Aloita häiden suunnittelu ottamalla maksuton Hääpolku käyttöön

Aloita häiden suunnittelu Häät.fin Hääpolulla nyt, ja saat ilmaiset ja hyödylliset häiden muistilista-, hääbudjetti- ja häävieraslista-työkalut käyttöösi heti. Hääpolku on nimenomaan häiden suunnitteluun tarkoitettu sovellus, joka tekee digitaalisten työkalujen avulla häiden järjestämisestä helpompaa. Pienetkin asiat pysyvät näpeissäsi, koska Häät.fin Hääpolku-palvelu kulkee mukanasi joka paikkaan. Sen käyttäminen onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin läppärillä. Lisäksi tieto, ideat ja inspiraatio eivät ihan heti Hääpolulla lopu, sillä inspiroivia kuvia ja artikkeleita löytyy tuhansia ja tuhansia omien valintojesi tueksi.

Monta hyvää syytä ottaa Häät.fin Hääpolku käyttöön!

1. Häiden muistilista eli Hääpolku

Läppärillä Häät.fin Hääpolku työkalu

Häät.fin Hääpolku on digitaalinen, aina mukana kulkeva ja omien tarpeiden mukaan muokattava häiden suunnittelun muistilista. Se ohjaa hääparia kohti hääpäivää helpointa reittiä, ja häistäsi tulee verrattomat.

Hääpolulta löydät häiden järjestäjälle oleellisimmat kohdat. Listalta voit helposti karsia itsellesi tarpeettomat pois ja lisätä uusia tehtäviä, jotka ovat teille merkityksellisiä tai vaihtaa niiden järjestystä mielesi mukaan. Hääpolku on myös suora linkki inspiraation lähteille, sillä jokainen muistilistan kohta linkittyy artikkelikokonaisuuteen, josta ammennat tietoa, ideoita ja inspiraatiota.

LUO OMA MUISTILISTA

Häät.fin Hääpolku Hääbudjetti työkalu mobiilissa

2. Hääbudjetti

Häät.fin Hääpolulta löytyy myös työkalu, jonka avulla lasket helposti teille sopivan hääbudjetin ja seuraat yhdestä paikassa rahan kulua. Aseta ensin kokonaissumma, jonka haluat varata ja saat sen perustella ehdotuksen kulujen jakamisesta eri osa-alueille.

Jokaista budjetin osasta voit muokata, lisätä ja poistaa milloin vain tarpeidenne mukaan, ja kun tulee aika käyttää ensimmäisiä euroja hääbudjetistasi, pääset merkitsemään sen kulujen kohdalle milloin vain. Pidä hääbudjetti näpeissäsi kätevästi!

LUO OMA HÄÄBUDJETTI

Häät.fin Hääpolku Häävieraslista läppärillä

3. Häiden vieraslista

Häät.fin Hääpolulla pääset luomaan ja ylläpitämään listaa häidenne kutsuvieraista. Helppokäyttöiseen, selkeään ja monipuoliseen häävieraslistaan lisäät kaikki tiedot aveceista allergioihin.

Vieraslistan ylläpitäminen onnistuu muuten mobiililaitteillakin mainiosti, joten vieraslistasi ei ole koskaan väärässä paikassa. Käyttäjätunnukset jakamalla myös kaaso, äiti tai anoppi voi vastaanottaa helposti ilmoittautumisia häihin.Vieraiden tiedot on helposti tallennettavissa myös Excel-muotoon, jotta voit käyttää sitä vaikkapa kutsukorttien tai kiitoskorttien postituksessa tai hääjuhlan paikkakarttojen luomisessa. Voiko vieraiden kutsuminen olla helpompaa?

LUO OMA VIERASLISTA

Häät.fin Hääpolulla Vieraslistan yllä pitäminen on helppoa

Eikä tuossakaan ollut vielä kaikki...

Kaiken edellä mainitun lisäksi Häät.fin Hääpolun käyttäjät saavat hääaiheisia uutiskirjeitä, jotka tuovat luoksesi tietoa ja vinkkejä, tarjouksia ja jopa alekoodeja. Kirjeitä lähetetään sinulle kerran viikossa. Emme koskaan anna osoitettasi tai tietojasi eteenpäin tai lähetä mitään häiden suunnitteluun kuulumatonta postia. Ja jos vinkit ja tarjoukset ovat sinulle turhia tai asia ei ole enää ajankohtainen, uutiskirjeen tilauksen pystyt tietysti helposti lopettamaan milloin tahansa.

Ota ilmainen hääpolku käyttöön

Häät.fin Hääpolulle rekisteröityminen on järkevääPitääksesi koko häiden suunnittelupaletin kasassa vuoden tai kaksikin, järjestys ja selkeys helpottaa. Rekisteröityessäsi Häät.fin Hääpolulle häiden suunnittelu pysyy kurssissa koko ajan. Et sitoudu mihinkään rekisteröityessäsi Hääpolulle! Rekisteröityäksesi tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen, johon lähettämme sinulle Hääpolku-tilin vahvistamista varten linkin. 

Tilin vahvistussähköposti ja linkki oman salasanan luontiin saapuu meiliisi muutamassa minuutissa. Jos et löydä viestiä Saapuneet-kansiosta, tarkista roskapostilaatikko tai Gmailin Tarjoukset-kansio. Rekisteröityessäsi sinulta kysytään vain häihisi liittyviä yleisiä tietoja, kuten sinun ja puolisosi etunimiä, hääpäivää ja hääpaikkakuntaa.

Jos Hääpolku-tiliä luodessa et vielä tiedä tai halua tallentaa vastauksia kaikkiin rekisteröitymispolun kysymyksiin, etunimesi tai nimimerkki on ainoa pakollinen tieto sähköpostiosoitteesi lisäksi, jotta työkalut toimivat moitteettomasti. Kaikkea tallentamaasi pääset myös myöhemmin tarkentamaan, muuttamaan ja lisäämään.
 Hääbudjetin laskemiseksi toki työkalu tarvitsee arvioidun aloitussumman, mutta jos et halua budjettityökalua käyttää, rahasta puhuminen ei ole tietenkään ole pakollista. Kaikkea tallentamaasi pääset myöhemmin tarkentamaan ja muuttamaan.Kun häät on juhlittu, pääset omien profiilitietojen kautta poistamaan Hääpolkusi ja kaikki tallentamasi tiedot häviävät automaattisesti tilin tuhoamisen yhteydessä.
Jos kohtaat vaikeuksia rekisteröitymisessä tai sinulla on muuten vain kysymyksiä tai epäselvyyksiä, ota rohkeasti yhteyttä! Viskaa meitä vaikka meilillä: haat@editus.fi

Onnellista matkaa Hääpolullasi!

LUO ILMAINEN HÄÄT.FI-TILI

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden suunnittelu