Honkimetsän Herkun Rakkaudella-hääkakku on Suomen kaunein

Rakkaudella

Kuva Honkimetsän Herkku

Häät.fissä äänestettiin touko-kesäkuussa vuoden kauneimmasta hääkakusta 2018. Lukijat äänestivät ylivoimaiseksi voittajaksi lapualaisen Pitopalvelu Honkimetsän Herkun hääkakun. Se on moderni ja tyylikäs ns. half naked cake. Rakkaudella-kerroskakun suunnitteli ja toteutti leipuri-kondiittori Hilkka Leipäjoki hääparin toiveiden mukaisesti. Kakun täytteenä on maukas vadelma-valkosuklaa.

– Rakkaudella-kakun täytteestä muodostui meillä yksi viime kesän suosituimmista täytteistä. Koristeena kakussa on aitoja ruusuja, kertoo yksi Honkimetsän Herkun omistajista Sanna Leppämäki.

– Aitoja kukkia käytetään tällä hetkellä jonkin verran hääkakkujen koristelussa. Meillä aidot kukat olivat enemmänkin viime kesän juttu, ja tälle kesälle on pääosin tilattu sokerimassasta tehtyjä koristeita, kertoo Sanna Leppämäki.

Pientä erikoisuutta hääkakkuihin kaivataan edellen.

– Hääkakkuihin, varsinkin kerroskakkuihin, on täksi kesäksi toivottu usein jotakin erityistä säväystä. Niinpä esimerkiksi viime viikolla hääkakun koristelussa käytimme lehtikultaa ja aitoja lehtioksia, Leppämäki jatkaa.


Honkimetsän Herkku on perinteinen pito- ja juhlapalvelu, joka toimii Lapualla, Etelä-Pohjanmaalla.

– Aloitimme toimintamme lounasravintolana vuonna 2010, ja 2012 siirryimme tekemään pitopalvelua. Nyt toimitamme asiakkaille tilauksesta catering-palveluja ruokineen ja kahvipöydän herkkuineen. Myös 2010 valmistuneissa tiloissamme voi järjestää erilaisia tilaisuuksia kokouksista erilaisiin juhlatilaisuuksiin, kertoo Sanna Leppämäki.

Cutie pie hääkakku Country Chic

Kuva Mikko Halonen

Toiseksi Häät.fin Kaunein hääkakku 2018 -äänestyksessä sijoittui CutiePien Country Chic -hääkakku.

Hääkakku

Kuva Terhi Toikka

Kolmanneksi eniten ääniä keräsi Kakkusankareiden hääkakku.

Katso kaikki vuoden 2018 hääkakkufinalistit täällä >>

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämenu