Ilmainen ja muokattava häiden muistilista löytyy Häät.fin Hääpolulta

Läppärillä Häät.fin Hääpolku työkalu

Kun kaipaat häiden suunnittelun tueksi häämuistilistaa tai häiden to do -listaa, ota Häät.fin Hääpolku käyttöön. Hääpolkua seuraamalla on helppo pysyä häiden suunnitteluun liittyvien tehtävien tasalla. Samalla saat varmuuden siitä, ettei mitään tärkeää unohdu. Häät.fin Hääpolku on digitaalinen häiden suunnittelulista, joka kulkee aina mukanasi ja on muokattavissa itselle sopivaksi.


Rekisteröitymällä Häät.fissä ilmaisen Hääpolun käyttäjäksi saat käyttöösi valmiiksi mietityn häiden suunnittelupolun eli hyväksi havaitun häiden suunnittelun to do -listan. Tältä listalta löydät häiden järjestäjälle oleelliset kohdat, joista voit helposti karsia itsellesi tarpeettomat tehtävät pois ja lisätä itsellesi olennaisia uusia tehtäviä. Hääpolun listanäkymässä voit merkata myös tehtäviä valmiiksi sitä mukaa, kun häiden suunnittelu etenee.Hääpolun muistilistan kaikkiin tehtäviin saat tietoa ja inspiraatiota artikkelikoosteista

Hääpolun listanäkymää ei kannata jäädä tuijottelemaan liian pitkäksi aikaa. Valitse listasta joku kiintoisa tehtävä ja klikkaa! Hyppäät varsinaiselle Hääpolulle vinkkien, inspiraation ja ohjeiden pariin, mikä onkin varsinainen hääsuunnittelun ja -unelmoinnin aarrearkku.Hääpolun varrelta löydät hääaiheisia juttuja ja inspiroivia kuvakokonaisuuksia (ja niitä muuten on melkein 10 000 kappaletta!). Kun löydät jotain tarpeeksi kiinnostavaa, voit jakaa ideoita someen tai lähettää osoitteen sähköpostilla tai Whatsappilla tiimillesi. Äläkä unohda pinnata juttujen inspiraatiokuvia Pinterest-kansioihisi muistiin!

LUO HÄÄT.FI-TILI

Hääinspiraatio

Jos koet olevasi enemmän paperi ja kynä -ihminen, häiden suunnittelu listan voit myös printata täältä >>

Hääpolun varrelta löydät myös budjettityökalun, jolla saat pidettyä hääkukkaron nyörit sopivan kireällä. Hääpolulta löydät myös hääkutsuvieraslista, johon jäsentelet vieraslistaa, ja myöhemmin printtaat kutsuttavien osoitteet kätevästi Exceliin. Samaan paikkaan merkitset myöhemmin myös helposti ilmoittautumiset.

Hääpolun kaikki työkalut toimivat yhtä kätevästi tietokoneilla, tableteilla kuin mobiililaitteillakin, joten kaikki lisäykset ja muutokset voit tehdä milloin ja missä vain kätevästi.


”Seikkailimme hääinspiraation tarjoamissa maailmassa pitkään”

Suurin syy Häät.fin Hääpolun käyttämiselle on itselläni se, että keskeneräiseksi merkityt tehtävät antavat linkin, jonka kautta pääsee lukemaan aiheeseen liittyvää hääinspiraatio-sivua! Käytännössä jokaiselle aiheelle on oma hääinspiraatio-sivunsa, jolle on koottu linkkejä eri teksteihin.

Koin tämän toiminnon äärimmäisen hyödylliseksi suunnittelun kannalta, sillä esimerkiksi häiden ohjelmaa suunnitellessamme seikkailimme hääinspiraation tarjoamissa maailmassa pitkään. Tekstit antavat otsikon aiheen mukaisesti inspiraatiota häiden eri osa-alueisiin ja hääpolun tehtäviin. Häät.fi sivustolta löytyy myös muun muassa hääyhteisön bloggaajia, joten sivusto antaa lukijalle valtavasti ja sivustolla seikkaillessaan aika lentää kuin siivillä!

Kannattaa ehdottomasti mennä kurkkaamaan Häät.fi-sivusto (ja Hääpolku), jollei ole sitä vielä ehtinyt tekemään!


Juhannusmorsian, morsian kesä 2022 


Häätfi Hääpolku Muistilista pitää hääjärjestelyt hallinnassa

Häät.fin Hääpolulle rekisteröityminen on ilmaista


Hääpolku on käytössäsi maksutta, eikä maksullisia lisäominaisuuksia ole olemassa. Et myöskään sitoudu mihinkään rekisteröityessäsi Hääpolulle!

Rekisteröityäksesi tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen, johon voimme lähettää sinulle tilin vahvistamista varten linkin. 

Häät.fi-tilin vahvistussähköposti saapuu meiliisi muutamassa minuutissa. Jos et löydä viestiä Saapuneet-kansiosta, tarkista roskapostilaatikko tai Gmailin Tarjoukset-kansio.

Rekisteröityessäsi sinulta kysytään vain häihisi liittyviä yleisiä tietoja. Emme ole kiinnostuneita yksityisistä tiedoista, emme luovuta, emmekä myy kenenkään tietoja ulkopuolisille. Kaikki kysyttävät tiedot auttavat meitä tarjoamaan nyt tai tulevaisuudessa paremmin kohdentuvaa tietoa sinulle.

 Jos Hääpolku-tiliä luodessa et vielä tiedä tai halua tallentaa vastauksia kaikkiin rekisteröitymispolun kysymyksiin, etunimesi tai nimimerkki on ainoa pakollinen tieto sähköpostiosoitteesi lisäksi, jotta työkalut toimivat moitteettomasti. Kaikkea tallentamaasi pääset myös myöhemmin tarkentamaan, muuttamaan ja lisäämään Asetukset-kohdassa.Kun häät on vietetty, pääset Asetukset-kohdassa poistamaan Hääpolkusi. Tällöin kaikki tallentamasi tiedot poistuvat automaattisesti tilin tuhoamisen myötä.

 

Jos kohtaat vaikeuksia rekisteröitymisessä tai sinulla on muuten vain kysymyksiä tai epäselvyyksiä, ota rohkeasti yhteyttä! Viskaa meitä vaikka meilillä: haat@editus.fi

Onnellista matkaa Hääpolullasi!

Jaa juttu