Ota Hääpolku käyttöön ja suunnittele onnistuneet häät

Aloita häiden suunnittelu Häät.fin Hääpolulla nyt, ja saat ilmaiset ja hyödylliset häiden muistilista-, hääbudjetti- ja häävieraslista-työkalut käyttöösi. Hääpolku on häiden suunnitteluun tarkoitettu sovellus, joka tekee häiden järjestämisestä helppoa. Lisäksi tarjolla on paljon inspiraatiota kuvien ja artikkeleiden muodossa omien valintojesi tueksi.

Neljä hyvää syytä ottaa Häät.fin Hääpolku käyttöön!

1. Häiden muistilista eli Hääpolku

Häät.fin Hääpolku on digitaalinen, aina mukana kulkeva ja omien tarpeiden mukaan muokattava häiden suunnittelun muistilista. Se ohjaa hääparia kohti hääpäivää helpointa reittiä.

Hääpolulta löydät häiden järjestäjälle oleellisimmat kohdat. Listalta voit helposti karsia itsellesi tarpeettomat pois ja lisätä uusia tehtäviä, jotka ovat teille merkityksellisiä tai vaihtaa niiden järjestystä mielesi mukaan. 

Häät.fin Hääpolku -palvelu kulkee mukanasi joka paikkaan, sillä sen käyttäminen onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin läppärillä.

Ilmaiset häiden suunnittelutyökalut

2. Hääbudjetti

Häät.fin Hääpolulta löytyy työkalu, jonka avulla lasket helposti hääbudjetin koon ja seuraat yhdessäpaikassa rahan kulua. Aseta ensin kokonaissumma, jonka haluat varata ja saat sen perustella ehdotuksen kulujen jakamisesta eri osa-alueille. 

Jokaista budjetin osasta voit muokata, lisätä ja poistaa milloin vain tarpeidenne mukaan ja kun tulee aika käyttää ensimmäisiä euroja hääbudjetistasi, pääset merkitsemään sen kulujen kohdalle milloin vain.

Laadi häiden vieraslista

3. Häiden vieraslista

Häät.fin Hääpolulla pääset luomaan ja ylläpitämään myös listaa häidenne kutsuvieraista. Helppokäyttöiseen, selkeään ja monipuoliseen häävieraslistaan lisäät kaikki tiedot aveceista allergioihin. Vieraslistan ylläpitäminen onnistuu muuten mobiililaitteillakin mainiosti, joten vieraslistasi ei ole koskaan väärässä paikassa. Käyttäjä tunnukset jakamalla myös kaaso, äiti tai anoppi vastaanottaa helposti ilmoittautumisia häihin.

Vieraiden tiedot on helposti tallennettavissa excel-muotoon, jotta voit käyttää sitä vaikkapa kutsukorttien tai kiitoskorttien postituksessa tai hääjuhlan paikkakarttojen luomisessa.

Häiden muistilista taskussasi

4. Hyvät ideat pysyvät tallessa ja mukana

Kun törmäät Häät.fin Hääpolulla mielenkiintoiseen artikkeliin, jumalaiseen hääpukuun tai tutustumisen arvoiseen juhlapaikkaan, pystyt tallentamaan sen omiin suosikkeihisi. Pienet muistiinpanotkin tallentuvat Hääpolun varrelle kätevästi!Eikä tuossakaan ollut vielä kaikki...

Kaiken edellä mainitun lisäksi Häät.fin Hääpolun käyttäjät saavat hääaiheisia uutiskirjeitä, jotka ovat pitävät sisällään tietoa ja vinkkejä, tarjouksia ja jopa alekoodeja. Kirjeitä sinulle lähetetään muutaman kerran kuukaudessa.

Emme koskaan anna osoitettasi tai tietojasi eteenpäin tai lähetä mitään häiden suunnitteluun kuulumatonta postia. Ja jos kovasti rupeaa vinkit ja tarjoukset harmittamaan tai asia ei ole enää ajankohtainen, uutiskirjeen tilauksen pystyt tietysti helposti lopettamaan.

Muista vahvistaa rekisteröitymisesi!

Kun olet rekisteröitynyt, saat käyttäjätunnuksenasi toimivaan sähköpostiosoitteeseesi "Häät.fi-käyttäjätilin vahvistus"-viestin. Tili pitää vahvistaa viikon kuluessa, tai se poistetaan. Jos viestiä ei näy sähköpostissasi muutaman minuutin kuluessa ensirekisteröitymisestäsi, tarkista onko viesti mennyt vahingossa roskapostiesi joukkoon!

Onnellista matkaa Hääpolullasi!

 

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden suunnittelu