HÄÄPUKUNEUVONTA

Morsiamen ikioma infopiste!

MORSIAMEN IKIOMA INFOPISTE! Kun kaipaat tahoa, jolta kysyä hääpukusi etsintään liittyvää tai kaipaat valmistavaa ohjausta ennen sovituksen varaamista on hääpukuneuvonta, jonne ottaa yhteyttä!

Kaikkialla Suomessa

Hääpuvut ja asusteet

Hääpukuneuvonta / Suomen Tuotemerkkiedustus

Suvelantie 48
41940 Jyväskylä

Kysymykset & vastaukset

Hääpukuneuvonta on morsiamen ikioma infopiste, jota luotsaa Tiina Rauhala. Tavoitat maksutonta asiantuntija-apua, tukea ja ohjausta unelmapukusi etsintä-, valinta- ja ostoprosessiin.

Oli kyseessä sitten palautteen tai tiedon ammentamisen tarve ovat kotisivujen, instan ja facen kanavat aina morsiamelle avoinna.

Tilanteessa kuin tilanteessa voi morsian ottaa yhteyttä. Yhteyden saat instagramin tai facebookin välityksellä, whatsapilla tai sähköpostilla. Kotisivuilta löytyy myös chatpalvelu. Palautteet ovat myös erittäin tervetulleita vaikkapa sovituskokemuksista. Palautteiden avulla kehittämme hääpukuliikkeiden palveluja.Valitse sinulle luonteva yhteydenottomuoto. Lähetä viesti tai jutustellaan chatissä.

Parasta ehdottomasti on morsiamien kanssa luotu yhteys erityisesti silloin jos löytyy riittävän konreettinen vinkki ratkaisemaan probleeman tai huojentamaan mielen tai poistamaan tilannestressiä, säästämään aikaa tai rahaa.Voit luottamuksella jakaa tuntemuksia, ajatuksia, esittää kysymyksiä sekä antaa palautetta. Tämä voi olla juuri se keino selkeyttää omia ajatuksia ja pääsemään hääpuvun etsintämatkalla eteenpäin lähemmäs kohti päämäärää.

Auttavainen, vastaanottava, osaava, ohjaava, kuunteleva, empaattinen

Aloita hääpuvun etsintä ajoissa ja avoimin mielin noin 7-9 kuukautta ennen hääpäivää. Jos häät järjestetään lyhyemmällä varoitusajalla, on tässäkin tilanteessa suositeltavaa ennen sovituksen varaamista ottaa yhteys hääpukuliikkeeseen tai hääpukuneuvontaan ammentaaksesi tuoreimmat tärpit ja vinkit. Se mikä tärkeintä on yrittää hyväksyä itsensä sellaisen kuin on, NAUTTIA jokaisesta häiden valmisteluihin liittyvistä askeleista ja heittäytyä osaavien ihmisten palveltavaksi.