Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häiden suunnitteluopas

Suomen suurin hääkakkutasting Love me do:ssa lokakuussa

Häiden suunnittelu vuodelle 2019 polkaistaan jälleen käyntiin Love me do -häätapahtumassa 6.10.2018. Love me do Autumn -häämessut pidetään Kaapelitehtaalla Helsingissä.

Yksi hääsuunnittelu makeimpia asioita on hääkakun valitseminen. Apua valintaan tarjoaa Patisserie Teemu & Markus, joka järjestää Love me do -messuilla Suomen suurimman koskaan järjestetyn kakkutastingin!

Love me do 2018 january

Kuva Amanda Lehtola / Love me do

– Tuomme Love me do:n uuden kesän 2019 hääkakkumalliston, joka sisältää seitsemän upeaa luomusta. Miltä kuulostaa esimerkiksi maitosuklaa-hasselpähkinä-karamelliunelma tai pistaasi-passion cheesecake? Uudessa kakkumallistossa graafinen ja moderni muotokieli kohtaa visuaalisesti päräyttävän ja leikkisän koristelun. Nappaa kaasot kainaloon ja tulkaa herkuttelemaan!, kehottaavat Teemu & Markus.

Hääkakkutasting pidetään klo 13-14 päämessuhallin päädyssä ja sen jälkeen, mikäli kakkuja on vielä jäljellä, tasting jatkuu Patisserie Teemu & Markuksen omalla osastolla.

Messut täynnä inspiroivia workshoppeja

Jos hääaskartelu ei ole sinun vahvinta osaamistasi, käy kurkkaamassa Brother Finlandin työpajassa, jossa opastetaan tarra-askartelun saloihin! Saat tarratulostusideoita ja näet uuden Brother CUBE-tarratulostimeen, jolla personoit helposti esimerkiksi kutsukortit, paikkakortit tai hääkarkit. 

Script Creativen morsiustekstaus-työpajassa puolestaan harjoitellaan yksinkertaisia tekstaustekniikoita, joita voi hyödyntää vaikkapa paikkakorteissa, häiden erilaisissa kylteissä ja somisteissa. Kehitä taitojasi morsiustekstauksessa workshop-alueelle messuhallin päähässä klo 11.30.Home In Gardenin osastolla taas järjestetään messujen aikana ohjaushetkiä, joiden avulla kuka tahan osaa tehdä yksinkertaisia pöytäasetelmia kukista. Käy nappaamassa vinkit omaan käyttöösi!


Yksinkertaisen tuolisomisteen solmimiseen omin käsin makramee-tekniikalla saa ohjeita
Nanna’s Love Knotsin Makramee-taitaja Nadia A:n workshopissa. Makramee-workshoppiin voi osallistua messuhallin päässä sijaitsevalla workshop-alueella klo 14.30.

Kahvia vieraslahjaksi? Pauligin osastolla pääsee testaamaan Munkahvi.fi –palvelua, jossa voi suunnitella oman kahvipaketin häihin tai polttareihin!


Perinteinen hääkattauskilpailu on myös Love me do -häämessujen tärkeä osa, josta 
löytyy insipraatiota ja ideoita kattauksiin! Mirva Saukkola pitää myös Kattaus- & etiketti -workshopin klo 15.15.

Fujifilm Instax osastolla puolestaan esitellään suositut Instax-pikakamerat, joista saat valokuvan suoraan kamerasta. Lähde kokeilemaan!

Luvassa on myös hääjuridiikkainfo, jossa Itäinen ja Ojantakainen asianajotoimisto neuvoo avioliitoon liittyvissä juridiikka-asioissa mm. avioehdon ja testamentin muodossa. Esitelmä workshop-alueella messuhallin päässä klo 12.

Syksyn rakkaudentäyteisimmät meesut lähestyvät!

Suomen suurimmat häämessut pidetään 6.10.2018 Helsingissä klo 10-18, kun Love me do Autumn Fair valtaa Kaapelitehtaan! Mukana häähumussa on noin 180 näytteilleasettajaa ja palveluntarjoajaa, muotinäytöksiä, luentoja, workshoppeja.
Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma
6.10.2018 KAAPELITEHDAS - HELSINKI

Entré 6 €/hlö (ovelta), sisältää narikan ja eteispalvelut.
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa.

www.lovemedo.fi

Muokattu: 17.9.2018

Lue lisää samasta aiheesta

Ilmainen ja muokattava häiden muistilista löytyy Häät.fistä

Kun kaipaat häidesi suunnittelun tueksi hääsuunnittelu listaa, muistilistaa tai to do -suunnitelmaa,...

Laske hääbudjetti helposti ja nopeasti Häät.fissä

Häiden rahamenot aiheuttavat usein pään vaivaa, siksipä Häät.fin häiden suunnittelutyökaluissa on il...

Häävieraslistan hallitseminen on yksinkertaista Häät.fissä

Mihin ihmeeseen alan kerätä häiden vieraslistaa? Häät.fissä on vieraslista-työkalu, jonka avulla lu...

Aloita häiden suunnittelu ottamalla maksuttomat häiden suunnittelutyökalut käyttöön

Häät.fin häiden suunnittelutyökalujen avulla suunnittelet onnistuneet häät helposti. Käytössäsi on i...

Häät.fi uudistuu huhtikuussa 2024

Häät.fi on julkaistu uudistuneena! Lisää näppäriä ominaisuuksia häiden suunnitteluun on tulossa pian...

Kuka saa hääkutsun? Mitä tapakouluttaja tästä sanoo

Kutsu hääjuhlaan on usein hyvin odotettua postia. Vieraslistan laatiminen aiheuttaa silti monelle pa...

Mainos

Yksinkertainen on kaunista – modernin minimalistiset häät rohkeasti, tyylikkäästi ja persoonallisesti

Modernin minimalistisissa häissä vähemmän on enemmän. Herkät valkoiset kevätkukat korostavat rakkauden juhlan ainutkertaista tunnelmaa. Mikä väripaletti on avainasemassa? Entä millä muilla keinoin häiden tyylistä saa minimalistisen?

boheemi valkoinen minimalistinen hääkattaus

Kuva Maria Hedengren

Levollinen kokonaisuus syntyy siitä, että yksityiskohtia lisätään vain tarkkaan harkiten.

Luonnonmateriaaleista valmistetut pöytäliinat, korkeat kynttilät, käsintehdyt keraamiset lautaset ja modernilla typografialla painetut siemenpaperituotteet muodostavat hallitun kokonaisuuden.

Näyttävyyttä kokonaisuuteen tuo runsaat tuorekukkainstallaatiot, jotka erottuvat valkoista seinää vasten ja muodostavat upean taustan seremonialle ja hääkuvaukselle.

Kakun huippumoderni veistoksellinen muoto ja rauhallinen värimaailma ovat V.K. Cake & Sculptingin käsialaa.


”Neutraalit värit sitovat kattauksen elementit toisiinsa.”


Viettelevä valkoinen edustaa rauhaa ja tyyneyttä

Niukkaan väripalettiin koottiin runsaasti valkoisen ja harmaan sävyjä sekä hentoa kevään vihreää, jotka yhdessä muodostavat pehmeästi sointuvan harmonian.

Ota värit muistiin tallentamalla ne omaan käyttöösi!

Väripaletti modernin minimalistisiin häihin

4 vinkkiä moderniin hääkattaukseen

1. Vain muutama väri
2. Erilaiset tekstuurit
3. Elävän näköiset niittymäiset kukat
4. Ei mitään turhaa. Keep it simple!

morsian hääpuku ja hääkimppu

Kuva Maria Hedengren

Morsian

MAJ:n kampaaja ja meikkaaja Shirin saapui paikan päälle loihtiakseen morsiamelle minimalistisen lookin, jonka kulmakiviä ovat puhtaan kaunis häämeikki ja huoleton undo-kampaus. 

Monique Lhuillierin ylellinen Bloom-puku koostuu hienostuneista yksityiskohdista ja henkii naisellista viehätysvoimaa ja glamouria.

Little Wedding Factoryn sitoma hääkimppu kietaistiin yhteen Story of Silkin käsinvärjätyillä silkkinauhoilla.

puhtaan valkoiset häät morsian hääkimppu ja vihkisormus

Kuva Maria Hedengren

Korut

Macor Jewellery -korut edustavat siroa ja minimalista tyyliä – designer-twistillä. Huolellinen suunnitteluprosessi, tarkkaan harkittu muotoilu ja ympäristöystävällinen valmistus ovat brändin keskiössä. Kuvan Siro Ovaali 1.00ct sivukivillä ja Onni 1.6 -sormussetti on ihanteellinen valinta hänelle, joka etsii siroa sormusparia, näyttävyydestä ja eettisyydestä tinkimättä. Korut ovat valmistutettu taitavilla suomalaisilla kultasepillä.

puhtaan valkoiset häät sulhanen laittaa takkia päälleen

Kuva Maria Hedengren

Sulhanen

Tärkeään päivään kannattaa valita juuri sinun näköisesi puku. Panostamalla istuvuuteen ja sopivaan kankaaseen varmistat, että näytät hyvältä ja voit nauttia joka hetkestä. Turolta löydät uusimmat kankaat, niin juhlaan kuin arkeen. Tarjolla on sekä upeat omien mittojen mukaan tehtävät puvut että kauteen sopivat valmispuvut. Turon istuvuudet ovat tehty suomalaiselle miehelle. Juuri siksi ne istuvat hienosti niin monelle.

Tyylin avaimet

 

Konsepti, stailaus ja valokuvaus
Maria Hedengren

Suunnittelu 
Maria Hedengren, Little Wedding Factory ja Häät-lehti

Kukat, somistus ja paperituotteet
Little Wedding Factory

Sulhasen asu 
Turo

Hääpuku 
Monique Lhuillier

Kihla- ja vihkikorut
Macor Jewellery

Cocktailkorut
Philippe Ferrandis

Kengät 
Miu Miu

Hiukset ja meikki
MAJ

Hiuspinnit 
Jennifer Behr

Hääkakku 
V.K. Cake & Sculpting

Keramiikka 
Mari Paikkari

Silkkinauhat 
Story of Silk

Miljöö 
Casual Friday Studios

Morsian 
Zuzana Malta @deardrake

Maija Lehtinen Little Wedding Factory sytyttää kynttilää

Kuva Maria Hedengren

Minimalistisen kauneuden innoittamana hääkuvaaja Maria Hedengren loi modernin mutta herkän häätyylin yhdessä Little Wedding Factoryn kukkasuunnittelija Maija Lehtisen kanssa.

Valokuvaaja Maria Hedengren

Valokuvaajan silmin

Look how deeply we have loved

“My vision is to create art so heartfelt and expressive that it binds you, soul and spirit, to the very essence of your love. That in decades to come you don’t just look back and think, ‘God, we were beautiful’ but ‘Look how deeply we have loved.’ Art that reminds you just what your heart is capable of holding for one another.”

Helsinkiläisen hääkuvaaja Maria Hedengrenin kuvaustyyli heijastaa hänen vankkaa taustaansa valokuvataiteessa, kaupunkisuunnittelussa ja arkkitehtuurissa. Hänelle tunnusomaisissa kuvissa yhdistyvät vahva sommittelu, kaunis valo ja levolliset ilmeet.

Marian kädenjälki on ainutlaatuinen yhdistelmä dokumentaarista, muotokuvauksellista ja toimituksellista tyyliä, jonka tuloksena syntyy samanaikaisesti ajattomia ja moderneja kuvia. Taiteellisuus on hänelle refleksi, sommittelu yhtä intuitiivista ja luonnollista kuin hengittäminen. Marian laaja kokemus häistä tarkoittaa myös sitä, että hän ei epäröi tukea teitä läpi koko hääpäivän ja saa teidät tuntemaan olonne kevyeksi ja rentoutuneeksi. Tarvittaessa hän ottaa ohjat käsiinsä, ja muutenkin hänen panoksensa teidän päivässänne ulottuu paljon upeiden kuvien tallentamista pidemmälle. Teille hääpäivä on elämistä ja kokemista varten.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

 

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 24.5.2024