Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Äänestä Vuoden Hääkuva 2018 ja voita timanttiriipus

Äänestys on päättynyt - lämmin kiitos ihan jokaisesta äänestä ja kilpailuun lähetetystä kuvasta! Tulokset julkaistiin 14.4.2018 Rakkaudella Sinun -kevätgaalassa Helsingissä. Katso tulokset täällä.

 

Anna äänesi ja vaikuta siihen, mikä näistä 12 upeasta finalistikuvasta voittaa Vuoden Hääkuva 2018 -tittelin! Samalla osallistut arvontaan, jossa voit voittaa sydämenmuotoisen timanttiriipuksen.

Vuoden Hääkuva 2017 -kilpailun voittaja oli Petri Mastin kuvaama No storm can hurt us, Petri Mast Photography. Kuva näkyy tämän kilpailusivun kansikuvana koostesivuilla.

Morning timanttiriipus Malmin Korupaja

Valkokultainen Love-riipus kuuluu Festiven valmistamaan Morning-mallistoon, ja löydät sen Malmin Korupajan nettikaupan laajasta valikoimasta. Tämä sydänriipus olisi huikea hääkoru tai huomenlahjaidea. Festive-korut valmistetaan 100% kierrätyskullasta ja käytetyt timantit ovat konfliktivapaita, joten Festive-tuote on eettinen ja ekologinen valinta. Korun voittajalle tiedotetaan henkilökohtaisesti arvonnan jälkeen huhtikuussa 2018.

Muokattu: 10.4.2024