Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Amélie Bridal Finland

Häämuotia Saksasta kaikenkokoisille!

AMELIE BRIDAL -tarina alkoi 2000-luvun alussa brändin perustaja Lisan pitkän hääpukualan kokemuksen ja rakkaustarinan voimasta, joiden voimasta syntyivät neljä kaunista hääpukumallistoa.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Amèlie Bridalin mallistojen takaa löytyy nuori ja innovatiivinen suunnittelijatiimi, joka on onnistunut luomaan eheä ja omaperäisen mallistoperheen. Neljän malliston yhdistävänä piirteenä on hääpukujen kepeys ja hyvä istuvuus.

Missä?

Amèlie Bridal on Saksasta maahantuotu hääpukumerkki, joka on löytänyt tiensä valikoitujen hääpukuliikkeiden valikoimiin.

Mikä on parasta?

Löydät mallistoista mekon eriluonteisiin häihin. Hääpuvuissa on otettu huomioon naisen eteen tulevat eri elämänkaaren vaiheet ja niihin liittyvät tarpeet. Pukujen taidokas kaavoitus ja riittävä tukirakenne takaavat hyvän istuvuuden kaikenkokoisille mukaan lukien raskaana olevat morsiamet. Luotettavat toimitukset. Toimitusajat varastosta 1-2 viikkoa. Tilausajat tehtaalta 6-12 viikkoa.

Meidän tyyli

Sopivasti erilaista, omaleimaista, toimiva mitoitus suomalaiselle morsiamelle. Keveät ja laadukkaat materiaalit. Riittävä tukirakenne takaamaan hyvän istuvuuden.