Love me do catwalkilla nähdään lush, blush, blossom bride!

Love me do 2019

Uhkea, sensuelli, itsevarma, seksikäs, tai tyttömäinen. Bosslady, androgyyni, viettelevä ja valloittava. Morsian voi olla mitä tahansa näistä, kaikkea, tai jotain muuta – mutta sen oikean alttarilla nähdessään, silmät säkenöiden, posket kuumottaen, tahdon sanoen.

Kukkaan puhkeavat morsiamet astelevat tällä kertaa Love me do -häätapahtuman catwalkille hempeän puuterin, pinkin ja korallin sävyisissä kukkivissa puvuissa, statement-haalareissa ja mm. modernisti iltapukutyylisissä luomuksissa. Näemme helmiä niin puvuissa, kuin asusteissakin, ja koska kuka tahansa voi hääpäivänään olla prinsessa, myös kuninkaallisten innoittamia upeita tiaroja kruunaamassa kokonaisuuden.

Love me do häämuotinäytös

Kuva Arto Jaatinen / Love me do

Kansainvälistä ja kotimaista huippuhäämuotia

Miltä näyttää suomineito milanolaisen Impero Couturen hää- tai juhlapuvussa? Miten eroavat eteläeurooppalaiset puvut kotimaisten Vuoden Hääpukusuunnittelijoiden Aurora Raiskisen, Irina Rogusinan sekä Heidi Tuiskun puvuista? Entä miten upealta näyttää jihab morsiamen yllä? Sen näemme mm. Paula Nunoon suunnittelemassa puvussa.

Tarjolla upeissa näytöksissä on tuore kattaus uusimpia mallistoja mm. kansainvälistä menestystä niittäneeltä Victoria & Vincentiltä, bohotyylin mestarilta Lillian Westiltä, klassiselta Morilee by Madeline Gardnerilta, romanttiselta Modecalta sekä huipputrendikkäältä Justin Alexanderilta.

Näytöksissä nähdään kuuluisan italialaisen muotitalo Impero Couturen pukuja (ensimmäistä kertaa Suomessa!), upeasta Sposa-morsiuspukumallistosta, juhlapukuja, sekä miesten pukeutumista. Messujen jälkeen niitä on mahdollista mennä sovittamaan Niinatar-hääpukuliikkeeseen malliston trunk showhun.

LOVE ME DO 2019

Love me do:n häämuotinäytökset yläkerran catwalkilla (2. krs)19.-20.1.2019 seuraavasti:

Kansainvälinen häämuotinäytös

Lauantai klo 11:00, 13:15 ja 15:45

Sunnuntai klo 11:00 ja 14:45

Kotimainen häämuotinäytös

Lauantai klo  11:45  ja 14:30

Sunnunta klo  11:45 ja 13:15

Koska kunnon kattaukseen kuuluu useampi osa, hääpukujen lisäksi korut ja asusteet ovat viimeisimpien trendien mukaisesti näyttävästi esillä. Sopisiko sulholle puinen rusetti, tai morsiuskimppuun sointuva kukkaviehe? Tuttuun Love me do -tyyliin lavalla nähdään myös paljon erilaisia toinen toistaan kauniimpia koruja, niin klassisen tyylikkäitä kuin modernin muodikkaita.

Häälookki viimeistellään kampausta ja meikkiä myöten!

Näytöksissämme käytetyt 100% Puren meikit ovat täysin kasvipohjaisia, väripigmentit tulevat hedelmistä ja kasviksista. Näihin mahtaviin tuotteisiin pääsee tutustumaan Heleä by Bella Artistan osastolla, josta löytyy paljon muutakin luonnollista ihanaa!

Mallien kampaukset loihtii jälleen lahjakas ja kokenut Hair Pro Team apunaan Schwarzkopf Pro - tuotteet. Näytöksen kukista vastaavat Keudan floristiopiskelijat kauniilla ja
taidokkailla morsiuskimpuilla.

Lämpimästi tervetuloa kylmän talven keskeltä keväisen kukkiviin häämuotinäytöksiimme, joita on jopa yhdeksän kappaletta! Tule silti ajoissa paikalle, jotta saat istumapaikan.

Ohh the fun we’re gonna have!

LOVE ME DO 2019

Love me do

Suomen suurin häämessutapahtuma Helsingin Kaapelitehtaalla 19.-20.1.2019
Messut ovat avoinna lauantaina klo 10-17 ja sunnuntaina klo 10-16.

Liput ovelta 7€/hlö, lauantain ehjällä rannekkeella sunnuntaina sisään narikan hinnalla (2€). Alle 12-vuotiaat lapset ilmaiseksi aikuisen seurassa.

Katso tapahtuman erittäin runsas ohjelmatarjonta täältä.

Seuraa meitä somessa ja pysyt kartalla tuoreimmista uutisista

Instagram
Facebook
Facebook event
www.lovemedo.fi

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä LOVE ME DO -HÄÄMESSUT
 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut