Printtaa itsellesi häiden muistilista!

wedding to do list

Kuva Angelina Litvin / Unsplash.com

Häitä suunnitellaan keskimäärin noin vuosi. Avioliiton solmimisen järjestämiseen riittää kuitenkin vain 1 viikko, jonka kestää lakisääteinen avioliiton esteiden tutkiminen. Kaikki muu on enemmän tai vähemmän extraa, joka liittyy lähinnä hääjuhlan järjestämiseen, eikä itse avioliiton solmimiseen ollenkaan.

Mitä suuremmat hääjuhlat hääpari haluaa järjestää ja mitä tarkemmat toiveet on ajan, paikan tai palvelujen suhteen, sitä aikaisemmin kannattaa järjestelyt aloittaa. Vuoden tai kahdenkin häiden suunnitteluaika on aivan normaalia, eikä siinä ole vielä yhtään häähössötystä mukana.

Tässä lista yleisistä häiden järjestelyssä muistettavista asioita ohjeellisessa aikajärjestyksessä.

Printtaa oma muistilista TÄÄLTÄ vaikka jääkaapin oveen!

Häiden to do -lista on täysin ohjeellinen, sillä jokaiset häät ovat erilaiset. Ajankohta, paikkakunta, vieraiden lukumäärä, häiden tyyli, budjetti ja omat kiinnostuksen kohteesi määräävät lopulta aikataulun ja tekemisen tavan. Kaikki muistilistassa mainitut asiat eivät ole teille välttämättä lainkaan tarpeellisia tai sitten juuri teidän juhlissanne on tuhat muuta vielä tärkeämpää muistettavaa asiaa.

Häiden digitaalinen muistilista, vieraslista, hääbudjetti, sekä työkalut hääpuvun ja vhkisormuksen etsintää löytyvät Häät.fin Hääpolulta. Ota kaikki käyttöön ilmaiseksi ja muokkaa ne omaa tarpeeseesi sopiviksi.

Ota käyttöösi myös digitaaliset häiden suunnittelutyökalut Häät.fissä >

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden suunnittelu