Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häiden suunnitteluopas

Mistä aloittaa häiden suunnittelu ja mitä kaikkea pitäisi muistaa?

Häiden suunnittelu to do lista

Kuva Natalie B / Pexels.com

Löydä oma tapasi suunnitella verrattomat häät! Jos olet listaihmisiä, kaipaat ehkä ensimmäiseksi häiden to do -listaa. Jos puolestaan olet visuaalinen ihminen, haluat todennäköisesti ensimmäiseksi sukeltaa ihanien kuvien maailmaan. Jos taas olet numerotarkka, haluat ehkä aloittaa luomalla raamit hääbudjetillesi. Tai ehkä haluat ihan ensimmäiseksi etsiä tyyliisi sopivaa hääpukua tai vaikka sormusta?!

Häät.fin häiden suunnittelutyökalut auttavat sinua kaikissa hääsuunnittelun vaiheissa, monilla erilaisilla työkaluilla. Se on suomalaisille hääpareille suunniteltu ilmainen häiden suunnittelupalvelu, joka auttaa onnistuneiden häiden järjestämisessä. Sen käyttö on ilmaista, mutta muokkaus- ja tallennusominaisuuksien käyttäminen edellyttää rekisteröitymisen Häät.fi-palvelun käyttäjäksi.

# Häiden To do -lista

Häät.fin häiden muistilista on digitaalinen, aina mukana kulkeva ja muokautettava häiden suunnittelulista, joka ohjaa hääparia kohti verratonta hääpäivää. Kun luo Häät.fi-tilini, saat valmiiksi mietityn häiden suunnittelupolun käyttöösi ilmaiseksi.

Hääpolulta löydät häiden järjestäjälle oleelliset kohdat, joista voit helposti karsia itsellesi tarpeettomat pois ja lisätä uusia tehtäviä, jotka ovat teille merkityksellisiä

Jos olet enemmän paperi ja kynä -tyyppiä, voit myös printata häiden suunnittelun to do -listan ja kiinnittää sen vaikka jääkaapin oveen. Printattavan häiden muistilistan version löydät täältä.

# Hääpukukone

Häät.fin Hääpolulta löydät myös Suomen kattavimman kokoelma hääpuvuista ja hääpukumerkeistä, joita meillä Suomessa ihan oikeasti myydään ja pääsee sovittelemaan liikkeisiin. Esivertailu on helppoa, kun voit sortata pukuja mm. hinnan, merkin ja tyylin perusteella. Hääpukukoneesta löytyy myös tieto mistä kyseisen merkin jälleenmyyjän löytää.

# Sormuskone

Häät.fin Hääpolulta löydät myös Suomen kattavimman listan Suomessa myytävistä sormusmerkeistä ja -malleista. Myös kihla- ja vihkisormusten vertailu on helppoa, kun voit lajitella tuotteita vaikkapa hinnan, jalometallin tai timanttien perusteella. Sormuskone kertoo myös jälleenmyyjät ympäri Suomen.

# Hääbudjetti

Häät.fin häiden suunnittelutyökalujen avulla rakennat ja seuraat helposti hääbudjetin kuluja. Suunnittele oman kokoinen hääbudjetti helposti. Saat käyttöösi myös hääbudjettimallin ehdotuksen kulujen jakamisesta eri osa-alueille. Jokaista budjetin osasta voit muokata, lisätä ja poistaa milloin vain tarpeidenne mukaan. Myös tarkka kulujen seuranta on helppoa Häät.fin hääbudjetti-työkalulla.

# Häiden vieraslista

Häät.fin Hääpolun varteen teet myös digitaalisen vieraslistan. Selkeään ja monipuoliseen häävieraslistaan lisäät kaikki tiedot aveceista allergioihin. Samaan paikkaan lisäät myös vieraiden ilmoittautumiset aikanaan.

# Hääpalvelut

Häiden järjestäminen helpottuu olellisesti, kun yhdestä paikasta löydät yritykset, jotka auttavat eri osa-alueiden järjestämisessä. Häät.fin Hääpolulta löydät kattavan hääpalveluhakemiston, jossa Suomen aktiivisimmat häiden ja juhlien ammattilaiset esittelevät osaamistaan ja tuotteitaan. Sorttaaminen onnistuu alueen tai kategorian mukaan.

# Häämessukalenteri

Häät.fi ylläpitää häämessu- ja häätapahtumakalenteria, koska häämessut tulvivat ihanaa iloista häähumua, ja Suomessa järjestetään monia hurmaavia häätapahtumia vuosittain. Tarjolla on myös sijainnista riippumattomia online-häätapahtumia.

Mitä muuta hyötyä saat Häät.fi-tilistä?

Kaiken edellä mainitun lisäksi Häät.fin työkalunpakin käyttäjät saavat hääaiheisia uutiskirjeitä, jotka ovat pitävät sisällään tietoa ja vinkkejä, tarjouksia ja jopa alekoodeja. Häät-viikkokirjeitä sinulle lähetetään noin kerran viikossa.

Emme koskaan anna osoitettasi tai tietojasi eteenpäin tai lähetä mitään häiden suunnitteluun kuulumatonta roskapostia. Ja jos kovasti rupeaa harmittamaan tai asia ei ole enää ajankohtainen, uutiskirjeiden tulon pystyt tietysti helposti lopettamaan.

Onnellista matkaa hääpolullasi!

Muokattu: 6.7.2024

Lue lisää samasta aiheesta

Mistä aloittaa häiden suunnittelu?

Häiden järjestämiseen liittyy paljon muistettavia yksityiskohtia ja morsiusparin kesken tehtäviä pää...

Ilmainen ja muokattava häiden muistilista löytyy Häät.fistä

Kun kaipaat häidesi suunnittelun tueksi hääsuunnittelu listaa, muistilistaa tai to do -suunnitelmaa,...

Laske hääbudjetti helposti ja nopeasti Häät.fissä

Häiden rahamenot aiheuttavat usein pään vaivaa, siksipä Häät.fin häiden suunnittelutyökaluissa on il...

Häävieraslistan hallitseminen on yksinkertaista Häät.fissä

Mihin ihmeeseen alan kerätä häiden vieraslistaa? Häät.fissä on vieraslista-työkalu, jonka avulla lu...

Aloita häiden suunnittelu ottamalla maksuttomat häiden suunnittelutyökalut käyttöön

Häät.fin häiden suunnittelutyökalujen avulla suunnittelet onnistuneet häät helposti. Käytössäsi on i...

Häät-blogiyhteisö

Häät-median koolle kutsuma blogiyhteisö toimi tammikuuhun 2024 asti.

Mainos

Yksinkertainen on kaunista – modernin minimalistiset häät rohkeasti, tyylikkäästi ja persoonallisesti

Modernin minimalistisissa häissä vähemmän on enemmän. Herkät valkoiset kevätkukat korostavat rakkauden juhlan ainutkertaista tunnelmaa. Mikä väripaletti on avainasemassa? Entä millä muilla keinoin häiden tyylistä saa minimalistisen?

boheemi valkoinen minimalistinen hääkattaus

Kuva Maria Hedengren

Levollinen kokonaisuus syntyy siitä, että yksityiskohtia lisätään vain tarkkaan harkiten.

Luonnonmateriaaleista valmistetut pöytäliinat, korkeat kynttilät, käsintehdyt keraamiset lautaset ja modernilla typografialla painetut siemenpaperituotteet muodostavat hallitun kokonaisuuden.

Näyttävyyttä kokonaisuuteen tuo runsaat tuorekukkainstallaatiot, jotka erottuvat valkoista seinää vasten ja muodostavat upean taustan seremonialle ja hääkuvaukselle.

Kakun huippumoderni veistoksellinen muoto ja rauhallinen värimaailma ovat V.K. Cake & Sculptingin käsialaa.


”Neutraalit värit sitovat kattauksen elementit toisiinsa.”


Viettelevä valkoinen edustaa rauhaa ja tyyneyttä

Niukkaan väripalettiin koottiin runsaasti valkoisen ja harmaan sävyjä sekä hentoa kevään vihreää, jotka yhdessä muodostavat pehmeästi sointuvan harmonian.

Ota värit muistiin tallentamalla ne omaan käyttöösi!

Väripaletti modernin minimalistisiin häihin

4 vinkkiä moderniin hääkattaukseen

1. Vain muutama väri
2. Erilaiset tekstuurit
3. Elävän näköiset niittymäiset kukat
4. Ei mitään turhaa. Keep it simple!

morsian hääpuku ja hääkimppu

Kuva Maria Hedengren

Morsian

MAJ:n kampaaja ja meikkaaja Shirin saapui paikan päälle loihtiakseen morsiamelle minimalistisen lookin, jonka kulmakiviä ovat puhtaan kaunis häämeikki ja huoleton undo-kampaus. 

Monique Lhuillierin ylellinen Bloom-puku koostuu hienostuneista yksityiskohdista ja henkii naisellista viehätysvoimaa ja glamouria.

Little Wedding Factoryn sitoma hääkimppu kietaistiin yhteen Story of Silkin käsinvärjätyillä silkkinauhoilla.

puhtaan valkoiset häät morsian hääkimppu ja vihkisormus

Kuva Maria Hedengren

Korut

Macor Jewellery -korut edustavat siroa ja minimalista tyyliä – designer-twistillä. Huolellinen suunnitteluprosessi, tarkkaan harkittu muotoilu ja ympäristöystävällinen valmistus ovat brändin keskiössä. Kuvan Siro Ovaali 1.00ct sivukivillä ja Onni 1.6 -sormussetti on ihanteellinen valinta hänelle, joka etsii siroa sormusparia, näyttävyydestä ja eettisyydestä tinkimättä. Korut ovat valmistutettu taitavilla suomalaisilla kultasepillä.

puhtaan valkoiset häät sulhanen laittaa takkia päälleen

Kuva Maria Hedengren

Sulhanen

Tärkeään päivään kannattaa valita juuri sinun näköisesi puku. Panostamalla istuvuuteen ja sopivaan kankaaseen varmistat, että näytät hyvältä ja voit nauttia joka hetkestä. Turolta löydät uusimmat kankaat, niin juhlaan kuin arkeen. Tarjolla on sekä upeat omien mittojen mukaan tehtävät puvut että kauteen sopivat valmispuvut. Turon istuvuudet ovat tehty suomalaiselle miehelle. Juuri siksi ne istuvat hienosti niin monelle.

Tyylin avaimet

 

Konsepti, stailaus ja valokuvaus
Maria Hedengren

Suunnittelu 
Maria Hedengren, Little Wedding Factory ja Häät-lehti

Kukat, somistus ja paperituotteet
Little Wedding Factory

Sulhasen asu 
Turo

Hääpuku 
Monique Lhuillier

Kihla- ja vihkikorut
Macor Jewellery

Cocktailkorut
Philippe Ferrandis

Kengät 
Miu Miu

Hiukset ja meikki
MAJ

Hiuspinnit 
Jennifer Behr

Hääkakku 
V.K. Cake & Sculpting

Keramiikka 
Mari Paikkari

Silkkinauhat 
Story of Silk

Miljöö 
Casual Friday Studios

Morsian 
Zuzana Malta @deardrake

Maija Lehtinen Little Wedding Factory sytyttää kynttilää

Kuva Maria Hedengren

Minimalistisen kauneuden innoittamana hääkuvaaja Maria Hedengren loi modernin mutta herkän häätyylin yhdessä Little Wedding Factoryn kukkasuunnittelija Maija Lehtisen kanssa.

Valokuvaaja Maria Hedengren

Valokuvaajan silmin

Look how deeply we have loved

“My vision is to create art so heartfelt and expressive that it binds you, soul and spirit, to the very essence of your love. That in decades to come you don’t just look back and think, ‘God, we were beautiful’ but ‘Look how deeply we have loved.’ Art that reminds you just what your heart is capable of holding for one another.”

Helsinkiläisen hääkuvaaja Maria Hedengrenin kuvaustyyli heijastaa hänen vankkaa taustaansa valokuvataiteessa, kaupunkisuunnittelussa ja arkkitehtuurissa. Hänelle tunnusomaisissa kuvissa yhdistyvät vahva sommittelu, kaunis valo ja levolliset ilmeet.

Marian kädenjälki on ainutlaatuinen yhdistelmä dokumentaarista, muotokuvauksellista ja toimituksellista tyyliä, jonka tuloksena syntyy samanaikaisesti ajattomia ja moderneja kuvia. Taiteellisuus on hänelle refleksi, sommittelu yhtä intuitiivista ja luonnollista kuin hengittäminen. Marian laaja kokemus häistä tarkoittaa myös sitä, että hän ei epäröi tukea teitä läpi koko hääpäivän ja saa teidät tuntemaan olonne kevyeksi ja rentoutuneeksi. Tarvittaessa hän ottaa ohjat käsiinsä, ja muutenkin hänen panoksensa teidän päivässänne ulottuu paljon upeiden kuvien tallentamista pidemmälle. Teille hääpäivä on elämistä ja kokemista varten.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

 

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 24.5.2024