Ota Hääpolku käyttöön ja suunnittele onnistuneet häät

Rekisteröityessäsi Häät.fi Hääpolun käyttäjäksi 30.8.2018 mennessä saat heti lahjaksi Häät-näköislehden vapaavalintaisen numeron Magzteristä.

Kaikkien rekisteröityneiden kesken arvotaan 300 €:n lahjakortti Zazabellaan, 300 €:n lahjakortti Kultajouseen ja 229 €:n arvoinen Rakkauden huumaa Havenissa -paketti Hotel Haveniin.

  • Saat heti Häät-lehden näköislehden ilmaiseksi!

  • Osallistut 3 upean lahjakortin arvontaan!


Neljä muuta syytä ottaa Häät.fin Hääpolku käyttöön!

Häiden muistilista

1. Häiden To do -lista


Häät.fin Hääpolku on digitaalinen, aina mukana kulkeva ja omien tarpeiden mukaan muokattava häiden suunnittelun muistilista. Se ohjaa hääparia kohti hääpäivää helpointa reittiä.

Hääpolulta löydät häiden järjestäjälle oleellisimmat kohdat. Listalta voit helposti karsia itsellesi tarpeettomat pois ja lisätä uusia tehtäviä, jotka ovat teille merkityksellisiä tai vaihtaa niiden järjestystä mielesi mukaan. 

Häät.fin Hääpolku -palvelu kulkee mukanasi joka paikkaan, sillä sen käyttäminen onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin läppärillä.

Ilmaiset häiden suunnittelutyökalut

2. Hääbudjetti

Häät.fin Hääpolulta löytyy työkalu, jonka avulla lasket helposti hääbudjetin koon ja seuraat yhdessäpaikassa rahan kulua. Aseta ensin kokonaissumma, jonka haluat varata ja saat sen perustella ehdotuksen kulujen jakamisesta eri osa-alueille.

Jokaista budjetin osasta voit muokata, lisätä ja poistaa milloin vain tarpeidenne mukaan ja kun tulee aika käyttää ensimmäisiä euroja hääbudjetistasi, pääset merkitsemään sen kulujen kohdalle milloin vain.

Laadi häiden vieraslista

3. Häiden vieraslista

Häät.fin Hääpolulla pääset luomaan ja ylläpitämään myös listaa häidenne kutsuvieraista. Helppokäyttöiseen, selkeään ja monipuoliseen häävieraslistaan lisäät kaikki tiedot aveceista allergioihin. Vieraslistan ylläpitäminen onnistuu muuten mobiililaitteillakin mainiosti, joten vieraslistasi ei ole koskaan väärässä paikassa.

Vieraiden tiedot on helposti tallennettavissa excel-muotoon, jotta voit käyttää sitä vaikkapa kutsukorttien postituksessa tai hääjuhlan paikkakarttojen luomisessa.

Häiden muistilista taskussasi

4. Löydöt pysyvät tallessa ja mukana

Kun törmäät Häät.fin Hääpolulla mielenkiintoiseen artikkeliin, jumalaiseen hääpukuun tai tutustumisen arvoiseen juhlapaikkaan, pystyt tallentamaan sen omiin suosikkeihisi. Pienet muistiinpanotkin tallentuvat Hääpolun varrelle kätevästi!Eikä tuossa ollut vielä kaikki

Kaiken edellä mainitun lisäksi Häät.fin Hääpolun käyttäjät saavat hääaiheisia uutiskirjeitä, jotka ovat pitävät sisällään tietoa ja vinkejä, tarjouksia ja jopa alekoodeja. Kirjeitä sinulle lähetetään muutaman kerran kuukaudessa.

Emme koskaan anna osoitettasi tai tietojasi eteenpäin tai lähetä mitään häiden suunnitteluun kuulumatonta postia. Ja jos kovasti rupeaa vinkit ja tarjoukset harmittamaan tai asia ei ole enää ajankohtainen, uutiskirjeen tilauksen pystyt tietysti helposti lopettamaan.

Palkinnot

Kun otat Häät.fin Hääpolun käyttöösi 30.8.2018 mennessä, saat rekisteröitymisen yhteydessä antamaasi sähköpostiin Tervetuloa-viestin, jossa on etukoodi, jonka avulla voit valita yhden numeron Häät-näköislehtiarkistosta. Jos viestiä ei näy sähköpostissasi muutaman minuutin kuluessa ensirekisteröitymisestäsi, tarkista onko viesti mennyt vahingossa roskapostiesi joukkoon!

Heti kampanjan (27.6.-30.8.2018) päätyttyä syyskuun alussa arvomme kaikkien tunnukset luoneiden kesken kolme upeaa lahjakorttia!

Zazabella Dazzling hääpuvut ja kaasojen mekot

Zazabella tarjoaa 300 € lahjakortin hääpuvun ostoon!
Tutustu Zazabellan hääpukujen ja kaasomekkojen valikoimaan TÄÄLLÄ >>

Kultajousi Princess vihkisormus

Kultajousi tarjoaa myös 300 € lahjakortin käytettäväksi vihkisormuksen ostoon.
Katso millaisia ihanuuksia Kultajousen valikoimasta löytyy TÄÄLTÄ >>

Hotel Haven Town Square Suite

Kuva Oka Morikawa

Hotel Haven tarjoaa lahjakortin romanttisen viikonloppuyön viettoon.
Katso millainen 229 euron arvoinen Rakkauden huumaa Havenissa -paketti on TÄÄLTÄ >>

Jaa juttu