HÄÄPUKUNEUVONTA

HÄÄPUKUSI ETSINTÄ ALKAKOON!

MORSIAN - Hääpukusi etsintä alkakoon! Hääpukuneuvonta on juuri sinua varten. Käden ulottuvilla perustietoa, tärkeitä neuvoja ja niksejä hääpuvun etsinnän tielle. Asiantuntijanapu on maksutonta.

Kaikkialla Suomessa

Hääpuvut ja asusteet

Hääpukuneuvonta / Suomen Tuotemerkkiedustus

Suvelantie 48
41940 Jyväskylä

Kysymykset & vastaukset

Hääpukuneuvonnan vetäjä Tiina Rauhala tarjoaa kuluttajille maksutonta ohjausta helpottamaan unelmapukusi etsintä-, valinta- ja ostoprosessia. Tavoitettavissa on myös tietoa hää- ja juhlapukumallistoista, asusteista, suunnittelijoista sekä jälleenmyynnistä jne..

Palvelu on aina kuluttajan ulottuvilla hääpukuneuvonnan Insta ja FB kanavien kautta. Yhteydenotot yksityisviestien välityksellä ovat tervetulleita. Hääpukuneuvontaa on tavoitettavissa myös mm. Helsingin Love Me Do häämessuilta.

Yhteydenotot ovat toivottuja hääpukuneuvontaa Insta ja FB SOME kanavien kautta lähetettävien yksityisviestien muodossa erityisesti silloin kun tarve on saada tarkempaa tietoa ja yksilöllistä ohjausta.

Parasta hääpukuneuvontaa palvelussa on se jos pystyy antamaan tilanteita helpottavia tietoja asiakkaalle helpottamaan hänen tilannestressiä ja säästämään aikaa ja rahaa.

Aito, Avoin, Motivoitunut, Innostava, Inspiroiva,