Voisiko hääkimpun vuokrata?

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Voisiko hääkimpun vuokrata?

Korukimput.fi vuokraa morsiuskimppu

Kestävä vaihtoehto leikkokukista tehdylle morsiuskimpulle on vuokrattava korukimppu. Korukimput.fi vuokraa kimppuja ympäri Suomen. Kimppujen loihtija Rita Elenius uppoaa inspiraation pyörteisiin suunnitellessaan uusia malleja.

– Seuraan trendejä ja saan niistä valtavasi ideoita kimppuihin. Vuokraamme varastossa olevia kimppuja, joiden mallit näkee nettisivuiltamme, Rita kertoo.

Vuokrakimpun saa juhliin mukaan alkaen 65 eurolla. Samalla toteutuu ”jotain lainattua”.

Korukimput.fi vuokraa morsiuskimppu

Vuokrakimppu on huoleton ja kaunis. Sen säilyvyydestä ei tarvitse murehtia ja kimppu näyttää kuvissa takuulla upealta. Korukimpun voi myös tilata mittatilauksena, jolloin kyseessä on ostotuote. Silloin morsian saa itselleen häistä ikuisen muiston, ja omaan tyyliin sopivan kimpun.

– Kimpun valmistamiseen voi käyttää mitä materiaalia tahansa. Morsian voi toimittaa minulle ainekset, esimerkiksi tärkeitä koruja elämän varrelta, Rita kertoo.

Ostokimppu kannattaa tilata vähintään puoli vuotta ennen hääjuhlaa.

Kun Rita aloittaa tilauskimpun suunnittelun, hänen inspiraationsa kumpuaa asiakkaasta.

– Näen kimput persoonina. Nimeän kimput aina minua innoittaneen sankarittaren mukaan. Toki asiakas voi esittää itsekin toiveen kimpun ”haltiakummista”.

Muokattu: 29.1.2019