Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

GL-KORU OY

Paras koru tehdään henkilökohtaisesti Sinulle

Korkealaatuisia käsityönä valmistettuja koruja asiakkaiden toiveiden mukaan jo yli 30 vuotta!

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Gad Leinsonin johtoajatuksena on jo yli 30 vuoden ajan ollut tehdä asiakkaille korkealaatuisia ja yksilöllisiä koruja heidän toiveidensa mukaisesti. Pääasiassa valmistamme erilaisia timanttikoruja ja erityisesti olemme keskittyneet kihla- ja vihkisormuksiin. Erilaisten kultaseosten lisäksi valmistamme koruja titaanista ja mustasta zirkoniumista.

Missä?

Verstaamme ja liikkeemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa osoitteessa Kalevankatu 9, 00100 Helsinki.

Mikä on parasta?

Gad Leinsonilla on melkein 40 vuoden kokemus korunvalmistuksesta. Vuosien myötä kehittynyt rautainen ammattitaito, ensiluokkaiset raaka-aineet, huippuunsa kehitetyt valmistusmenetelmät ja kyky ymmärtää asiakasta mahdollistavat hyvän yhteistyön asiakkaiden kanssa. Lisäksi Gad Leinsonilla on erittäin hyvät suhteet suoraan maailman timanttipörsseihin ilman välikäsiä, joten timanttien hinta/laatusuhde on varmasti kohdallaan.

Meidän tyyli

Klassinen, Selkeä, Minimalistinen, Käytännöllinen ja Kestävä

Palkinnot

Vuoden Miesten Sormus 2017 kilpailun voitto.

Vinkki!

Titaani ja zirkonium eivät aiheuta allergiaa! Kihla- ja vihkisormusta valittaessa kannattaa muistaa, että sormuksen täytyy kestää myös arkea. Älä unohda huomenlahjaa!