Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hääbloggaajien parhaat häävinkit verrattomien häiden järjestämiseen

Häät-lehti 022022 Omenalehto hääpari piknikillä

Kuva Uula Creative

Hääsuunnittelu on aika varmasti yksi elämän parhaista, mutta joskus myös paljon stressaaavista kokemuksista. Yksityiskohtia on paljon ja järjesteltävää tuntuu olevan loputtomasti. Pitää miettiä hääpaikkoja, hääpukuja, sormuksia, häätarjoiluja, kukkia ja valittavia vaihtoehtoja riittää pilvin pimein. Jo pelkkä häiden suunnittelussa alkuun pääseminen voi olla iso pala purtavaksi.

Hääsomen vaikuttajat haluavat jakaa parhaat saamansa vinkit häiden suunnittelusta niiden toteutukseen saakka. Laitetaan siis hyvät vinkit kiertämään. Näiden vinkkien avulla tuot häihisi jotain uniikkia ja toimivaa. Tätä juttua saa jakaa!

Kymmenen vinkkiä täydellisten häiden järjestämiseen

Ehkä hääsuunnittelun alkutaipaleelle liittyvä paras kuulemani uusi vinkki oli konseptoida häät! Eli ihan ensimmäisenä vastataan kysymyksiin, milloin, missä ja millainen miljöö ja tunnelma. Se oli mielestäni hyvä vinkki, koska tämän tyylinen hahmottelu luo suunnitteluun suuntaviivoja ja auttaa rajaamisessa.

@kuumathaat Nora

to do -lista häiden suunnittelu

Kuva Glenn Carstens-Peters / Unsplash

Mun paras vinkki oli hääsuunnitelmien aloitukseen se, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Eli kun tekee selkeän suunnitelman ja aikajanan hoidettaville asioille, niin pysyy hyvin kärryillä hääsuunnitteluissa. Listoja ei voi olla liikaa!

@vaittiset2023 Milena 

Paras kuulemani vinkki oli tämä: tee erikseen sähköposti hääjutuille. Näin kaikki häihin liittyvä viestittely on yhdessä paikassa.

@hashtaghaat Elli 

pariskunta ja sydänmerkki

Kuva Mmiguel Oros / Unsplash.com

Parisuhteen ylläpitoon kiireisen arjen ja hääsuunnittelun lomaan on tullut vinkiksi treffailu! Muistaa kiireisen arjen keskellä, että miksi ollaan menossa naimisiin. Ei saa pitää toista itsestäänselvyytenä.

@bybridezilla Jenna 

häämatka Porvooseen Ranta-aitat pariskunta vuokrapyörillä

Kuva VIsit Porvoo

Erinomaisin vinkki, jonka olen itse saanut, on että häiden jälkeen kannattaa lähteä mahdollisimman pian edes pienelle häämatkalle. Ihan vaan vaikka mökille tai staycationille hotelliin. Häiden jälkeen normaaliin arkeen palaaminen saattaa olla aika iso pudotus, mutta pienen loman myötä saatte kelliä hääkuplassa vielä vähän pidempään.

@mrsmork2023 Sonja 

Paras vinkkini on ehdottomasti se, että jos lähdette vihkimisen jälkeen valokuviin, järjestäkää häävieraille jotain tekemistä. Tästä oppineena meillä oli vihkimisen jälkeen vieraille cocktail hour.

@emskipihla Emmi

Katso lisää vinkkejä cocktail houriin Häät.fissä >>

 

Kunnon lounas tai välipala ennen vihkimistä on tarpeen juhlaparille ja häätiimille, ettei tule nälkäkiukkua! Toinen täsmävinkki, jonka sain: rentoutumiselle kannattaa varata aikaa ennen juhlia.

@morsianveitsenteralla Iida

Hääkoristelu glamouria, englantilaista puutarhaa ja hääkattaus tummia sävyjä.

Kuva Rita Miklan

Paras vinkki, johon mekin sitten tartuttiin, on ollut somisteiden vuokraaminen. Siinä säästää rahaa, ja vuokraamosta voi myös saada hyviä käytännön vinkkejä esimerkiksi koristeiden kiinnittämiseen juhlapaikalle.

@haapaivakirjat Hanna

Ota vuokraamista haltuun Häät.fissä >>

Kuva Camilla Bloom Photography

Älä pelkää ottaa isoa häätiimiä! Useasta kaasosta ja bestmanista voi parhaimmillaan olla todella suuri apu häiden suunnittelussa ja järjestämisessä. Varmista kuitenkin, että tunnet häätiimiin pyydetyt henkilöt tarpeeksi hyvin.

@matchista_morsian Sonja

Lue kaasoilusta lisää Häät.fistä >>

Häät.fin Hääpolulla Vieraslistan yllä pitäminen on helppoa

Extravinkki!

Maksuttoman Häät.fi Hääpolun avulla hääprojekti pysyy hallinnassa ja sinulle jää aikaa pysähtyä puolisosi kanssa nauttimaan suunnittelusta. Hääbudjetti ja vieraslista helpottavat aivan varmasti jokaisen hääsuunnittelua!

@Häät.fi tiimi

 
Koonnut Elli Ojankoski

 
Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2022. Lehden näköisversion voi ostaa itselleen täältä.

Muokattu: 9.2.2024