Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Häiden suunnitteluopas

Aloita häiden suunnittelu ottamalla maksuttomat häiden suunnittelutyökalut käyttöön

Aloita hääsuunnittelu Häät.fissä ja saat ilmaiset ja hyödylliset Häiden muistilista, Hääbudjetti ja Häiden vieraslista -työkalut käyttöösi heti. Häät.fin häätyökalupakissa on häiden suunnitteluun tarkoitettuja digitaalisia työkaluja, joka tekevät häiden järjestämisestä helpompaa. Pienetkin asiat pysyvät helposti näpeissäsi, koska suunnittelutyökalut kulkevat mukanasi joka paikkaan. Käyttäminen onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin läppärillä.

Lisäksi häiden järjestämiseen liittyvä tieto, ideat ja inspiraatio eivät ihan heti Häät.fistä lopu. Inspiroivia kuvia, artikkeleita, hääpukuja, sormuksia ja yrityksiä löytyy tuhansia ja tuhansia omien valintojesi tueksi.

naisen kännykässä Häät.fin Häävieraslista

Monta hyvää syytä ottaa Häät.fin suunnittelutyökalut käyttöön!

1. Häiden muistilista

Häät.fin häämuistilista eli häiden to do -lista on digitaalinen, aina mukana kulkeva ja omien tarpeiden mukaan muokattava hääsuunnittelijan muistilista. Se ohjaa hääparia kohti hääpäivää helpointa reittiä, jotta häistänne tulee verrattomat.

Työkalusta löydät häiden järjestäjälle oleellisimmat kohdat. Listalta voit helposti karsia itsellesi tarpeettomat pois ja lisätä uusia tehtäviä, jotka ovat teille merkityksellisiä.

2. Hääbudjetti

Häät.fin budjettityökalun avulla laskette helposti teille sopivan hääbudjetin ja seuraatte yhdestä paikassa rahan kulua. Jokaista oletusbudjetin osasta voitte muokata, lisätä kohtia ja poistaa niitä milloin vain tarpeidenne mukaan. Ja kun tulee aika käyttää ensimmäisiä euroja hääbudjetistanne, pääsette merkitsemään ne kulujen kohdalle milloin vain.

Pidä hääbudjetti näpeissäsi kätevästi Häät.fissä!

3. Häiden vieraslista

Häät.fissä pääsette luomaan ja ylläpitämään listaa häidenne kutsuvieraista. Helppokäyttöiseen, selkeään ja monipuoliseen häävieraslistaan lisäätte kaikki tiedot aveceista allergioihin.

Vieraslistan ylläpitäminen onnistuu mobiililaitteillakin mainiosti, joten vieraslistasi ei ole koskaan väärässä paikassa. Käyttäjätunnukset jakamalla myös kaaso, äiti tai anoppi voi vastaanottaa helposti ilmoittautumisia häihin.Vieraiden tiedot on helposti tallennettavissa myös Excel-muotoon, jotta voitte käyttää sitä vaikkapa kutsukorttien ja kiitoskorttien postituksessa tai hääjuhlan paikkakarttojen suunnittelussa.

Voiko vieraiden kutsuminen olla helpompaa?

4. Hyvät ideat pysyvät tallessa ja mukana

Kun törmäätte Häät.fissä mielenkiintoiseen hääpukuun, sormukseen, artikkeliin, kauniiseen kattausideaan tai tutustumisen arvoiseen juhlapaikkaan, pystytte tallentamaan sen omiin suosikkeihisi Tykkää-napin avulla.

Kaikki tykkäykset kerääntyy Häät.fi-tilin profiiliin Omat suosikit -listaan. Voitte palata myöhemmin uudelleen lukemaan tai vertailemaan suosikkejanne.

Häät.fin Hääpukukone kännykässä läppärin vieressä

Lisää hyödyllisiä työkaluja Häät.fissä!

5. Häät.fin Hääpukukone

Hääpukukone auttaa löytämään ajankohtaisia, Suomessa saatavilla olevia häämekkoja ja niiden ostopaikat. Selaa, suodata ja tallenna itsellesi mieluisat hääpukuehdokkaat.

6. Häät.fin Sormuskone

Löydä Sormuskoneen avulla oma sormuksesi satojen Suomessa saatavilla olevien sormusten joukosta. Selaa, suodata ja löydä täydellinen sormus ja suuntaa ostoksille.

7. Häät.fin Hääpalvelut

Häät.fi Hääpalvelut -hakutyökalussa saat käyttöösi Suomen kattavimman listan yrityksistä, jotka auttavat häiden järjestäjää. Tarjolla on hääpukuja, sormuksia, hääpaikkoja, hääkukkia, hääautoja, cateringiä, hääkutsuja, hääkuvaajia ja monia muista kotimaisista hääyrityksistä.

8. Häät.fin Häämessukalenteri

Häät.fi ylläpitää myös häämessut ja häätapahtumat Suomessa -tapahtumakalenteria.

Häät.fin Hääpalvelut-hakemisto lääpärillä

Lue lisää samasta aiheesta

Mistä aloittaa häiden suunnittelu?

Häiden järjestämiseen liittyy paljon muistettavia yksityiskohtia ja morsiusparin kesken tehtäviä pää...

Ilmainen ja muokattava häiden muistilista löytyy Häät.fistä

Kun kaipaat häidesi suunnittelun tueksi hääsuunnittelu listaa, muistilistaa tai to do -suunnitelmaa,...

Laske hääbudjetti helposti ja nopeasti Häät.fissä

Häiden rahamenot aiheuttavat usein pään vaivaa, siksipä Häät.fin häiden suunnittelutyökaluissa on il...

Häävieraslistan hallitseminen on yksinkertaista Häät.fissä

Mihin ihmeeseen alan kerätä häiden vieraslistaa? Häät.fissä on vieraslista-työkalu, jonka avulla lu...

Häät-blogiyhteisö

Häät-median koolle kutsuma blogiyhteisö toimi tammikuuhun 2024 asti.

Mistä löydän häihin kakuntekijän ja hääauton? Hääpalveluhakemistosta löytyy!

Häitä järjestäessäsi joudut ehkä ensimmäistä miettimään, kukahan osaisi tehdä upean hääkakun? Mistä ...

Mainos

Yksinkertainen on kaunista – modernin minimalistiset häät rohkeasti, tyylikkäästi ja persoonallisesti

Modernin minimalistisissa häissä vähemmän on enemmän. Herkät valkoiset kevätkukat korostavat rakkauden juhlan ainutkertaista tunnelmaa. Mikä väripaletti on avainasemassa? Entä millä muilla keinoin häiden tyylistä saa minimalistisen?

boheemi valkoinen minimalistinen hääkattaus

Kuva Maria Hedengren

Levollinen kokonaisuus syntyy siitä, että yksityiskohtia lisätään vain tarkkaan harkiten.

Luonnonmateriaaleista valmistetut pöytäliinat, korkeat kynttilät, käsintehdyt keraamiset lautaset ja modernilla typografialla painetut siemenpaperituotteet muodostavat hallitun kokonaisuuden.

Näyttävyyttä kokonaisuuteen tuo runsaat tuorekukkainstallaatiot, jotka erottuvat valkoista seinää vasten ja muodostavat upean taustan seremonialle ja hääkuvaukselle.

Kakun huippumoderni veistoksellinen muoto ja rauhallinen värimaailma ovat V.K. Cake & Sculptingin käsialaa.


”Neutraalit värit sitovat kattauksen elementit toisiinsa.”


Viettelevä valkoinen edustaa rauhaa ja tyyneyttä

Niukkaan väripalettiin koottiin runsaasti valkoisen ja harmaan sävyjä sekä hentoa kevään vihreää, jotka yhdessä muodostavat pehmeästi sointuvan harmonian.

Ota värit muistiin tallentamalla ne omaan käyttöösi!

Väripaletti modernin minimalistisiin häihin

4 vinkkiä moderniin hääkattaukseen

1. Vain muutama väri
2. Erilaiset tekstuurit
3. Elävän näköiset niittymäiset kukat
4. Ei mitään turhaa. Keep it simple!

morsian hääpuku ja hääkimppu

Kuva Maria Hedengren

Morsian

MAJ:n kampaaja ja meikkaaja Shirin saapui paikan päälle loihtiakseen morsiamelle minimalistisen lookin, jonka kulmakiviä ovat puhtaan kaunis häämeikki ja huoleton undo-kampaus. 

Monique Lhuillierin ylellinen Bloom-puku koostuu hienostuneista yksityiskohdista ja henkii naisellista viehätysvoimaa ja glamouria.

Little Wedding Factoryn sitoma hääkimppu kietaistiin yhteen Story of Silkin käsinvärjätyillä silkkinauhoilla.

puhtaan valkoiset häät morsian hääkimppu ja vihkisormus

Kuva Maria Hedengren

Korut

Macor Jewellery -korut edustavat siroa ja minimalista tyyliä – designer-twistillä. Huolellinen suunnitteluprosessi, tarkkaan harkittu muotoilu ja ympäristöystävällinen valmistus ovat brändin keskiössä. Kuvan Siro Ovaali 1.00ct sivukivillä ja Onni 1.6 -sormussetti on ihanteellinen valinta hänelle, joka etsii siroa sormusparia, näyttävyydestä ja eettisyydestä tinkimättä. Korut ovat valmistutettu taitavilla suomalaisilla kultasepillä.

puhtaan valkoiset häät sulhanen laittaa takkia päälleen

Kuva Maria Hedengren

Sulhanen

Tärkeään päivään kannattaa valita juuri sinun näköisesi puku. Panostamalla istuvuuteen ja sopivaan kankaaseen varmistat, että näytät hyvältä ja voit nauttia joka hetkestä. Turolta löydät uusimmat kankaat, niin juhlaan kuin arkeen. Tarjolla on sekä upeat omien mittojen mukaan tehtävät puvut että kauteen sopivat valmispuvut. Turon istuvuudet ovat tehty suomalaiselle miehelle. Juuri siksi ne istuvat hienosti niin monelle.

Tyylin avaimet

 

Konsepti, stailaus ja valokuvaus
Maria Hedengren

Suunnittelu 
Maria Hedengren, Little Wedding Factory ja Häät-lehti

Kukat, somistus ja paperituotteet
Little Wedding Factory

Sulhasen asu 
Turo

Hääpuku 
Monique Lhuillier

Kihla- ja vihkikorut
Macor Jewellery

Cocktailkorut
Philippe Ferrandis

Kengät 
Miu Miu

Hiukset ja meikki
MAJ

Hiuspinnit 
Jennifer Behr

Hääkakku 
V.K. Cake & Sculpting

Keramiikka 
Mari Paikkari

Silkkinauhat 
Story of Silk

Miljöö 
Casual Friday Studios

Morsian 
Zuzana Malta @deardrake

Maija Lehtinen Little Wedding Factory sytyttää kynttilää

Kuva Maria Hedengren

Minimalistisen kauneuden innoittamana hääkuvaaja Maria Hedengren loi modernin mutta herkän häätyylin yhdessä Little Wedding Factoryn kukkasuunnittelija Maija Lehtisen kanssa.

Valokuvaaja Maria Hedengren

Valokuvaajan silmin

Look how deeply we have loved

“My vision is to create art so heartfelt and expressive that it binds you, soul and spirit, to the very essence of your love. That in decades to come you don’t just look back and think, ‘God, we were beautiful’ but ‘Look how deeply we have loved.’ Art that reminds you just what your heart is capable of holding for one another.”

Helsinkiläisen hääkuvaaja Maria Hedengrenin kuvaustyyli heijastaa hänen vankkaa taustaansa valokuvataiteessa, kaupunkisuunnittelussa ja arkkitehtuurissa. Hänelle tunnusomaisissa kuvissa yhdistyvät vahva sommittelu, kaunis valo ja levolliset ilmeet.

Marian kädenjälki on ainutlaatuinen yhdistelmä dokumentaarista, muotokuvauksellista ja toimituksellista tyyliä, jonka tuloksena syntyy samanaikaisesti ajattomia ja moderneja kuvia. Taiteellisuus on hänelle refleksi, sommittelu yhtä intuitiivista ja luonnollista kuin hengittäminen. Marian laaja kokemus häistä tarkoittaa myös sitä, että hän ei epäröi tukea teitä läpi koko hääpäivän ja saa teidät tuntemaan olonne kevyeksi ja rentoutuneeksi. Tarvittaessa hän ottaa ohjat käsiinsä, ja muutenkin hänen panoksensa teidän päivässänne ulottuu paljon upeiden kuvien tallentamista pidemmälle. Teille hääpäivä on elämistä ja kokemista varten.

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 1/2024.

 

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 24.5.2024