Nina Röntynen on häämuodin ja -kauneuden tuottajana Häät Mediassa

Nina Röntynen aloittaa häämuodin ja -kauneuden tuottajana Häät Mediassa

Häämuodin tuottajana Häät Mediassa pitkään toiminut monitaituri, vaatetusalan artenomi ja tekstiilityön opettaja Kaarina Korventaka on päättänyt antaa tuottajan kapulan eteenpäin ja raivata työkalenteristaan lisää tilaa omalle, 10 vuotta sitten perustamalleen Ihana-lehdelle. Uudeksi tuottajaksi on valittu lohjalainen Nina Röntynen.

20 vuotta unohtumattomia hetkiä kauniiden asioiden parissa

– Työni Häät-lehden ja Häät.fin parissa on ollut täynnä upeita ihmisiä, ihania kohtaamisia ja unohtumattomia hetkiä kauniiden asioiden parissa. Yhteistä taivalta Häät-tiimin kanssa minulla on takana jo 20 vuotta, joista viimeiset 10 vuotta olen toiminut tuottajana. 

Nina Röntynen aloittaa häämuodin ja -kauneuden tuottajana Häät Mediassa

– 10 vuotta sitten perustin myös oman Ihana-lehden, joka on askarteluun ja kädentaitoihin keskittynyt harrastelehti. Kahden työn hoitaminen yhtäaikaisesti on tuonut vaihtelua arkeeni yrittäjänä. Innostavat työt ovat vieneet mukanaan, ja hengähdyshetket ovat jääneet vähiin. Vaikka mielen valtaa haikeus, on aika ojentaa tuottajan kapula eteenpäin, hengähtää hetki ja jatkaa töitä Ihanan parissa, Kaarina Korventaka summaa.

Uusi tehtävä on Nina Röntysen unelmien täyttymys

Häämuodin ja -kauneuden uudeksi tuottajaksi päätoimittaja Sari Yli-Salomäki on kutsunut 39-vuotiaan Nina Röntysen. Hän on työskennellyt yrittäjänä vuodesta 2007 asti toimien mm. kosmetiikka-alalla kouluttajana, kampaajana, meikkaajana ja valmistanut pientä kotimaista Ninka Design -korumallistoa. Tällä hetkellä kahden pojan äidin Nina Röntysen kalenteria täyttävät lisäksi media-alan opinnot Luksiassa Lohjalla.

Nina Röntynen aloittaa häämuodin ja -kauneuden tuottajana Häät Mediassa

Nina Röntynen on innoissaan uudesta tehtävästään häämuodin ja -kauneuden tuottajana Häät Mediassa. Kuva Maria Peltomaa

– Suurin innostukseni on valokuvaus, jota olen opiskellut jo aikaisemminkin Muurlan opistossa. Tulevaisuudessa haluan työskennellä entistä enemmän visuaalisen markkinoinnin parissa ja tuottaa lukijoille mielenkiintoisia ja inspiroivia artikkeleita ja sisältöä. Olen myös hyvin kiinnostunut erilaisista tyyleistä ja niiden innovatiivisesta yhdistelemisestä, Nina Röntynen kuvailee.

– Tämä uusi tehtävä häämuodin ja kauneusasioiden parissa Häät Mediassa on unelmieni täyttymys ja olen hyvin innoissani siitä. Olen seurannut häämuotia ja lukenut Häät-lehteä jo todella monen vuoden ajan, ja tiedän että minulla on Kaarinan jäljiltä suuret saappaat täytettävänä!

Tavoitteena asiakkaiden ja palveluntarjoajien yhdistäminen

– Erityisesti odotan pääseväni tekemään monipuolista yhteistyötä hääalalla toimivien yrittäjien kanssa. Tällä alalla on niin paljon ihania pieniä ja suuria yrityksiä, joiden tuotteita ja palveluita haluan tuoda tunnetuksi kaikille häitä ja juhlia suunnitteleville. Tiedän että yrittäjät työskentelevät todella suurella sydämellä ja mahtavalla asiakaspalveluasenteella! Työni tuottajana ei ole pelkästään kauniiden kuvien ja juttujen tekemistä vaan asiakkaiden ja palveluntarjoajien toistensa löytämisen helpottamista. Nähdään siis tulevien Häät-juttujen parissa! Nina Röntynen tervehtii.

Parhaiten Ninan tavoittaa sähköpostitse nina.rontynen (at) gmail.com ja puh. 050 4420626.

Nina Röntynen aloittaa häämuodin ja -kauneuden tuottajana Häät Mediassa

Ensimmäiseksi häämuodin EBW-messuille Saksaan

Nina Röntysen ensimmäinen konkreettinen työtehtävä Häät Mediassa on matka European Bridal Week -messuille Esseniin Saksaan tulevana viikonloppuna 21.-23.4.2017 yhdessä päätoimittaja Sari Yli-Salomäen ja myyntipäällikkö Sanna Laaksosen kanssa. Näillä messuilla eurooppalaisille ostajille ja häämedialle esitellään häämuodin merkittävimpien kansainvälisten valmistajien mallistot vuodelle 2018. Viikonlopun aikana Häät-tiimillä on mahdollisuus koluta läpi satoja mallistoja ja tuhansia hää- ja juhlapukuja sekä tutustua suunnittelijoihin ja alan tärkeimpiin toimijoihin.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häät-lehti