Häät-blogiyhteisö - hääsome on yhteisöllinen harrastus

Häät-median hääblogiyhteisö koostuu mielenkiintoista sisältöä tuottavista morsian bloggaajista. Jokainen heistä toimii omilla julkaisualustoillaan itsenäisesti. Mukaan kutsuttavien blogien toivotaan liittyvän yhteisöön juuri sellaisena kuin ovat.

Kuva Häät-blogiyhteisön Hääpukuillasta toukokuussa 2023 Hotel U14:ssa. Kuvaaja Stelios Kirtselis

Häät-blogiyhteisön ensisijaisena tarkoituksena on tarjota valikoiduille jäsenblogeille inspiroiva yhteisö ja kumppanuutta, jonka avulla hääbloggaaminen ja -somettaminen on entistäkin inspiroivampaa ja monimuotoisempaa. Tämän avulla Häät-median tavoitteena on kehittää suomalaista hääsome-sceneä yhä vahvemmaksi ja monipuolisemmaksi. Huomasithan uusimmassa Häät-lehden numerossa bloggaajien vinkit-artikkelin?

Lukijat tunnistavat yhteisöön kuuluvat blogit kunkin bloggaajan valitsemasta Häät-blogiyhteisölogosta, ja Instagramissa maininnasta yhteisöön kuulumisesta jäsenen biossa.

Häät-blogiyhteisön bloggaajia sekä heidän suosittuja blogejaan voidaan hyödyntää halutessanne juuri sinun hääalan yrityksesi markkinoinnissa! Ota yhteyttä Häät-tiimin jäseneen ja blogiyhteisön luotsaajaan Sonja Civil, sonja.civil@editus.fi

Häät-blogiyhteisö toimii kutsuperusteisesti.

Kuva Häät-blogiyhteisön jäseniä helmikuussa 2023 Häähumua Ideaparkissa-tapahtumassa.

Kurkkaa Häät-blogiyhteisön laatima Spotify-kuuntelulista inspiraaatioksi häämusiikin ja häävalssin valintaan >>

Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja ja perustaja Sari Yli-Salomäki linjaa ideoimansa hääbloggaajayhteisön merkitystä näin:

– Haluamme tarjota uuden yhteistyömuodon mukaan kutsumillemme upeille hääbloggaajille ja kannustaa heitä edelleen kasvamaan bloggaajina. Yhdessä heidän kanssaan voimme myös ottaa vastuuta siitä, että häähuuman ohessa pohditaan myös monia tärkeitä arvoja ja ihanteita, ja käydä niistä avointa keskustelua monilla eri julkaisualustoilla.

Lue Häät-blogiyhteisön jäsenten kirjoittamia aiheita Häät.fissä

Blogiyhteisön ihana viikonloppu Turussa:
Polttaripäivä Turussa täyttää kaikki toiveet >>


Hääpäiväkirjat ja Matchista morsian:
Vuosi hääbloggaajana huipentuu blogisynttäreihin – Sonja ja Hanna pohtivat, mitä bloggaaminen merkitsee >>


Metallipäät Menee Naimisiin:
Hääetiketti osana modernia hääjuhlaa >> 


Jasmine Maria – The Wedding Blog:
Hääkuvaaja voi olla kuin yksi kaasoista >> 

Jaa juttu