Suomen suurin hääkakkutasting Love me do:ssa lokakuussa

Häiden suunnittelu vuodelle 2019 polkaistaan jälleen käyntiin Love me do -häätapahtumassa 6.10.2018. Love me do Autumn -häämessut pidetään Kaapelitehtaalla Helsingissä.

Yksi hääsuunnittelu makeimpia asioita on hääkakun valitseminen. Apua valintaan tarjoaa Patisserie Teemu & Markus, joka järjestää Love me do -messuilla Suomen suurimman koskaan järjestetyn kakkutastingin!

Love me do 2018 january

Kuva Amanda Lehtola / Love me do

– Tuomme Love me do:n uuden kesän 2019 hääkakkumalliston, joka sisältää seitsemän upeaa luomusta. Miltä kuulostaa esimerkiksi maitosuklaa-hasselpähkinä-karamelliunelma tai pistaasi-passion cheesecake? Uudessa kakkumallistossa graafinen ja moderni muotokieli kohtaa visuaalisesti päräyttävän ja leikkisän koristelun. Nappaa kaasot kainaloon ja tulkaa herkuttelemaan!, kehottaavat Teemu & Markus.

Hääkakkutasting pidetään klo 13-14 päämessuhallin päädyssä ja sen jälkeen, mikäli kakkuja on vielä jäljellä, tasting jatkuu Patisserie Teemu & Markuksen omalla osastolla.

Messut täynnä inspiroivia workshoppeja

Jos hääaskartelu ei ole sinun vahvinta osaamistasi, käy kurkkaamassa Brother Finlandin työpajassa, jossa opastetaan tarra-askartelun saloihin! Saat tarratulostusideoita ja näet uuden Brother CUBE-tarratulostimeen, jolla personoit helposti esimerkiksi kutsukortit, paikkakortit tai hääkarkit. 

Script Creativen morsiustekstaus-työpajassa puolestaan harjoitellaan yksinkertaisia tekstaustekniikoita, joita voi hyödyntää vaikkapa paikkakorteissa, häiden erilaisissa kylteissä ja somisteissa. Kehitä taitojasi morsiustekstauksessa workshop-alueelle messuhallin päähässä klo 11.30.Home In Gardenin osastolla taas järjestetään messujen aikana ohjaushetkiä, joiden avulla kuka tahan osaa tehdä yksinkertaisia pöytäasetelmia kukista. Käy nappaamassa vinkit omaan käyttöösi!


Yksinkertaisen tuolisomisteen solmimiseen omin käsin makramee-tekniikalla saa ohjeita
Nanna’s Love Knotsin Makramee-taitaja Nadia A:n workshopissa. Makramee-workshoppiin voi osallistua messuhallin päässä sijaitsevalla workshop-alueella klo 14.30.

Kahvia vieraslahjaksi? Pauligin osastolla pääsee testaamaan Munkahvi.fi –palvelua, jossa voi suunnitella oman kahvipaketin häihin tai polttareihin!


Perinteinen hääkattauskilpailu on myös Love me do -häämessujen tärkeä osa, josta 
löytyy insipraatiota ja ideoita kattauksiin! Mirva Saukkola pitää myös Kattaus- & etiketti -workshopin klo 15.15.

Fujifilm Instax osastolla puolestaan esitellään suositut Instax-pikakamerat, joista saat valokuvan suoraan kamerasta. Lähde kokeilemaan!

Luvassa on myös hääjuridiikkainfo, jossa Itäinen ja Ojantakainen asianajotoimisto neuvoo avioliitoon liittyvissä juridiikka-asioissa mm. avioehdon ja testamentin muodossa. Esitelmä workshop-alueella messuhallin päässä klo 12.

Syksyn rakkaudentäyteisimmät meesut lähestyvät!

Suomen suurimmat häämessut pidetään 6.10.2018 Helsingissä klo 10-18, kun Love me do Autumn Fair valtaa Kaapelitehtaan! Mukana häähumussa on noin 180 näytteilleasettajaa ja palveluntarjoajaa, muotinäytöksiä, luentoja, workshoppeja.
Love me do - Hurmaavan erilainen häätapahtuma
6.10.2018 KAAPELITEHDAS - HELSINKI

Entré 6 €/hlö (ovelta), sisältää narikan ja eteispalvelut.
Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi aikuisen seurassa.

www.lovemedo.fi

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut