Häämetsä – Lahjaideoita hääparille, jolla on jo kaikkea

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häämetsä – Lahjaideoita hääparille, jolla on jo kaikkea

HÄÄMETSÄ – Lahjaideoita hääparille, jolla on jo kaikkea

Saitko kutsun kesähäihin, mutta lahjaidea puuttuu? Anna aivan uudenlainen lahja: paikka Häämetsästä!

­– Visiomme on luoda ainutlaatuinen suomalainen Häämetsä, jossa tuhannet puut on nimikoitu hääpareille”, kertoo Häämetsän ideoinut Tapio Haarlaa.

– Lahjaan kuuluu hääparin nimellä ja hääpäivämäärällä varustettu kyltti, joka kiinnitetään yhteen puuhun Häämetsässä, sekä todistus, jossa kerrotaan lahjasta.

HÄÄMETSÄ – Lahjaideoita hääparille, jolla on jo kaikkea

Häämetsä sijaitsee Laukkamäellä Haarlan kylässä yhdellä Länsi-Uudenmaan korkeimmista mäistä. Kallioinen mäkialue kaskettiin 1950-luvulla. Vuosikymmenten saatossa mäelle on kasvanut mäntymetsä, jossa tiheäsyiset puut kurkottavat kohti taivasta.

Osana Häämetsää nämä komeat männyt muodostavat ainutlaatuisen nähtävyyden, jonka luokse hääparit voivat tulla muistelemaan hääpäiväänsä ja nauttimaan luonnossa liikkumisesta, romanttisesti kahdestaan tai isommalla joukolla, vaikkapa yhdessä lastensa kanssa.

Metsä on tutkitusti terveyttä edistävä vierailukohde. Parhaimmillaan Häämetsä nähtävyytenä edistäisi osaltaan ihmisten luontoliikkumista ja kiinnostaisi ketä tahansa ulkoilukohteena.

– Olisi hienoa, jos saisimme mahdollisimman monet innostumaan ja näin luotua omalta osaltamme uutta hääperinnettä, Tapio Haarlaa toivoo.

HÄÄMETSÄ – Lahjaideoita hääparille, jolla on jo kaikkea

Upea lahjaidea hääparille tai omalle rakkaalle huomen- tai vuosipäivälahjaksi!

Muokattu: 14.10.2020