Villi Vanilja - Kampaamo - Kauneushoitola- Parturi

Kaikki kauneuteen ja komeuteen juhlapäivänäsi

Kuva Mareena Vainio

Parturi-kampaajamme loihtivat morsiusparin, sekä tarvittaessa isommankin seurueen hiuksiin upeat värit, leikkaukset ja kampaukset. Kauneushoitolapuolella hoidamme kasvot heleäksi  ja puhtaaksi HydraFacialilla ja Dermapen-mikroneulauksella, vartalolle teemme silottavat sokeroinnit. Ammattitaitoiset meikkaajamme/maskeeraajamme luovat upeat ja kestävät häämeikit MAKE UP FOR EVERin tuotteilla ja sormusta on hyvä esitellä juuri manikyroiduin käsin. Kaunista ja ikimuistoista hääpäivää!

Helsingin alue

Kauneus ja kampaukset

Villi Vanilja - Kampaamo - Kauneushoitola- Parturi

POHJOINEN MAKASIINIKATU 6
00130 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Viidestä parturi-kampaajastamme pian 3 on myös kosmetologeja, lisäksi tiimiimme kuuluu maskeeraaja-kouluttaja. Meiltä saat kaikki tarvittavat kauneuspalvelut hiustenpidennyksistä ja kampauksista jalkahoitoihin ja meikkauksiin. Toteutamme myös persoonalliset toiveet sukupuoleen katsomatta.

Liikkeemme sijaitsee Helsingin keskustassa Kasarmitorin nurkalla, vain kivenheiton päässä esim. Tuomiokirkosta. Tarvittaessa voimme mobilisoitua juhlaseurueen hotellille tai n. tunnin ajomatkan säteelle.

Juhlakampauksen tai -meikin kyseessäollessa on aina parasta soittaa (040 4865136), niin voimme samantien kysellä tarvittavat taustatiedot, aikataulut yms. Voimme sopia tutustumiskäynnistä ja tarvittaessa koekampaus- ja/tai -meikkiajan. Aukioloaikamme ovat hyvin joustavat, ja juhlakampaukset- ja meikit tulemme tekemään niin aikaisin, kuin tarve vaatii.

Tarjoamme hääseurueille hauskaa ja varmalaatuista palvelua, meikkimme eivät valu vaikka Niagara iskisi morsiameen. Aikataulutamme työt niin, ettei kenenkään tarvitsisi juosta ja tarvittaessa autamme pukeutumisessakin :)

Laadukas, hauska, persoonallinen, onnellistava, pirskahteleva

2008 Helsingin paras goottikampaamo, City-lehti. Ja ihan kilpailematta

Paras häämeikki syntyy hoidetulle iholle, kevyeksi hoidetuilla jaloilla on kiva tanssia koroissakin. Älä unohda sulhasen ehostusta, niin kuvia kehtaa katsoa seuraavat 70 vuotta!