Häiden suunnittelulista löytyy Häät.fin Hääpolulta

Moni kaipaa häiden suunnittelun tueksi muistilistaa tai to do -listaa, jota seuraamalla on helppo pysyä tehtävien tasalla ja varmuus siitä ettei mitään tärkeää unohdu säilyy. Häät.fin Hääpolulla on digitaalinen häiden suunnittelu lista, joka kulkee aina mukana ja on muokattavissa itselle sopivanlaiseksi.

Kun rekisteröidyt Häät.fin Hääpolun käyttäjäksi, ja saat käyttöösi valmiiksi mietityn häiden suunnittelupolun. Hääpolulta löydät häiden järjestäjälle yleensä oleelliset kohdat, joista voit helposti karsia itsellesi tarpeettomat pois ja lisätä uusia tehtäviä. Hääpolun listanäkymässä voit merkata myös tehtäväkokonaisuuksia valmiiksi, sitä mukaan kun häiden suunnittelu etenee.

Vinkki! Hääpolun listanäkymää ei kannata jäädä tuijotelemaan turhan pitkäksi aikaa. Valitse listasta joku kiintoisa tehtävä ja klikkaa! Hyppäät varsinaiselle Hääpolulle vinkkien, inspiraation ja ohjeidemme pariin!

Hääpolun varrelta löydät hääaiheisia juttuja ja inspiroivia kuvakokonaisuuksia (niitä on muuten yli 1000!) ja kun löydät jotain tarpeeksi kiinnostavaa, voit jakaa sen somessa tai sähköpostilla ja muista pinnata jutun kuvia Pinterest-kansioihisi mistiin.

Hääinspiraatio

Jos koet olevasi enemmän paperi ja kynä -ihminen, häiden suunnittelu listan voit myös printata täältä >>


Muista vahvistaa rekisteröitymisesi!

Kun olet rekisteröitynyt, saat käyttäjätunnuksenasi toimivaan sähköpostiosoitteeseesi "Häät.fi-käyttäjätilin vahvistus"-viestin. Tili pitää vahvistaa viikon kuluessa, tai se poistetaan. Jos viestiä ei näy sähköpostissasi muutaman minuutin kuluessa ensirekisteröitymisestäsi, tarkista onko viesti mennyt vahingossa roskapostiesi joukkoon!

Onnellista matkaa Hääpolullasi!

Jaa juttu