Top 10 hääblogia joita kannattaa seurata

boheemi vihkikaari

Kuva Samantha Gades / Unsplash.com

Häitä suunnittellessa tuntuu, että hyvistä hääideoista ei voi saada tarpeekseen. Onni, ja joskus kirouskin, on internet ja hääblogit, jotka toimivat oppaina ja suunnannäyttäjinä tässä inspiraatioviidakossa. Bloggaavat hääsisaret jakavat ideoita ja kokemuksiaana häistä ja haaveilevat yhdessä meidän lukijoiden kanssa unelmien juhlapäivästä.

Tässä Häät.fin Top 10 hääblogit 2019 ja 2020 häistä. Lämmin suositus, lue ja seuraa ainakin näitä hääblogeja.

1. Bridelisa

Bridelisa -hääblogissa seurataan hämeenlinnalaisen Elisan heinäkuussa 2019 juhlittujen häiden suunnittelua ja toteutusta. Lähde fiilistelemään häätapahtumia ja nautimaan kukkien sekä hääpukeutumisen loistosta.

2. Hashtag Häät

Hashtag Häät -blogissa ja somekanavissa Elli seurailee (ja luo!) häätrendejä ja pohtii omiakin häitään vuodelle 2020.

3. Future Mrs. W

Future Mrs. W -blogi on helsinkiläisen Venlan, ja se pyörii häiden suunnittelun ympärillä, mutta satunnaisesti hän kirjoittelee myös muista kiinnostuksen kohteistaan kuten matkailusta, kauneudenhoidosta ja muista arjen pienistä iloista. Venla haavailee omien hääjuhlien lisäksi hääsuunnittelijaksi ryhtymisestä.

4. Häähumussa

Häähumussa-blogin takaa löytyy helsinkiläinen Jasmiina, joka suunnittelee elegantteja kesähäitä Helsingissä vuodelle 2020.

5. Hääsuunnittelijan silmin

Hääsuunnittelijan silmin -blogia pitävät häitä ammatikseen suunnittelevat Jenni ja Hannela.

6. It’s a Match

It’s a Match -blogia pitää Kiira, joka pitkien keskusteluiden, ja harkinnan kautta päätyy järkiavioliittoon 22.2.2020. Tämän blogin kautta pääsette seurata räiskyvää matkaa kohti Kiiran hääpäivää.

7. Jasmine Maria – The Wedding Blog

Jasmine Maria – The Wedding Blogia kirjoittaa porilainen Jasmine, joka kirjoittaa häähumusta kohti häitään 8.8.2020.


8. Metallipäät Menee Naimisiin

Metallipäät menee naimisiin -blogia kirjoittaa joensuulainen Sanna, joka suunnittelee rokkihäitä heinäkuulle 2020. Tulevat häät pidetään Lappeenrannassa.


9. Mon Rêve d'Amour

Mon Rêve d'Amour-blogia kirjoittaa nyt jo tuore vaimo Sarah. Blogisat voi lukea Sarahin häiden suunnitteluusta, joka huipentui hääjuhliin upeassa Suomenlinnassa kesäkuun 8. päivänä 2019! Sarahin hääblogi on Vuoden Hääblogi 2018.

10. Syysmorsian 2019

Syysmorsian 2019 -blogia kirjoittaa Jannica, joka suunnittelee Sipooseen unelmahäitä syyskuulle 2019! Blogissa innostutaan kauniista asioista, ja kimallusta rakastavan morsiamen hääsuunnittelua, kirpparilöytöjä sekä DIY-projekteja.

Jaa juttu