Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Urbaanit cityhäät keskellä Helsinkiä – kaikki palvelut kävelymatkan päästä

Urban chic -teemaiset cityhäät keskellä urbaania Helsinkiä mahdollistaa palveluiden löytämisen oikeasti läheltä, jopa kävelymatkan päästä toisistaan. Tässä 8 hääideaa, joilla toteutat elegantit häät Helsingin keskustassa.

Keskellä pandemiaa lähipalveluiden tukeminen ja käyttäminen on erityisen tärkeää. Pidetään arjen ja juhlan pienillä ja isoilla valinnoilla pyörät pyörimässä Suomessa. Missä ja miten hankintasi teet, on oikeasti merkitystä myös oman arkesi kannalta nyt ja tulevaisuudessa!

Keto Kevätmalliston sormukset vaaleanpunaisilla safiireilla ja kirkkailla timanteilla.

Kihla- ja vihkisormukset

Skandinaavisen tyylikäät Keto Kevätmalliston sormukset ovat Jussi Louesalmen käsialaa. AU3 Kultaseppien valikoimaan pääset tutustumaan Unioninkatu 27:ssä ja myös verkkokaupassa.

Tutustu AU3 Kultaseppiin Häät.fin Hääpalveluissa

Hääkoristelu glamouria, englantilaista puutarhaa ja hääkattaus tummia sävyjä.

Kuva Rita Miklan

Hääkukat

Floramore on hääkukkien erikoisliike, josta saat kukkasidontaa rennosti, taidolla ja suurella sydämellä. Kimput ja tilakukat syntyvät tilauskukista, oman pellon luonnonkukista sekä metsän antimista. Showroom Unioninkatu 27:ssä, joka on avoinna sopimuksen mukaan.

Tutustu Floramoreen Häät.fin Hääpalveluissa

Elegantti hääkattaus

Hääjuhlapaikka

Suomen vanhimmasta majakkalaivasta Relandersgrundista löydät hääjuhlaasi tilat 20–70 häävieraalle ympäri vuoden. Punaisen laivan kotilaituri sijaitsee Meritullintori 1:ssä Kruununhaassa.

Tutustu Majakkalaiva Relandersgrundiin Häät.fin Hääpalveluissa

hääpari kukkaseinän edessä

Kuva Camilla Bloom

Hääsuunnittelija

Täydelliset häät suunnitellaan tarkasti yhdessä. Hääsuunnittelija Parone Design on apuna ja tukena matkalla kohti unelmiesi täyttymystä, olipa juhlasi pieni tai suuri.

Tutustu Parone Designiin Häät.fin Hääpalveluissa

Hääpuku Sottero and Midgley Solana

Hääpukuliike

Juhlamuotitalo Seremoniasta Pohjoisella Makasiinikadulla löydät mm. Sottero & Midgleyn kimaltelevan Solana hääpuvun sovitettavaksi. Seremoniasta löydät hääpukuja kaikista hintaluokista, myös sulhanen ja kaasot löytävät asunsa täältä vaikka vuokralle.

Tutustu Juhlamuotitalo Seremoniaan Häät.fin Hääpalveluissa

Morsian ja sulhanen istuu portaalla

Kuva Camilla Bloom

Sulhasen puvustaja

Hyvin istuva ja tyylikäs puku sulhaselle on aina varma valinta häihin. Rohkeasti asustamalla miehen ajattomasta puvusta tulee ainutlaatuinen ja uniikki juhla-asu, jonka uudelleenkäyttö myös häiden jälkeen on helposti mahdollista.

Tutustu Turon CityCenterin liikkeeseen Häät.fin Hääpalveluissa

Morsiamen kauneus ja kampaus parturi-kampaamo ja kauneushoitola Villi Vanilja

Hääkampaus ja häämeikki

Villi Vaniljan parturi-kampaajat ja meikkaaja loihtivat morsiusparin, sekä tarvittaessa isommankin seurueen hääkuntoon. Liike sijaitsee Helsingin keskustassa Kasarmitorin nurkalla. Tarvittaessa kauneus tiimi saapuu myös vaikkapa juhlaseurueen hotellille.

Tutustu Villi Vaniljaan Häät.fin Hääpalveluissa

oka

Kuva Oka Morikawa

Hääkuvaaja

Helsinkiläinen Oka Morikawa on valokuvaaja joka on erikoistunut dokumentaariseen hää- ja henkilökuvaukseen. Hän tekee on klassisia ja ajattomia aitojen tunteita ja yksityiskohtien vangitsevia hääkuvia. – Parhaat muistot syntyvät aidoista juhlista ja parhaat kuvat aitojen hetkien taltioimisesta, sanoo Oka.

Tutustu valokuvaaja Oka Morikawaan Häät.fin Hääpalveluissa

Hääyö Hotel Haven sviitti Town Square

Hääyö

Hotel Haven on Helsingin keskustan yksi tyylikkäimmistä hääyöhotelleista. Hotellisssa on tarjolla hääparille rauhalliset ja kauniit puitteet hääyöstä ja kiireettömästä aamusta nauttimiseen Kauppatorin kauniissa merimiljöössä.

Tutustu Hotel Haveniin Häät.fin Hääpalveluissa

Etsi lisää yrityksiä läheltäsi!

Hääpalvelut kautta maan


ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ

Muokattu: 14.4.2021