Amélie Bridal Finland

Romanttisen bohoa häämuotia kaikenkokoisille!

AMELIE BRIDAL -tarina alkoi 2000-luvun alussa brändin perustaja Lisan pitkän alan kokemuksen ja rakkaustarinan voimasta, jotka synnyttivät neljä kaunista hääpukumallistoa.

Kaikkialla Suomessa

Hääpuvut ja asusteet

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Amèlie Bridalin mallistojen takaa löytyy nuori ja innovatiivinen suunnittelijatiimi, joka on onnistunut luomaan eheän ja omaperäisen kokonaisuuden koostuen neljästä hääpukumallistosta, joiden yhdistävänä piirteenä on hääpukujen kepeys ja hyvä istuvuus.

Missä?

Amèlie Bridal on Suomen tuotemerkkiedustuksen toimesta Saksasta maahantuotu hääpukumerkki ja sen myötä on löytänyt tiensä valikoitujen hääpukuliikkeiden valikoimiin.

Mikä on parasta?

Löydät mallistoista mekon eriluonteisiin häihin. Hääpuvuissa on otettu huomioon naisen eteen tulevat eri elämänkaaren vaiheet ja niihin liittyvät tarpeet. Taidokas kaavoitus ja riittävä tukirakenne takaavat hyvän istuvuuden huomioiden kaikenkokoiset ja malliset vartalot mukaan lukien raskaana olevat morsiamet.

Meidän tyyli

Sopivasti erilaista ja omaleimaista, toimiva mitoitus suomalaiselle morsiamelle, riittävä tukirakenne ja istuvuus kaikenkokoisille morsiamille, keveät materiaalit