Rakkaus on polttavan kuumaa uudessa Häät-lehdessä 1/2024

Häät-lehti 1/2024 kansi

Olkoon vuosi 2024 rakkauden ja rakastumisen vuosi! Uusi upea Häät-lehti 1/2024 ilmestyy tammikuun alussa! Se on saatavilla näköisversiona jo 27. joulukuuta ja Lehtipisteistä 5. tammikuuta alkaen.

Lumoavien häätarinoiden lisäksi kurkistamme, miltä ajankohtainen kotimainen sormusvalikoima näyttää, miten löytää oma häälook ja ja miten toteutetaan intiimin tyylikkäät modernit häät.

Häät-lehti 1/2024

Uusi numero lehtipisteissä 5.1.2024 alkaen.

ETSI SINUA LÄHIN LEHTIPISTE

Uusi lehti 1/2024 luettavissa näköislehtenä

ISSUU.COM

  

Tanja Roe & Co -viskitislaamossa Dublinissa

Kuva Sarita Pirhonen

Häämatkalle Dubliniin tai Australiaan?

Häämatkaa kohtaan saatetaan helposti asettaa liiankin isoja paineita. Olisi oltava luksusta ja ikimuistoista, huikeita kokemuksia ja joku tajunnanräjäyttävä kohde. Mutta kun ei tarvitse. Oleellista koko matkassa on teidän kahden välisen rakkauden ja uuden elämänvaiheen juhlistaminen.

Tätä numeroa varten Tanja kävi testailemassa Dublinin romanttisimpia sopukoita ja hauskimpia elämyksiä ja Sonja kertoi unelmiensa häämatkasta Australiaan.

Kotimaiset kihla- ja vihkisormukset Onnen koukussa

Kuva Teemu Töyrylä / Studio Töyrylä

Hääparin look ja muita tärkeitä valintoja

Tästä numerosta löydät ihastuttavia poimintoja persoonallisista, kantajilleen juuri täydellisistä juhlatyyleistä, joiden avulla voit lähteä metsästämään itsellesi sopivaa tyyliä. Lehdessä esitellään myös ajankohtaiset kotimaiset sormukset, häävaikuttajat pohtivat kenkävalintojaan ja käydään läpi musiikin valintaa juhlaan.

Häätarina Sandra ja Tommy

Kuva Anssi Koskinen

Oi mitä häätarinoita

Sandran ja Tommyn räiskyvän tulinen ja rehellisen aito rakkaus saateltiin alkuun työhaastattelutunnelmissa Instagramissa. Ja millainen rakkaustarina saikaan tästä alkunsa!

Elinan ja Artun häät Posiolla olivat ainutlaatuinen, koko viikon kestävä yhteisöllinen kokemus ja hääpäivä huipentui yleisösurffaukseen.

Mikon ja Wernerin huumaavaa rakkautta juhlittiin kaukana heidän kotikaupungistaan, sillä vain Helsingistä löytyi se täydellinen vihkipaikka. Mikä tuo vihkipaikka oli?

Lue nämä ja ja neljä muuta hurmaavaa häätarinaa uudesta Häät-lehdestä!

Moderni minimalismi

Kuva Maria Hedengren

Puhtaan kaunista

Modernin minimalistisissa häissä vähemmän on enemmän. Herkät valkoiset kevätkukat korostavat rakkauden juhlan ainutkertaista tunnelmaa. 

Valokuvaaja Maria Hedengrenin ja kukkasuunnittelija Maija Lehtisen suunnittelemaan niukkaan väripalettiin koottiin runsaasti valkoisen ja harmaan sävyjä sekä hentoa kevään vihreää, jotka yhdessä muodostavat pehmeästi sointuvan harmonian.

Häät-lehti 1/2024

Uusi numero lehtipisteissä 5.1.2024 alkaen.

ETSI SINUA LÄHIN LEHTIPISTE

Uusi lehti 1/2024 luettavissa näköislehtenä

ISSUU.COM

  

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehti