Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Äänestä suosikkiasi Vuoden Kaunein Sormus 2021 -finaalissa

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT 31.10.2021. Katso voittaja täällä.

Suomalaiset korumuotoilijat inspiroituivat menneiden aikojen estetiikasta, kun he suunnittelivat upeita sormuksia Vuoden Kaunein Sormus 2021 -kilpailuun. 

Vuoden Kaunein Sormus 2021 Finalistit

Kuva Teemu Töyrylä

Löydä suosikkisi 10 finalistisormuksen joukosta! Kaikki finalistisormukset edustavat suomalaista korusuunnittelua ja kultasepäntyötä. Vuoden Kaunein Sormus 2021 -kilpailun teema ”Menneisyyden muistot” on innostanut muotoilijoita etsimään inspiraatiota menneiden vuosikymmenten muotokielistä ja kunnioittamaan suomalaisten kultasepäntaitojen alkuperää ja jatkuvuutta. 

Näe sormukset täydessä loistossaan Galleria Gao Shanissa 20.–28.10.2021, Korkeavuorenkatu 5, Helsinki.

Voita hiustenkuivain ja suoristusrauta

Äänestäneiden kesken arvotaan Remington Hydraluxe -sarjan hiustenkuivain ja suoristusrauta, joiden arvo on yhteensä noin 110 euroa. Hydraluxe-laitteet säilyttävät ja lukitsevat hiusten luonnollisen kosteuden. Ne myös säätävät lämpötilan juuri sopivaksi hellävaraiseen hiustenmuotoiluun. Tutustu Remington-laitteisiin täällä.

Remington Hydraluxe -sarjan hiustenkuivain ja suoritusrauta

Laaja kattaus erilaisia sormuksia

Vuoden kaunein sormus -kilpailun esikarsintaan osallistui yli 80 sormusta. Lukumääräisesti, mutta myös tyyliltään sormukset esittelivät monipuolisesti erilaisia tyylejä. Esiraati arvioi kilpailuun ilmoitettuja sormuksia laadun, käytettävyyden ja estetiikan ohella myös siitä näkökulmasta, miten nimi ja tarina tukevat sormuksen muotoilua.

Esiraadissa vuonna 2021 työskentelivät yhteistyöpäällikkö Piia Lehtinen (Designmuseo), johtava intendentti Hanne Siekkinen (Huutokauppa Helander), toimitusjohtaja Henrik Kihlman (Suomen Kultaseppien Liitto), juontaja Hanna Kinnunen (Radio Aito iskelmä), päätoimittaja Sari Yli-Salomäki (Häät-lehti ja Häät.fi) ja tiedottaja Taira Sjöblom-Tallus (I love me, Messukeskus).

Sormuksia arvioidessaan raati kiinnitti huomiota niiden laatuun, omaperäisyyteen ja estetiikkaan. Sen lisäksi pohdittiin myös sitä, miten sormuksen tarina tukee muotokieltä ja miten se ilmentää annettua teemaa.

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun järjestävät vuosittain yhteistyössä I love me -messut ja Häät-media. Kilpailu järjestetään tänä vuonna 14. kerran. Kultasepät saivat ilmoittaa omat sormuksensa kisaan kevään 2021 aikana. Yleisö valitsee voittajan tässä 31.10.2021 päättyvässä äänestyksessä, ja voittaja julkistetaan marraskuussa 2021.

Jatka unelmiesi sormuksen metsästystä Häät.fi Sormuskoneessa

Sormuskoneeseen >

Vuoden Kaunein Sormus -kilpailun voittajat vuoteen 2020 mennessä

2020: Routa, Annika Takanen (Festive-timanttikorut)
2019: Pretty in Pink, Laura Darth (By Laura Darth)
2018: Satumetsä, Kristian Saarikorpi (Saarikorpi Design)
2017: Keto, Jussi Louesalmi (Au3 Kultasepät)
2016: Kide, Olli Johan Lindroos (E. Lindroos Oy)
2015: Pitsi, Lauri Eno (Hieno Jewel)
2014: Fanny Rose, Annette Tillander (Annette Tillander Oy Ab)
2013: Eden, Carina Blomqvist (Carina Blomqvist Design)
2012: Lumi, Olli Johan Lindroos (E. Lindroos Oy)
2011: Tulppaani Passionale, Reijo Andreasen (Kultasepät Andreasen)
2010: Praha, Mika Tarkkanen (Kultaseppämestari Tarkkanen)
2009: Tunteiden vuori, Mika Tarkkanen (Kultaseppämestari Tarkkanen)
2008: Ornamentti, Tero Hannonen (Au3 Kultasepät)

Muokattu: 10.4.2024