari Tarkkanen)
2008: Ornamentti, Tero Hannonen (Au3 Kultasepät)

Muokattu: 10.4.2024