Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häätarinat

Real Wedding: Lumisadeprinsessan talvihäät

”Meillä on maailma ja tuulet sen”

Tammikuussa 2012 vietettiin Tanjan ja Henrikin elämän tärkeintä päivää. Toiveena heillä oli ollut kuulaan kirkas pakkassää. Hääpäiväksi saatiin kuitenkin pilvinen keli, mutta se ei haitannut sillä lumi koristi maisemaa kauniisti.

Valokuvaajana toimi Veera Korhonen Vida Studiolta.

– Veera on vanha tuttuni, johon tutustuin muistaakseni eräällä työkeikalla. Veera sai meistä kyllä erittäin kauniita kuvia, hehkuttaa Tanja.
 

”Meillä on maailma ja tuulet sen”
”Meillä on maailma ja tuulet sen”

Kampaukseni loihti Marika Prof Porista ja meikkini teki Sanni Peranto. Hiuskoriste on Twigs&Honeyn mallistosta, käsikoru Kreikasta Zafirenialta ja korvakorut Glitteristä. Sormukseni on Kohinoorin valkokultainen kaunotar kahdella timanttirivillä.

”Meillä on maailma ja tuulet sen”
”Meillä on maailma ja tuulet sen”

Lämpöinen boleroni on turkulaisen Fiancéen valikoimista ja siihen ommeltiin itse timanttinen kiinnityshaka. Kuvaushetkellä sujautin jalkaani superlämpimät toppasaappaat jotka ostin Lumililjasta. Tanssikenkinä toimivat mustat yksinkertaiset korkkarit ja kolmansina kenkinä mukana oli vielä Brandoksesta ostetut ”jalkojenlepuutuskengät”.

Sulhaselle ostettiin Turo Tailorin tumma tyylikäs puku ja valkoinen kauluspaita Sokoksesta. Porin Juhlavasta vuokrattiin liivi ja sakettisolmio. Kengät löytyivät omasta takaa.

”Meillä on maailma ja tuulet sen”
”Meillä on maailma ja tuulet sen”

– Hääpuvun teettäminen ei ollut helpoin vaihtoehto, mutta joka tapauksessa paras. MTV3:lla esitetyn ensimmäisen tuotantokauden Muodin Huipulle -sarjan kilpailija Olga Sjöroos ihastutti mahtavilla luomuksillaan. Rakastuin Olgan tyyliin ja mietin, josko hän suostuisi tekemään mekkoni. Ja suostuihan hän!

– Olgalla meni hääpukuni tekemiseen todella monta työtuntia. En ole koskaan nähnyt sellaista omistautumista työlle, mitä hän teki. Kaikki tehtiin ihan justiinsa, eikä sinne päin. Organzaa kului todella todella monta metriä ja mekon työstäminen oli kuulemma haastavaa. Sen uskon!

Palkintona kaikesta vaivasta oli unelmien hääpuku

– Mekko istui päälle kuin valettu. Monen kilon painostaan huolimatta puvun kanssa oli helppo olla. Laahus kulki mukana vaivattomasti, vaikka sille ei tehtykään mitään lenkkiä, josta sen olisi voinut nostaa tanssien ajaksi ylös.

– Mitkään viritelmät eivät tulleet kyseeseen; mekko olisi näyttänyt erittäin hassulta jos laahuksen olisi kerinyt ylös edes hetkeksi. Yläosan kirjaillun pitsikankaan kävimme yhteistuumin ostamassa Villisilkistä. Muut kankaat Olga hankki itse. Organzan lisäksi puvussa käytettiin muun muassa morsiussatiinia, Tanja kertoo.

”Meillä on maailma ja tuulet sen”
”Meillä on maailma ja tuulet sen”
”Meillä on maailma ja tuulet sen”

Kuvat Vida Studio

Muokattu: 25.9.2019

Lue lisää samasta aiheesta

Puutarhahäät omalla pihalla

Eva ja Aleksi halusivat järjestää häät oman pihan puutarhassa hillittömässä kukkaloistossa.

Supersuloiset hattaransävyiset häät

Yltiöpäin kukkia, pastellisävyjä ja romantiikan suitsutusta. Hyppää mukaan karkkivärien maailmaan!...

Häät ilman perinteitä – Emmin ja Eetun rakkausbileet

Emmi ja Eetu eivät vaihtaneet sormuksia vihkimisessä. Heille hauskanpito rakkaiden kanssa oli tärkei...

Hae mukaan Unelmahäät-ohjelmaan!

Uskaltaisitko sinä sanoa tahdon kameroiden edessä? Hae Unelmahäiden tulevalle tuotantokaudelle. Unel...

Mikko ja Werneri järjestivät taianomaisen uniikit häät meren äärellä Helsingissä

Katso kuva-albumi! Mikon ja Wernerin rakkautta juhlittiin kaukana heidän kotikaupungistaan, sillä va...

Jättiyllätys hämmensi hääparin: Kuka maksoi meidän häät?

Ravintola Kappelissa Helsingissä vietettiin pienet häät, joiden lopussa tuoretta avioparia odotti tä...

Mainos: Filmaattiset

Hae mukaan Unelmahäät-ohjelmaan!

Vastavihitty hääpari Unelmahäät-ohjelmassa

Kuva Filmaattiset

Unelmahäät vie katsojat seuraamaan suomalaisia rakkaustarinoita ja niiden huipennusta, hääparien unelmien hääpäivää. Ohjelmaan etsitään parhaillaan uusia ihastuttavia pareja.

Satumainen kulttisarja Unelmahäät on aito kuvaus suomalaisesta yhteiskunnasta häiden kautta. Sarjassa seurataan aitiopaikalta hääjuhlien valmisteluja ja sanotaan tahdon kautta maan aina Hangosta Ivaloon, ulkomaita unohtamatta.

 

Hae mukaan Unelmahäihin

Hae mukaan

 

Unelmahäät on osa suomalaista tv-historiaa

Ohjelma on ollut dokumentoimassa suomalaisia hääunelmia jo 20 vuoden ajan! Filmaattiset tuotti 2004 alkaen kaikkien suomalaisten hääohjelmien äitiä eli Satuhäät-sarjaa romanttisten tositarinoiden nälkäisille.

Pisimpään lähes yhtäjaksoisesti Suomessa esitetty ja edelleen tuotannossa oleva realitysarja vaihtui 2016 Satuhäistä Unelmahäiksi ja Ylen kanavat TV5:ksi.

Kiinnostus suomalaisiin häihin ja aitoihin rakkaustarinoihin ei ole hiipunut, ja tänä vuonna kuvataan taas uutta rakkauden täyteistä tuotantokautta. Jo vuosien ajan suomalaisia ihastuttanut Unelmahäät-sarja etsiikin nyt uusia pareja tulevalle kaudelle.

Oletko sinä menossa naimisiin? Jaa onnesi ja rakkaustarinasi muiden suomalaisten kanssa ja hae mukaan!

Hae mukaan Unelmahäät-juhlakaudelle!

Suomalaisten hääohjelmien äiti täyttää 20 vuotta. Sarjan ensimmäinen kausi esitettiin vuonna 2005 Yle TV2:ssa. Vielä siinä vaiheessa tekijät eivät osanneet kuvitella, että oli syntynyt kaikkien suomalaisten hääohjelmien äiti, joka jatkuisi kaksi vuosikymmentä.

Jos teidän häitänne vietetään tänä tai ensi vuonna 2025, hae mukaan! Uskaltaisitko sinä sanoa tahdon kameroiden edessä? Unelmahäiden uutta kautta kuvataan parasta aikaa. Kiinnostuitko? Katso video täällä >>

Täytä helppo hakemus

Voit myös ilmiantaa onnensa kukkuloilla oleva sukulaisesi, ystäväsi tai jonkun muun tutun. Kerro meille ja vinkkaa hausta heille ja tee näin ikimuistoinen ystävänpalvelus koko suomalaiselle tv-kansalle!

 

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä FILMAATTISET

Unelma Häät -logo

Muokattu: 10.7.2024