Häiden vieraslista järjestyy Häät.fin Hääpolulta

Mihin ihmeeseen alan kerätä häiden vieraslistaa? Missä voin listata ketä häihimme kutsutaan?

Häiden vieraslistan laatiminen on hankalaa. Kutsuttavia on lähes aina enemmän kuin budjettiin mahtuu. Jottei häävieraislistan laatimisesta synny enää isompaa ongelmaa, Häät.fin Hääpolulla on ilmainen vieraslista-työkalu, jonka avulla pääset luomaan ja ylläpitämään listaa häidenne kutsuvieraista.

Laadi häiden vieraslista

Helppokäyttöiseen, selkeään ja monipuoliseen häävieraslistaan lisäät tiedot aveceista allergioihin ja pöytänumeroihin. Vieraslistan ylläpitäminen onnistuu muuten mobiililaitteillakin mainiosti, joten vieraslistasi ei ole koskaan väärässä paikassa.

Vieraiden tiedot on helposti tallennettavissa excel-muotoon, jotta voit käyttää sitä vaikkapa kutsukorttien postituksessa tai hääjuhlan pöytäkarttojen luomisessa. Ja jos jaat kaason tai anopin kanssa käyttäjätunnukset, hekin voivat ottaa vastaan häävieraiden ilmoittautumisia.

Muista vahvistaa rekisteröitymisesi!

Kun olet rekisteröitynyt, saat käyttäjätunnuksenasi toimivaan sähköpostiosoitteeseesi "Häät.fi-käyttäjätilin vahvistus"-viestin. Tili pitää vahvistaa viikon kuluessa, tai se poistetaan. Jos viestiä ei näy sähköpostissasi muutaman minuutin kuluessa ensirekisteröitymisestäsi, tarkista onko viesti mennyt vahingossa roskapostiesi joukkoon!

Vieraslistan laatiminen aiheuttaa monelle hääparille tuskaisia hetkiä. Mikä avuksi? Lue Häät.fistä -artikkeli Kuka saa hääkutsun?

Jaa juttu