Häät-blogiyhteisön bloggaajat tsemppaavat toisiaan

Häät-median hääblogiyhteisö koostuu mielenkiintoista sisältöä tuottavista bloggaajista, jotka toimivat omilla julkaisualustoillaan itsenäisesti. Mukaan kutsuttavien blogien toivotaan liittyvän yhteisöön juuri sellaisena kuin ovat.

Syksyllä 2018 perustetun Häät-blogiyhteisön ensisijaisena tarkoituksena on tarjota valikoiduille jäsenblogeille inspiroiva yhteisö ja kumppanuutta, jonka avulla bloggaaminen on entistäkin inspiroivampaa ja monimuotoisempaa. Tämän avulla Häät-median tavoitteena on kehittää suomalaista hääblogisceneä yhä vahvemmaksi ja monipuolisemmaksi. Yhteisöä ei kuitenkaan ole tarkoitus tällä hetkellä kasvattaa, jotta jäsenten välinen vuorovaikutus säilyy hedelmällisenä ja tiiviinä.

Lukijat tunnistavat yhteisöön kuuluvat blogit kunkin bloggaajan valitsemasta Häät-blogiyhteisölogosta, ja Instagramissa aktiivisen yhteisön jäsenten pöhinää näkee kuvina seuraamalla hästägiä: #häätblogiyhteisö

Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja ja perustaja Sari Yli-Salomäki linjaa ideoimansa hääbloggaajayhteisön merkitystä näin:

– Haluamme tarjota uuden yhteistyömuodon mukaan kutsumillemme upeille hääbloggaajille ja kannustaa heitä edelleen kasvamaan bloggaajina. Yhdessä heidän kanssaan voimme myös ottaa vastuuta siitä, että häähuuman ohessa pohditaan myös monia tärkeitä arvoja ja ihanteita, ja käydä niistä avointa keskustelua monilla eri julkaisualustoilla.

Häät-blogiyhteisö kokoontui Tampereen Häämessuille

Kuva Mika Peltomaa Photography

Häät-blogiyhteisön jäsenet kokoontuivat blogimiittiin Tampereen Häämessuille helmikuussa 2019. Takarivissä vasemmalta bloggaajat seuraavien blogien takana: Jasmine Maria – The Wedding Blog, It's a Match, Sari Yli-Salomäki Häät-mediasta, It was always you ja Syysmorsian 2019. Eturivissä Häähumussa, Bridelisa, Metallipäät Menee Naimisiin ja Mon Rêve d'Amour.

Häät-blogiyhteisölogo

Lue Häät-blogiyhteisön jäsenten kirjoittamia aiheita Häät.fissä

Metallipäät Menee Naimisiin:

Hääetiketti osana modernia hääjuhlaa >>

Jasmine Maria – The Wedding Blog:

Hääkuvaaja voi olla kuin yksi kaasoista >>

Aiemmin Häät-blogiyhteisöön kuuluneita blogeja: 

It’s a Match

Jasmine Maria – The Wedding Blog

Sunneva Kantola Blogi

 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häämessut