Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääpukuneuvonta

KYSY MITÄ VAAN HÄÄPUVUISTA!

Hääpukuneuvonta on morsiamille omistettu maksuton palvelu valmistamaan hääpuvun sovitukseen. Tavoita lempeää ohjausta lieventämään jännityksiä ja hälventämään ennakkokäsityksiä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Hääpukuneuvonta on morsiamen kanssa keskusteleva maksuton infopalvelu, jota voi käyttää esim. "eteispalveluna" valmistautuessi hääpukusovitukseen. Hääpukuneuvonta toimii "oven avaajana" häämuodin maailmaa. Voit kysyä mitä vaan hääpukuihin liittyvää. Palvelua luotsaa Tiina Rauhala, joka lempeästi ohjaa unelmapuvun etsintäprosessissa. Yhteydenotot käsitellään aina luottamuksella.

Missä?

Oli kyseessä sitten palautteen tai tiedon ammentamisen tarve ovat kotisivujen, instan ja facen kanavat aina avoinna.

Mikä on parasta?

Ehdottomasti parasta on jos onnistun luomaan morsiameen luottamuksellisen ja vastavuoroisen yhteyden, joka johtaa joko löytämään konkreettisen ratkaisun tai vain huojentamaan mieltä.

Meidän tyyli

Ohjaava, luotettava, vastaanottava, kuunteleva, empaattinen.

Vinkki!

Aloita ottamalla ensimmäinen askel hääpuvun etsintämatkallasi luomalla yhteys ammentamaan tietoa ja vinkkejä hääpukeutumisesta. Nojaudu häiden ympärillä työskenteleviin ammattilaisiin ja heittäydy palveltavaksi. Näin onnistut lieventämään häästerssiä ja onnistut nauttimaan enemmän häiden valmisteluista.