Inspiraatiota hääsuunnitteluun Pinterestistä

Pinspiraatiota hääsuunnitteluun

Pinterest on helppo tapa uppoutua häiden suunnittelun maailmaan. Ideoita ja inspiraatiota löytyy jopa niin paljon, että ähky on lähellä. Oululainen Milla kertoo kuinka hänen häiden suunnittelunsa alkoi Pinterestistä.

– Mitä sinä teit ihan ensimmäiseksi hääsuunnittelun eteen? Minä olen hyvin visuaalinen ihminen, joten minun hääsuunnitteluni lähti mielikuvista, minkä näköiset juhlat meidän häät voisi olla.

– Pinterest on verkkosivusto, jossa voit pinnata (”kiinnittää pinnillä”) kuvia eri aiheisille boardeille eli tehdä kuvakollaaseja. Pinterestissä voit seurata muiden pinnaamia kuvia uutisvirrassa ja poimia sieltä omille boardeille mieleiset kuvat. Verkossa selatessa voit myös pinnailla kuvia Pinterest-boardeillesi. Parasta palvelussa on, kauniiden ja inspiroivien kuvakollaasien lisäksi, että kuvien alkuperä säilyy kätevästi kuvan tiedoissa mukana; kuvaa klikkaamalla pääset suoraan sivulle, jolta kuva on alun perin pinnattu. Näin pääset aina takaisin katsomaan esimerkiksi mistä tuotteista kuvissa on kyse.

Miten käytät Pinterestiä?

– Olen kerännyt kauniita kuvia hääsuunnittelun tueksi mm. koristeluista, hääpuvuista, koruista, kampauksista, kukista, DIY-ideoista, kauniista sanonnoista ja häävalokuvauksesta. Häidensä teemaa suunnitteleva voi tehdä esimerkiksi kuvakollaaseja erilaisilla teemoilla toteutetuista hääjuhlista. Tai valokuvausta suunnitteleva voi kerätä kauniita ja inspiroivia potretteja kuvakollaasiksi, johon voi palata kuvaajan kanssa omaa hääkuvausta suunnitellessa. Keräämilleni sanoille ja sanonnoille on myös monta käyttöä hääjuhlaa suunnitellessa; kutsuihin, ja vaikka juhlapaikan koristeluun.

 

Jaa juttu