Häät-blogiyhteisön hääbloggaajat tsemppaavat toisiaan

Häät-median hääblogiyhteisö koostuu mielenkiintoista sisältöä tuottavista bloggaajista, jotka toimivat omilla julkaisualustoillaan itsenäisesti. Mukaan kutsuttavien blogien toivotaan liittyvän yhteisöön juuri sellaisena kuin ovat.

Häät-blogiyhteisö

Häät-blogiyhteisö kutsuttiin sovittelemaan uutuusmekkoja Monica Lorettin ja Amélien mallistoesittelyyn Helsinkiin keväällä 2022.

Häät-blogiyhteisön ensisijaisena tarkoituksena on tarjota valikoiduille jäsenblogeille inspiroiva yhteisö ja kumppanuutta, jonka avulla bloggaaminen on entistäkin inspiroivampaa ja monimuotoisempaa. Tämän avulla Häät-median tavoitteena on kehittää suomalaista hääblogisceneä yhä vahvemmaksi ja monipuolisemmaksi. 

Lukijat tunnistavat yhteisöön kuuluvat blogit kunkin bloggaajan valitsemasta Häät-blogiyhteisölogosta, ja Instagramissa maininnasta yhteisöön kuulumisesta jäsenen biossa.

Kuva Häät-blogiyhteisön hääbloggaajia Turussa viettämässä kesäistä polttariviikonloppua

Kurkkaa Häät-blogiyhteisön laatima Spotify-kuuntelulista inspiraaatioksi häämusiikin ja häävalssin valintaan >>

Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja ja perustaja Sari Yli-Salomäki linjaa ideoimansa hääbloggaajayhteisön merkitystä näin:

– Haluamme tarjota uuden yhteistyömuodon mukaan kutsumillemme upeille hääbloggaajille ja kannustaa heitä edelleen kasvamaan bloggaajina. Yhdessä heidän kanssaan voimme myös ottaa vastuuta siitä, että häähuuman ohessa pohditaan myös monia tärkeitä arvoja ja ihanteita, ja käydä niistä avointa keskustelua monilla eri julkaisualustoilla.

Lue Häät-blogiyhteisön jäsenten kirjoittamia aiheita Häät.fissä

Blogiyhteisön ihana viikonloppu Turussa:
Polttaripäivä Turussa täyttää kaikki toiveet >>


Hääpäiväkirjat ja Matchista morsian:
Vuosi hääbloggaajana huipentuu blogisynttäreihin – Sonja ja Hanna pohtivat, mitä bloggaaminen merkitsee >>


Metallipäät Menee Naimisiin:
Hääetiketti osana modernia hääjuhlaa >> 


Jasmine Maria – The Wedding Blog:
Hääkuvaaja voi olla kuin yksi kaasoista >> 

Häät-blogiyhteisö kokoontui Tampereen Häämessuille

Kuva Mika Peltomaa Photography

Häät-blogiyhteisön jäsenet kokoontuivat blogimiittiin Tampereen Häämessuille helmikuussa 2019. Takarivissä vasemmalta bloggaajat: Jasmine Maria – The Wedding Blog, It's a Match, Sari Yli-Salomäki Häät-mediasta, It was always you ja Syysmorsian 2019. Eturivissä Häähumussa, Bridelisa, Metallipäät Menee Naimisiin ja Mon Rêve d'Amour.

Jaa juttu