Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

I said YES YES! – Kaasokosinta aikuisten pyjamabileissä

Kaasokosinta pyjamabileet Yes,Yes-siideri

Kuva Camilla Bloom Photography

Samalla kun juhlitte rakkautta, ystävyyttä ja häitä, ikuistakaa ystävyytenne valokuviin. Tuleva morsian voi varata valokuvaajan ottamaan ikimuistoisesta päivästä kuvia ja antaa ne kiitoslahjaksi hääjuhlassa.

Mikä loistava syy juhlia rennosti parhaiden ystävien kanssa, kosinta! Samalla hoituu myös kaasokosinta. Yhteisen kiireettömän ajan järjestäminen kiireiseen arkeen on arvokas ystävyysele. 

Onpa ihanaa aloittaa häiden suunnittelu nyt, kun nimettömässä kimaltelee kaunis sormus. Kihlat ovat aina kutkuttava elämäntapahtuma, joka aloittaa tavallaan uuden kappaleen elämässä.

Olipa tiedossa sitten suuret tai pienet juhlat, jotain huikeaa on joka tapauksessa luvassa! Mikäpä siis olisikaan mainiompi tapa juhlistaa kihloja, kuin järjestää tuleville kaasoille aikuisten pyjamabileet hyvän ruoan ja juoman merkeissä?

Voit pyytää ystäviä luoksesi juhlimaan tyttöjen kesken ihan muuten vain ja samalla paljastaa kosinnan vilauttamalla sormusta. Kilistelkää uutista kotimaisella käsintehdyllä YES YES -siiderillä ja yhdistelkää nautintoon suolaisia sekä makeita pieniä herkkuja.

Kun onnenkyynelet on kuivattu, yllätä ystäväsi uudestaan pyytämällä heitä kaasoiksesi. Voit varata heille vaikka kauniit kortit ja rasialliset suklaata, joiden seasta kysymys ”Tuletko kaasokseni?” löytyy.

Kaasokosinta on monelle yhtä tärkeä aihe kuin itse häät, ja siksi useat morsiamet tahtovat  pyytää ystäviään tehtävään jonkin pienen ja kauniin eleen kera. Mikäs sen parempi kuin rennot aikuisten pyjamabileet.

KATSO KUVAT SUUREMPINA KUVIA KLIKKAAMALLA

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, yhteistyössä SAIMAA BREWING CO

Muokattu: 10.4.2024