Hääpukuneuvonta

Morsiamelle omistettu!

MORSIAMELLE OMISTETTU! Hääpukuneuvonta on morsiamille omistettu maksuton palvelu valmistamaan hääpuvun sovitukseen. Tavoita lempeää ohjausta lieventämään jännityksiä ja hälventämään ennakkokäsityksiä.

Kaikkialla Suomessa

Hääpuvut, juhla-asut ja asusteet

Hääpukuneuvonta / Suomen Tuotemerkkiedustus

Suvelantie 48
41940 Jyväskylä

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääpukuneuvonta on morsiamen kanssa keskusteleva maksuton infopalvelu, jota voi käyttää esim. "eteispalveluna" valmistamaan hääpukuliikkeen sovitustilanteeseen. Hääpukuneuvonta toimii myös "oven avaaja" tutkimaan hääpukujen maailmaa. Hääpukuneuvontaa luotsaa Tiina Rauhala, joka ohjaa morsianta unelmapuvun etsintäprosessissa. Yhteydenotot käsitellään aina luottamuksella.

Missä?

Oli kyseessä sitten palautteen tai tiedon ammentamisen tarve ovat kotisivujen, instan ja facen kanavat aina avoinna.

Mikä on parasta?

Ehdottomasti parasta on morsiamen kanssa luotu vastavuoroinen yhteys. Jos onnistumme löytämään konkreettisen ratkaisun joko morsiamen probleemaan tai vain huojentamaan hänen mieltään se on ihan parasta!!

Meidän tyyli

Ohjaava, luotettava, vastaanottava, kuunteleva, empaattinen.

Vinkki!

Aloita ottamalla ensimmäinen askel hääpuvun etsintämatkallasi luomalla yhteys hääpukuneuvontaan ammentamaan tietoa ja vinkkejä hääpukeutumisesta. Nojaudu häiden ympärillä työskenteleviin ammattilaisiin ja heittäydy palveltavaksi. Näin onnistut lieventämään häästerssiä ja onnistut nauttimaan enemmän häiden valmisteluista.