Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

CutiePien luonnollisen näköinen hääkakku on vuoden kaunein

CutiePien luonnollisen ja orgaanisen näköinen hääkakku on vuoden kaunein

Häät-lehdessä (2/2014) äänestettiin vuoden kauneimmasta kakusta 2014. Yleisö äänesti ylivoimaiseksi voittajaksi vantaalaisen CutiePien hääkakun. Voittokakku piti sisällään karhunvatukkaa ja vaniljakreemiä. Kakun yhteen kerrokseen oli laitettu vielä suklaata ja appelsiinia.

– Kevensimme tuota voittokakkua käyttämällä jugurttia ja rahkaa täytteissä. Meidän mielestä kakut eivät saisi olla imeliä. Olemmekin saaneet paljon kiitosta siitä, että meidän kakut ovat raikkaita, kertoo CutiePien Samuel.

CutiePie on pieni pariskunnan, Samuelin ja Ennin, yhdessä pyörittämä catering-yritys. Heidän yhteinen harrastus kasvoi yritystoiminnaksi, kun huhut siitä että Samuel ja Enni tekevät kakkuja kiirivät isomman porukan korviin. Toinen heistä on koulutukseltaan ravintolakokki ja toinen on intohimoinen uuden etsijä sekä ruoka- ja maku-intoilija.

CutiePien luonnollisen ja orgaanisen näköinen hääkakku on vuoden kaunein

CutiePien Enni ja Samuel maistattamassa pikkuriikkisiä kuppikakkuja I Love Me 2013 -messuilla.

– Meille on alusta asti ollut tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme räätälöityjä herkkuja. Meitä ahdisti, että monissa cateringfirmoissa kaikki pitää valita valmiilta listoilta. Kun aloitimme yritystoiminnan, päätimme että meiltä voi tilata mitä vain syötävää. Sen päätöksen kanssa olemme sitten painineet ihan onnistuneesti useiden vuosien ajan, Samuel valottaa CutiePien toimintatapaa.

Samuel ja Enni kertovat, että heidän voittokakkunsa tyyppiset, luonnollisen ja orgaanisen näköiset kakkuherkut ovat kokoajan kasvattamassa suosiotaan.

– Tulevan kevään ja kesän hääparit ovat ilmaisseet meille usein toiveen ”luonnollisen” näköisestä, selkeästä kakusta. Makupuolella perinteet ovat hieman murenemassa. Mansikan ja kerman valtakausi tuntuu olevan viimeinkin murenemassa. CutiePie on tuomassa valikoimiinsa tänä keväänä paljon uusia ja jännittäviä makuyhdistelmiä. Tutujen makujen rinnalle on otettu uusia ja jännittäviä makuja, mm. mansikka ja tuore ananas, paahtovanukas, kirsikka ja vadelma, Samuel kertoo.

CutiePien luonnollisen ja orgaanisen näköinen hääkakku on vuoden kaunein

Toiseksi Häät-lehden hääkakku-äänestyksessä sijoittuivat helsinkiläisen konditoria Muruseni kahtia jaettu hääkakku, jonka sisältäkin löytyy kahta eri makua. Kolmanneksi sastamalaisen Fantasiakakku Purppurahelmen tummanpuhuva hääkakku, joka sisältää mustikka-salmiakki-moussea sekä kinuski-karpalomoussea.

Ennin ja Samuelin kuva Michaela Egger

Muokattu: 12.4.2018