Grainville Train

Musiikki on parasta livenä

Kuva Monica Hautaniemi

Grainville Train on vuonna 2008 aloittanut jyväskyläläinen bändi, joka koostuu ammattimuusikoista. Olemme kaikenkokoisten lavojen takuuesiintyjä isolla meiningillä.

Jyväskylän alue

Hääohjelma

Grainville Train


40100 Jyväskylä

Kysymykset & vastaukset

Grainville Train on vuonna 2008 aloittanut jyväskyläläinen bändi, joka koostuu ammattimuusikoista. Grainville Train on kaikenkokoisten lavojen esiintyjä isolla meiningillä. Erittäin muuntautumiskykyisenä bändinä soitamme countryn lisäksi myös CCR:n parhaimmistoja ja rock-klassikoita eri aikakausilta, joten tarjolla on siis jokaiselle jotakin. Jone Nikulan sanoin: ”jos jonkun coverbändin palkkaisin omiin juhliini, se olisi tämä bändi”. Omaa tuotantoamme julkaistu yhden singlen verran. Long Hard Road, uusi musavideomme yläpuolella.

Grainville Trainin kotipaikka on Jyväskylä mutta keikkailemme sopimuksesta ympäri Suomea.

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla, facebook messengerin kautta tai soittamalla.

Tarjoamme tilaisuutesi sopivan takuuvarman esityksen räätälöidysti. Olemme intiimien pikkubaarien sekä suurten lavojen taattu esiintyjä emmekä jätä ketään kylmäksi. Voit tilata meidät myös erilaisilla kokoonpanoilla esim. triona tai akustisesti. Meillä on myös tilaisuuteesi sopiva äänetoistolaitteisto, miksaus ja valaistus. Myös livevideot häätapahtumasta mahdollisuus tilata samalla kauttamme.

Country, Western, Rock, Southern Rock, CCR,

MP-Rockin Finaalissa sijoituimme 4. parhaan motoristibändin joukkoon Suomessa 1.2. 2020 Helsingin Messukeskuksessa.