Villi Vanilja - Kampaamo - Kauneushoitola- Parturi - Kauneus ja kampaukset - Helsinki ja Uusimaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Villi Vanilja - Kampaamo - Kauneushoitola- Parturi

Kaikki kauneuteen ja komeuteen juhlapäivänäsi

Tutustu monipuolisiin palveluihimme hääpareille! Loihdimme hiuksiin upeat värit, leikkaukset ja kampaukset, kasvot heleiksi ja puhtaiksi kasvohoidoilla sekä upeat ja kestävät häämeikit hääpäivään.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kuudesta parturi-kampaajastamme 3 on myös kosmetologeja, lisäksi tiimiimme kuuluu maskeeraaja-kouluttaja. Meiltä saat kaikki tarvittavat kauneuspalvelut hiustenpidennyksistä ja kampauksista jalkahoitoihin ja meikkauksiin, jotka teemme ammattitaidolla MAKE UP FOR EVERIN ja Danessa Myricks Beautyn kestävillä ja vegaanisilla meikeillä. Toteutamme myös persoonalliset toiveet sukupuoleen katsomatta. Kauneushoitolamme valikoimassa on tehokkaat ja edistykselliset IS Clinical, Exuviance Professional, HydraFacial ja Dermapen4 -hoidot, joilla saadaan hoidettua vaativiakin iho-ongelmia, tai mahtavan kuulas iho häämeikin alle.

Missä?

Liikkeemme sijaitsee Helsingin keskustassa Kampissa, vain kivenheiton päässä Temppeliaukion kirkosta. Tarvittaessa voimme mobilisoitua juhlaseurueen hotellille tai n. tunnin ajomatkan säteelle. Minimilisä mobilisoitumisesta on 100€/tekijä.

Mikä on parasta?

Tarjoamme hääseurueille hauskaa ja varmalaatuista palvelua, meikkimme eivät valu vaikka Niagara iskisi morsiameen. Aikataulutamme työt niin, ettei kenenkään tarvitsisi juosta ja tarvittaessa autamme pukeutumisessakin :) Meillä on käytössä iso hoitohuone, jossa voit halutessasi vaihtaa hääpuvun päälle kampauksen ja meikin jälkeen, mikä säästää aikaa juhlapaikalle siirtymisessä.

Meidän tyyli

Laadukas, hauska, persoonallinen, onnellistava, pirskahteleva

Palkinnot

2008 Helsingin paras goottikampaamo, City-lehti. Ja ihan kilpailematta

Vinkki!

Paras häämeikki syntyy hoidetulle iholle, kevyeksi hoidetuilla jaloilla on kiva tanssia koroissakin. Älä unohda sulhasen ehostusta, niin kuvia kehtaa katsoa seuraavat 70 vuotta!