Kenestä leivotaan Vuoden Hääpukusuunnittelija 2018?

Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettävä Love me do -häätapahtuma etsii ehdokkaita Vuoden hääpukusuunnittelija 2018 -kilpailuun, joka järjestetään jo kolmannen kerran. Yhteistyössä Häät-lehden & Häät.fin ja Amoriini.comin kanssa järjestettävä kilpailu on suunnattu vaatesuunnittelun ammattilaisille ja sen tarkoituksena on nostaa esiin upeinta suomalaista häämuotiosaamista. Voittaja saa huomattavan näkyvyyden kotimaisissa häämedioissa ja pääsee esittelemään töitään Saksassa pidettäville European Bridal Week -ammattilaismessuille keväällä 2019.

Kuva Häät-media

Vuoden Hääsuunnittelija 2017 -kilpailun voitti Irina Rogusina

Aurora Raiskinen on Vuoden Suomalainen Hääpukusuunnittelija 2016

Laatuaan ensimmäisen, Vuoden Hääsuunnittelija 2016 -kilpailun voitti Aurora Raiskinen

Pukusuunnittelijat ovat tervetulleita ilmoittautumaan kilpailuun 25. kesäkuuta 2018 asti. Kilpailussa etsitään kolmen puvun minimallistoa, johon voi kuulua perinteisiin kirkkohäihin sopivan puvun ohella myös esimerkiksi maistraattiin mietitty asu, mutta jossa kuitenkin on yhtenäinen juju tai punainen lanka. Vuoden 2018 kilpailun erityisenä teemana on vastuulliset valinnat ja kestävä kehitys.

Kilpailussa etsitään pukuja, joilla on kaupalliset mahdollisuudet menestyä. Koska tähtäimessä on suomalaisen hääpukusuunnittelijan löytäminen, suunnittelutyön tulee keskittyä Suomeen. Lähityötä korostetaan siten, että pukujen tulee olla valmistettu Suomessa tai muualla Euroopassa.

Tuomaristo ratkaisee voittajan

Tuomaristo arvioi puvut sekä ennakkoon luonnosten perusteella että paikan päällä Helsingin Kaapelitehtaalla 6. lokakuuta 2018 järjestettävän Love me do autumn fair -tapahtuman muotinäytöksen yhteydessä mallien yllä.

Tuomaristoon kuuluvat European Bridal Weekin johtaja Andrew Lookman, Häät-lehden päätoimittaja Sari Yli-Salomäki, suomalaisen juhlapukeutumisen eturivin suunnittelija, taiteilija Anne-Mari Pahkala, muodin ja etiketin asiantuntija, kirjailija Mirva Saukkola, pukuompelijamestari ja Vuoden Hääpukusuunnittelija 2017 -kilpailun voittaja Irina Rogusina, hää- ja juhlaideasivusto amoriini.comin tuottaja Johanna Merinen sekä Love me do:n toimitusjohtaja Nonna Sjöberg.

>> LUE LISÄÄ KILPAILUSTA LOVE ME DO -SIVUSTOLLA

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

HääpuvutHäämessut