Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Ihanat suomalaiset hääyöhotellit

Hullaannu Suomen huikeista matkailumahdollisuuksista! Viettäkää hääyö kaupunkimaisemissa hellivästä luksuksesta nauttien tai suunnatkaa honeymoonille lumoavaan hiljaisuuteen luonnon keskelle.

Keräsimme teille ideoita, joissa hääyö tai vaikkapa hääpäivä tuntuu juhlalliselta kahden!

Break Sokos Hotel Koli
– Ikimuistoisia elämyksiä upean luonnon keskellä

Hulppean hurmaavissa maisemissa muu maailma unohtuu.

Keskellä jumalaista luontoa sijaitseva hotelli tarjoilee parastaan varsinkin nyt, kun huoneisiin on tehty mittavia perusparannuksia. Täällä voit järjestää hääjuhlan destination wedding -periaatteella. Hotellin henkilökunta järjestää juhlat alusta loppuun juuri sinun toiveiden mukaisesti.

Juhlan voi järjestää Grill It! -ravintolassa tai rinneravintola Rinnetuvassa, jonne voi laskeutua maisemahissillä tuoreena avioparina.

Ennen hääjuhlaa voi rentoutua Koli Relax Spassa ja koko hääväki mahtuu majoittumaan hotellin huoneisiin. Häitä seuraavana päivänä voitte kokoontua brunssille jatkamaan seurustelua ja muistelemaan hauskimpia hetkiä.

Tai mitäpä jos suuntaisitte häämatkalla Kolin sydämeen? Täällä voi kokea totaalisen rentoutumisen ja yhdistää kokemukseen vaikka issikkavaelluksen unohtumattomissa maisemissa.

Unohtumaton huomenlahja rakkaallesi

Keskellä Helsingin sydäntä sijaitsee Olympiavuonna 1952 avattu funkkisklassikko Original Sokos Hotel Vaakuna.

Hotellin ainutlaatuinen tunnelma luo täydelliset puitteet romanttiselle ja ikimuistoiselle elämykselle. Varaa sviitti ylimmistä kerroksista ja yllätä rakkaasi kuohuvalla sekä suklaalla ja kukilla.

Tilatkaa aamiainen huoneeseen ja nauttikaa toistenne seurasta. Jatkakaa päivää Helsingin nähtävyyksiä tai kivoja kahviloita kiertäen, kaikki on lähellä hotellin keskeisen sijainnin ansiosta.

Ravintola Loiste on täydellinen valinta tunnelmalliselle illalliselle ja samalla pääsette nauttimaan huikeista Helsinki-näkymistä.

Original Sokos Hotel Vaakuna tarjoaa unohtumattomia kokemuksia häämatkalaisille ja romantiikkaa arvostaville, koetut elämykset säilyvät mielissä pitkään.

Tyylikäs alku häämatkalle

Yllätä puolisosi yöllä Helsinki-Vantaan terminaali 2:ssa sijaitsevassa GLO Hotel Airportissa. Nukkukaa levollisesti ilman stressiä ennen lähtöänne häämatkalle. Suunnatkaa illansuussa hotellille ja nauttikaa lasit kuohuvaa terminaalin kutkuttavassa tunnelmassa. Maistuvan aamiaisen voi nauttia viereisessä ravintolassa tai ottaa mukaan lähtöporteilta.

Ja mikä parasta: kävelymatka hotellihuoneesta lähtöselvitykseen vie vain muutaman minuutin.

Hotel Ellivuori

Sastamalassa sijaitseva Ellivuori uudistetaan vaiheittain kokonaan. Hotelli on remontoitu modernin viihtyisäksi, ympärillä on upea luonto ja aktiviteettimahdollisuudet ovat huikean monipuoliset. Täällä hääyö on luksusta niin talvella kuin kesällä.

Yhteinen elämys

Hemmottele rakastasi sopivan ylellisellä hotelliyöllä Hotel St. Georgessa Helsingissä. Yö sviitissä ja luksushoidot spa-hoitolassa kruunaavat kokemuksen.

Hotelli avautui pitkän odotuksen jälkeen Helsinkiin. Keskustassa sijaitsevan hotellin huikeus syntyy uniikeista huoneista ja sviiteistä, taidokkaasta sisustuksesta ja hurmaavasta palvelusta.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Vaasa

Upeasti uusittu Original Sokos Hotel Vaasan Pilvi-huoneen raikkaan lempeä tunnelma on täydellinen romanttista yötä ajatellen. Aamiainen vuoteessa kruunaa kokemuksen. Hotellin huvilaravintola Villa Sandviken aivan meren äärellä on kokeilun arvoinen illallispaikka, erityisesti auringonlaskun aikaan.

Original Sokos Hotel Presidentti

Aivan Helsingin ytimessä sijaitseva hotelli kokee uudistumisen tuulia vuoden loppuun asti. Vuonna 1980 avattu hotelli esittelee nyt suomalaisia ilmiöitä suunnittelijanaan Paola Suhonen. Sisääntulo on tehty upeaksi, ja sen materiaaleina ovat raakapuu, betoni ja kupari. Huoneiden teemat on laitettu uusiksi, joista erityisesti hääpareille sopiva on Hiljaisuus. Romanttisen viikonlopun viimeistelee illallinen Bistro Manussa, jossa menun herkut ovat toinen toistaan parempia.


Koonnut Tanja Hakala

Muokattu: 10.4.2024