HÄÄPUKUNEUVONTA

Morsiamen ikioma infopiste!

MORSIAMEN IKIOMA INFOPISTE! Hääpuvun hankinta on monelle uusi asia, joten aihe saattaa herättää monia kysymyksiä. Hääpukuneuvonnan kotisivuilta ja somekanavista saat tarpeellista tietoa ja vinkkejä.

Kaikkialla Suomessa

Hääpuvut ja asusteet

Hääpukuneuvonta / Suomen Tuotemerkkiedustus

Suvelantie 48
41940 Jyväskylä

Kysymykset & vastaukset

Hääpukuneuvonta on morsiamen ikioma infopiste, jota luotsaa Tiina Rauhala. Tavoitat maksutonta asiantuntija-apua tukemaan ja helpottamaan unelmapukusi etsintä-, valinta- ja ostoprosessia.

Oli kyseessä sitten tiedon ammentaminen, yhteydenoton tarve tai palautteen antaminen ovat kotisivut, insta ja facen somekanavat aina avoinna. Hääpukuneuvonta on tavoitettavissa myös Helsingin Love Me Do häätapahtumassa 22.-23. tammikuuta 2022.

Tilanteessa kuin tilanteessa voi morsian ottaa yhteyttä. Yhteyden saat instagramin tai facebookin yksityisviestien välityksellä, whatsapilla tai sähköpostilla. Kotisivuilta löytyy meilin vaihtoehdoksi chatpalvelu. Myös palautteet ovat erittäin tervetulleita erikoisliikkeiden palvelukokemuksista. Palautteiden avulla kehittämme palveluja.

Parasta ehdottomasti on morsiamien kanssa luotu yhteys ja jos onnistun antamaan vinkin, joka on riittävän konreettinen helpottamaan tai jopa ratkaisemaan hänen probleeman tai huojentamaan mielen, poistamaan tilannestressiä, säästämään aikaa tai rahaa.

Aito, avoin, osaava, ohjaava, kuunteleva, empaattinen, ymmärtävä

Aloita hääpuvun etsintä ajoissa ja avoimin mielin noin 7-9 kuukautta ennen hääpäivää. Jos häät järjestetään lyhyemmällä varoitusajalla, ota tässäkin tilanteessa suositus ottaa yhteys hääpukuliikkeeseen tai hääpukuneuvontaan ennen sovituksen varaamista ammentaaksesi tärpit ja vinkit. Se mikä tärkeintä on hyväksyä itsensä sellaisen kuin on, NAUTTIA jokaisesta häiden valmisteluihin liittyvistä stepistä ja heittäytyä osaavien ihmisten palveltavaksi.