Mistä aloittaa häiden suunnittelu ja mitä kaikkea pitäisi muistaa?

Häiden suunnittelu to do lista

Kuva Natalie B / Pexels.com

Löydä oma tapasi suunnitella verrattomat häät! Jos olet listaihmisiä, kaipaat ehkä ensimmäiseksi häiden to do -listaa. Jos puolestaan olet visuaalinen ihminen, haluat todennäköisesti ensimmäiseksi sukeltaa ihanien kuvien maailmaan. Jos taas olet numerotarkka, haluat ehkä aloittaa luomalla raamit hääbudjetillesi. Tai ehkä haluat ihan ensimmäiseksi etsiä tyyliisi sopivaa hääpukua tai vaikka sormusta?!

Häät.fin Hääpolku auttaa sinua kaikissa hääsuunnittelun vaiheissa, monilla erilaisilla tavoilla ja työkaluilla. Hääpolku on suomalaisille hääpareille suunniteltu ilmainen häiden suunnittelupalvelu, joka auttaa onnistuneiden häiden järjestämisessä. Sen käyttö on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymisen Häät.fi-palvelun käyttäjäksi.

# Häiden To do -lista

Häät.fin Hääpolku on digitaalinen, aina mukana kulkeva ja muokautettava häiden suunnittelulista, joka ohjaa hääparia kohti verratonta hääpäivää. Kun rekisteröidyt Häät.fin Hääpolun käyttäjäksi, saat valmiiksi mietityn häiden suunnittelupolun käyttöösi ilmaiseksi.

Hääpolulta löydät häiden järjestäjälle yleensä oleelliset kohdat, joista voit helposti karsia itsellesi tarpeettomat pois ja lisätä uusia tehtäviä, jotka ovat teille merkityksellisiä. Häät.fin Hääpolku -palvelu kulkee mukanasi joka paikkaan, sillä sen käyttäminen onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin läppärillä.

>> Aloita täällä

Jos olet enemmän paperi ja kynä -tyyppiä, voit myös printata häiden suunnittelun to do -listan ja kiinnittää sen vaikka jääkaapin oveen. Paperisen version löydät täältä.


# Hääpukukone

Häät.fin Hääpolulta löydät myös Suomen kattavimman kokoelma hääpuvuista ja hääpukumerkeistä, joita meillä Suomessa ihan oikeasti myydään ja pääsee sovittelemaan liikkeisiin. Esivertailu on helppoa, kun voit sortata pukuja mm. hinnan, merkin ja tyylin perusteella.

>> Hääpukukone täällä


# Sormuskone

Häät.fin Hääpolulta löydät myös Suomen kattavimman listan Suomessa myytävistä sormusmerkeistä ja -malleista. Myös kihla- ja vihkisormusten vertailu on helppoa, kun voit lajitella tuotteita vaikkapa hinnan, jalometallin tai timanttien perusteella.

>> Sormuskone löytyy täältä


# Hääbudjetti

Häät.fin Hääpolun avulla rakennat ja seuraat helposti myös hääbudjetin kuluja. Suunnittele oman kokoinen hääbudjetti helposti: aseta ensin kokonaissumma ja saat hääbudjettimallin ehdotuksen kulujen jakamisesta eri osa-alueille. Jokaista budjetin osasta voit muokata, lisätä ja poistaa milloin vain tarpeidenne mukaan.

>> Aloita täällä


# Häiden vieraslista

Häät.fin Hääpolun varteen teet myös digitaalisen vieraslistan. Selkeään ja monipuoliseen häävieraslistaan lisäät kaikki tiedot aveceista allergioihin. Samaanpaikkaa lisäät myös vieraiden ilmoittautumiset aikanaan.

>> Aloita täällä


# Hääinspiraatio

Voiko hääinspiraatiota koskaan olla liikaa? Häät.fin Hääpolku tarjoaa kuvien, ideoiden ja esimerkkien lisäksi myös hyödyllistä tietoa esimerkiksi hääetiketistä, ohjelmasta tai hääkampauksista. Ammattilaiset ja jo avioituneet kertovat hyväksi havaitsemansa neuvot ja vinkit.

>> Lähde heti Hääinspiraation pariin!


# Hääpalvelut

Häiden järjestäminen helpottuu olellisesti, kun yhdestä paikasta löydät yritykset, jotka auttavat eri osa-alueiden järjestämisessä. Häät.fin Hääpolulta löydät kattavan hääpalveluhakemiston, jossa Suomen aktiivisimmat häiden ja juhlien ammattilaiset esittelevät osaamistaan ja tuotteitaan.

>> Lähde etsimään hääpalveluita


Mitä muuta saat rekisteröityessäsi?

Kaiken edellä mainitun lisäksi Häät.fin Hääpolun käyttäjät saavat hääaiheisia uutiskirjeitä, jotka ovat pitävät sisällään tietoa ja vinkkejä, tarjouksia ja jopa alekoodeja. Kirjeitä sinulle lähetetään muutaman kerran kuukaudessa.

Emme koskaan anna osoitettasi tai tietojasi eteenpäin tai lähetä mitään häiden suunnitteluun kuulumatonta roskapostia. Ja jos kovasti rupeaa harmittamaan tai asia ei ole enää ajankohtainen, uutiskirjeiden tulon pystyt tietysti helposti lopettamaan.

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden suunnittelu