Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Helsinkiläinen Iiris voitti hääpuvun Häämessuilla netissä

Iiris voitti Amelie-hääpuvun

Hääpuvun arvonnassa Häämessuilla netissä keväällä 2022 arpaonni suosi helsinkiläistä Iiristä. Hän oli osallistunut kevään 2022 digihäämessuilla kilpailuun, jossa osallistujat saivat valita eurooppalaisen boho-tyylisen Amélie Bridalin hääpukujen joukosta suosikkinsa. Iiris osallistui kisaan ja sai huhtikuun alussa iloisia uutisia: arvontavoitto osui hänen kohdalleen ja menikin todella nappiin, sillä häät olivat suunnitelmissa ja hääpuku vielä valitsematta.

Paria kuukautta myöhemmin toukokuussa hän suuntasi palkintomekon valintaan Mannerheimintielle Zazabellan hääsalonkiin. Yhdessä Zazabellan ammattitaitoisen hääpukukonsultin ja äitinsä kanssa Iiris kävi läpi vaihtoehdot ja valikoi suosikkinsa. Ennakkoon Iiris oli jo kuvien perusteella valinnut oman ennakkosuosikin kilpailupukujen joukosta, mutta osuiko lopullinen valinta samaan hääpukuun?

Iiris voitti Amelie-hääpuvun
Iiris voitti Amelie-hääpuvun
Iiris voitti Amelie-hääpuvun

– Oli oikeastaan helpotus, että kilpailun myötä minulla oli jo rajattu valikoima erilaisia hääpukuja, jotka kuitenkin kaikki olivat omalla tavallaan kivoja ja mieluisia. Oli paljon helpompi tehdä valinta niiden väliltä kuin miettiä, millaisia satoja erilaisia pukuja voisi olla tarjolla, Iiris hymyilee.

Iiris voitti Amelie-hääpuvun
Iiris voitti Amelie-hääpuvun
Iiris voitti Amelie-hääpuvun
Iiris voitti Amelie-hääpuvun

– Hääpukujen sovitukseen kannattaa lähteä avoimin mielin, sillä vasta sitten kun erilaisia mekkoja on kokeillut ylleen, todella tuntee ja näkee, miten ne pukevat ja miellyttävät omaa silmää, Iiris neuvoo.

YHTEISTYÖSSÄ AMÉLIE BRIDAL, HÄÄPUKUNEUVONTA JA ZAZABELLA

Häämessut netissä 

Häämessut netissä järjestetään kaksi kertaa vuodessa.

MESSUILLE TÄSTÄ

Muokattu: 3.11.2022