30-vuotisjuhlanumeron häätarinoissa kiteytyy häiden tärkein sanoma: tahdon rakastaa sua

Häät-lehti 1/2023 30-vuotisjuhlanumero

Häät-lehden 30-vuotisjuhla alkaa

Ensimmäistä Häät-lehteä suunniteltiin vuonna 1993 eli 30 vuotta sitten. Vuonna 2023 on siis juhlan aika – tule mukaan juhlimaan!

– Uudessa numerossa voit tutustua Häät-lehden 30-vuotiseen matkaan, suomalaisen häälehden lanseerannut yrittäjä Sari Yli-Salomäki vinkkaa.

Pian on taas heleä kesä, ja siksi tässä Häät-lehdessä inspiroiduttiin alkukesän vaaleaa valoa täydentävistä hempeistä pastellisävyistä. Seitsemän aidon häätarinan myötä pääset häävieraaksi niin pienellä budjetilla järjestettyihin kuin rahaa pihistelemättä vietettyihin juhliin monine ihanine ideoineen. Näe satumainen vihki- ja kihlasormusten maailma ja nappaa vinkit herkullisiin juomatarjoiluihin. Löydä teille oikea hääkuvaaja, bongaa tärkeät yksityiskohdat häälookiisi ja lähde häämatkalle rakkaan maanosamme Euroopan eri kolkille.  

Emmi ja Mikko kuva Jetro Staven Häät-lehti 1/2023

Kuva Jetro Stavén Photography

Kansikuvassa kiteytyy Emmin ja Mikon rakkaustarina

Juhlanumeron kannen kuvasi lahjakas kuvaaja Jetro Stavén. Häät-lehden kanneksi valikoitunut otos on yksi Emmin ja Mikon hääpotrettikuvien upeasta sarjasta. Tälle parille häät merkitsivät entistä syvempää sitoutumista keskinäisen rakkauden vaalimiseen ja yhteiseen tulevaisuuteen. Emmi kertoo olleensa jossain vaiheessa seurustelua henkisesti niin syvissä vesissä, että oli kehottanut puolisoaan lähtemään. ”Mutta Mikko vastasi, että ei parisuhde ole hänelle sitä, että nyt kun on vaikeaa, hän lähtee, vaan yhdessä me selvitään tästäkin.” Viimeistään tuolloin Emmin ja Mikon rakkaudesta tuli jotain paljon enemmän. Voit lukea näistä Keuruulla vietetyistä häistä ja parin rakkaustarinasta lisää juhlanumerosta.

Tanja ja Jaakko puolestaan tietävät olevansa tulisieluisia. ”Tunnetaan vahvasti ja me vasta osaammekin riidellä! Mutta myös sopia, eivät ne riidat ikuisiksi jää.” Vastapainoksi he toteavat: ”Meidän höntti huumori on parasta suhteessamme! Se on aika iso voimavara elämän tuulissa.” Lue lisää myös Tanjan ja Jaakon taukoamattomassa sateessa vietetyistä häistä tästä numerosta.

Lue näköislehtenä

Uusimman Häät-lehden ja aikaisemmin ilmestyneitä numeroita voi lukea edullisesti ja paikasta riippumatta näköislehtenä Issuu.comissa.

ISSUU.COM

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehti