Hääpukuneuvonta

Morsiamille&hääpuvuille omistettu!

MORSIAMEN HÄÄPUKUINFO! Hääpukuneuvonta on taho, jolta kysyä hääpukusi etsintään liittyvää tai kun kaipaat valmistavaa ohjausta ennen sovituksen varaamista!

Kaikkialla Suomessa

Hääpuvut ja asusteet

Hääpukuneuvonta / Suomen Tuotemerkkiedustus

Suvelantie 48
41940 Jyväskylä

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääpukuneuvonta on morsiamen kanssa keskusteleva maksuton infopalvelu, jota voi käyttää esim. "eteispalveluna" valmistamaan hääpukuliikkeen sovitustilanteeseen. Hääpukuneuvonta toimii myös "oven avaaja" tutkimaan yhdessä hääpukujen maailmaa. Hääpukuneuvontaa luotsaa yrittäjä Tiina Rauhala, joka kuuntelee, avaa solmukohtia kysymyksillä ja ohjaa morsianta unelmapuvun etsintäprosessissa.  Yhteydenotot käsitellään aina luottamuksella.

Missä?

Oli kyseessä sitten palautteen tai tiedon ammentamisen tarve ovat kotisivujen, instan ja facen kanavat aina morsiamelle avoinna.

Mikä on parasta?

Ehdottomasti parasta on morsiamen kanssa luotu vastavuoroinen yhteys ja jos onnistumme löytämään konreettisen ratkaisun joko morsiamen probleemaan tai vain huojentamaan hänen mieltään.

Meidän tyyli

Auttavainen, luotettava, vastaanottava, ohjaava, kuunteleva, empaattinen.

Vinkki!

Aloita ottamalla ensimmäinen askel hääpuvun etsintämatkallasi luomalla yhteys hääpukuneuvontaan ammentamaan tietoa ja vinkkejä hääpukeutumisesta. Nojaudu häiden ympärillä työskenteleviin ammattilaisiin ja heittäydy palveltavaksi. Näin onnistut lievittämään häästerssiä ja onnistut ja nautit enemmän häiden valmisteluista.