Häiden vieraslista järjestyy Häät.fin Hääpolulta

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Häiden vieraslistan hallitseminen on yksinkertaista Häät.fin Hääpolulla

Häät.fin Hääpolku Häävieraslista läppärillä

Mihin ihmeeseen alan kerätä häiden vieraslistaa? Missä voin ylläpidän listaa, ketkä häihimme ovat ilmoittautuneet? Entäs erityisruokavaliot?

Häiden vieraslistan laatiminen on yleensä hankalaa. Kutsuttavia tuntuu löytyvän lähes aina enemmän kuin budjettiin tai hääpaikalle mahtuu. Jottei häävieraislistan laatimisesta synny isompaa ongelmaa, ota käyttöön Häät.fin Hääpolulla oleva kätevä häiden vieraslista -työkalu. Sen avulla pääset luomaan ja ylläpitämään listaa häidenne kutsuvieraista koko häiden suunnitteluprosessin ajan.


Laadi häiden vieraslista

Luo ensimmäisenä suurpiirteinen lista vieraista jaottelemalla vaikka morsiamen vieraat ja sulhasen vieraat erikseen. Helppokäyttöiseen ja selkeään häävieraslistaan lisäät vieraita perhekunnittain tai ystävykset ryhmitellen. Kutsutaanko aveceja?

Kun ensimmäinen vieraslista vaikuttaa valmiilta, samaan Hääpolun Vieraslistaan saa lisättyä postitusosoitteet ja myöhemmässä vaiheessa myös ilmoittautumiset ja allergiat sekä vaikka pöytänumerotkin.

Vieraslistan ylläpitäminen onnistuu mobiililaitteillakin mainiosti, joten vieraslistasi ei ole koskaan väärässä paikassa! Ja jos jaat kaason tai anopin kanssa käyttäjätunnukset, hekin voivat ottaa vastaan häävieraiden ilmoittautumisia.

Vieraiden tiedot on helposti tallennettavissa myös Excel-muotoon, jotta voit käyttää sitä vaikkapa kutsukorttien postituksessa tai hääjuhlan pöytäkarttojen luomisessa ja paikkakorttien tulostuksessa.

Vieraslistan lisäksi Hääpolulta saat käyttöösi myös henkilökohtaisen häiden muistilistan ja hääbudjettityökalun.

LUO OMA HÄÄT.FI-TILI HETI

Häät.fin Hääpolulle rekisteröityminen on helppoa


Rekisteröityäksesi Häät.fi Hääpolulle tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen. Lähetämme sinulle Hääpolku-tilin vahvistamista varten linkin, joka saapuu meiliisi muutamassa minuutissa. Jos et löydä viestiä Saapuneet-kansiosta, tarkista roskapostilaatikko tai Gmailin Tarjoukset-kansio.

Häiden suunnitteluprosessin ei tarvitse olla vielä kovin pitkällä Hääpolku-tiliä luodessasi, sillä vain oma etunimesi tai vaikka nimimerkki on pakollinen tieto. Kaikkea tallentamaasi pääset myöhemmin lisäämään, tarkentamaan ja muuttamaan, jos suunnitelmat muuttuvat.

Kun häät on vietetty, voit poistaa Hääpolkusi ja kaikki tallentamasi tiedot häviävät automaattisesti tilin tuhoamisen yhteydessä.

Jos kohtaat vaikeuksia rekisteröitymisessä tai sinulla on muuten vain kysymyksiä tai epäselvyyksiä, ota rohkeasti yhteyttä! Viskaa meitä vaikka meilillä: haat@editus.fi

Vieraslistan laatiminen aiheuttaa monelle hääparille tuskaisia hetkiä. Mikä avuksi? Lue Häät.fistä -artikkeli Kuka saa hääkutsun?

Muokattu: 16.9.2022