Häiden muistilista löytyy Häät.fin Hääpolulta

Moni kaipaa häiden suunnittelun tueksi muistilistaa tai to do -listaa, Häät.fin Hääpolku on digitaalinen muistilista, joka kulkee aina mukana ja on muokattavissa itselle sopivanlaiseksi.

Kun rekisteröidyt Häät.fin Hääpolun käyttäjäksi, saat käyttöösi valmiiksi mietityn häiden suunnittelupolun. Hääpolulta löydät häiden järjestäjälle yleensä oleelliset kohdat, joista voit helposti karsia itsellesi tarpeettomat pois ja lisätä uusia tehtäviä. Hääpolun listanäkymässä voit merkata myös tehtäväkokonaisuuksia valmiiksi, sitä mukaan kun suunnittelu etenee.

Vinkki! Hääpolun listanäkymää ei kannata jäädä tuijotelemaan turhan pitkäksi aikaa. Valitse listasta joku kiintoisa tehtävä ja klikkaa! Hyppäät varsinaiselle Hääpolulle vinkkien, inspiraation ja ohjeidemme pariin!

Hääpolun varrelta löydät hääaiheisia juttuja ja inspiroivia kuvakokonaisuuksia (niitä on muuten yli 1000!) ja kun löydät jotain tarpeeksi kiinnostavaa, voit jakaa sen somessa tai sähköpostilla ja pinnata jutun kuvia Pinterest-kansioihisi.

Muista vahvistaa rekisteröitymisesi!

Kun olet rekisteröitynyt, saat käyttäjätunnuksenasi toimivaan sähköpostiosoitteeseesi "Häät.fi-käyttäjätilin vahvistus"-viestin. Tili pitää vahvistaa viikon kuluessa, tai se poistetaan. Jos viestiä ei näy sähköpostissasi muutaman minuutin kuluessa ensirekisteröitymisestäsi, tarkista onko viesti mennyt vahingossa roskapostiesi joukkoon!

Onnellista matkaa Hääpolullasi!

Hääinspiraatio

Jaa juttu