Morsian printtaa itsellesi häiden muistilista!

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Printtaa itsellesi häiden muistilista!

wedding to do list

Kuva Angelina Litvin / Unsplash.com

Häitä suunnitellaan keskimäärin noin vuosi. Avioliiton solmimisen järjestämiseen riittää kuitenkin vain 1 viikko, jonka kestää lakisääteinen avioliiton esteiden tutkiminen. Kaikki muu on enemmän tai vähemmän extraa, joka liittyy lähinnä hääjuhlan järjestämiseen, eikä itse avioliiton solmimiseen ollenkaan.

Mitä suuremmat hääjuhlat hääpari haluaa järjestää ja mitä tarkemmat toiveet on ajan, paikan tai palvelujen suhteen, sitä aikaisemmin kannattaa järjestelyt aloittaa. Vuoden tai kahdenkin häiden suunnitteluaika on aivan normaalia, eikä siinä ole vielä yhtään häähössötystä mukana.

Häät.fi tarjoaa maksutta listan yleisistä häiden järjestelyssä muistettavista asioita ohjeellisessa aikajärjestyksessä. Häiden to do -lista on täysin ohjeellinen, sillä jokaiset häät ovat erilaiset.

Ajankohta, paikkakunta, vieraiden lukumäärä, häiden tyyli, budjetti ja omat kiinnostuksen kohteesi määräävät lopulta aikataulun ja tekemisen tavan. Kaikki muistilistassa mainitut asiat eivät ole teille välttämättä lainkaan tarpeellisia tai sitten juuri teidän juhlissanne on tuhat muuta vielä tärkeämpää muistettavaa asiaa.

Printtaa oma muistilista vaikka jääkaapin oveen!

Printtaa muistilista

Sähköistä muistilistaa voit muokata omien tarpeidesi mukaiseksi, ja se on aina mukanasi

Häiden muistilista, vieraslista, hääbudjetti löytyvät Häät.fin Hääpolulta digitaalisina. Ota kaikki käyttöön ilmaiseksi ja muokkaa ne omaa tarpeeseesi sopiviksi. Hääpolku on ilmainen työkalu, joka ei sido sinua mihinkään. Rekisteröitymistä varten tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen, johon sinulle lähetään Hääpolku-tilin vahvistussähköposti.

Sinulta kysytään vain häihisi liittyviä yleisiä tietoja. Emme ole kiinnostuneita yksityisistä tiedoista, emme luovuta, emmekä myy kenenkään tietoja ulkopuolisille. Kaikki kysyttävät tiedot auttavat meitä tarjoamaan nyt tai tulevaisuudessa paremmin kohdentuvaa tietoa sinulle.

 

Tutustu ja ota käyttöön Häät.fin henkilökohtaiset suunnittelutyökalut maksutta!

Tutustu Häät.fi Hääpolkuun

Muokattu: 7.11.2023