Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Äänestä suosikkiasi Vuoden Hääpukusuunnittelija 2023 -kilpailussa

Vuoden Hääpukusuunnittelija 2023 -kilpailun finaaliin yltäneet mallistot nähtiin stagella Love me do -häätapahtumassa 30.9.2023 Kaapelitehtaalla. Tämänvuotisen kilpailun teemana on Unelmien puku.

Kilpailun voittajan päätti tehtävään kutsuttu raati, mutta yleisö valitsee oman suosikkisuunnittelijansa. Yleisöäänestys päättyi 31.10.2023 ja tuloksista tiedotetaan marraskuun alkupuolella.

Pupa meikkipaletti

Voita Pupan meikkipaletti

Voit voittaa monipuolisen Pupan meikkipaletin, jossa on aistikkaita ja erilaisia efektejä luovia värejä, joissa on suuri osuus luonnosta peräisin olevia ainesosia.

Paletti sisältää 

4x MATT & SATIN: samettinen koostumus, erittäin helppo levittää.
1x HYPNOTIC GAZE: hypnoottinen ulkoasu ja meikkitulos: erikokoisten helmien suuri pitoisuus takaa upean kiillon!
1x CAPTIVATING GEM: satiinipohja, jossa on erikokoisia, kallisarvoisia helmiäispilkkuja, jotka antavat uudenlaisia sävyjä jokaisella levityskerralla.
1x BLUSH-poskipuna: kevyt ja hienojakoinen koostumus raikkaan ja luonnollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Love me do Autumn Fair 30.9.2023

Tule katsomaan uutta kotimaista ja kansainvälistä hääpukumuotia sekä muita ihania näytteilleasettajia Suomen suurimmille häämessuille Love me do Autumn Fairille Helsingin Kaapelitehtaalle la 30.9.2023 klo 10–18.

Vuoden Hääpukusuunnittelija -kilpailu

Vuoden hääpukusuunnittelija -kilpailun järjestävät Love me do -häätapahtuma yhdessä Häät-lehden ja Häät.fin kanssa, vuonna 2023 jo seitsemättä kertaa. Finaalinäytös nähdään osana syksyn Love me do Autumn Fair -häämessutapahtumaa, joka järjestetään Helsingin Kaapelitehtaalla 30.9.2023.

Kilpailun tavoite on nostaa esiin kotimaisia pukusuunnittelijoita, tarjota heille näkyvyyttä kotimaassa ja samalla kehittää alaa kansainvälisesti kilpailukykyiseen suuntaan.

Yhteinen päämäärämme on kehittää suomalaisen hääpukusuunnittelun arvostusta ja tasoa, sekä antaa suunnittelijoille ja kotimaiselle käsityölle sen ansaitsema paikka parrasvaloissa.

Seuraa kilpailua Häät.fissä

Muokattu: 10.4.2024