Villi Vanilja - Kampaamo - Kauneushoitola- Parturi

Kaikki kauneuteen ja komeuteen juhlapäivänäsi

Kuva Mareena Vainio

Parturi-kampaajamme loihtivat morsiusparin, sekä tarvittaessa isommankin seurueen hiuksiin upeat värit, leikkaukset ja kampaukset. Kauneushoitolapuolella hoidamme kasvot heleäksi  ja puhtaaksi HydraFacialilla ja Dermapen-mikroneulauksella, vartalolle teemme silottavat sokeroinnit. Ammattitaitoiset meikkaajamme/maskeeraajamme luovat upeat ja kestävät häämeikit MAKE UP FOR EVERin tuotteillaKaunista ja ikimuistoista hääpäivää!

Helsingin alue

Kauneus ja kampaukset

Villi Vanilja - Kampaamo - Kauneushoitola- Parturi

Fredrikinkatu 60
00100 HELSINKI

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Viidestä parturi-kampaajastamme pian 3 on myös kosmetologeja, lisäksi tiimiimme kuuluu maskeeraaja-kouluttaja. Meiltä saat kaikki tarvittavat kauneuspalvelut hiustenpidennyksistä ja kampauksista jalkahoitoihin ja meikkauksiin. Toteutamme myös persoonalliset toiveet sukupuoleen katsomatta.

Missä?

Liikkeemme sijaitsee Helsingin keskustassa Kasarmitorin nurkalla, vain kivenheiton päässä esim. Tuomiokirkosta. Tarvittaessa voimme mobilisoitua juhlaseurueen hotellille tai n. tunnin ajomatkan säteelle.

Mikä on parasta?

Tarjoamme hääseurueille hauskaa ja varmalaatuista palvelua, meikkimme eivät valu vaikka Niagara iskisi morsiameen. Aikataulutamme työt niin, ettei kenenkään tarvitsisi juosta ja tarvittaessa autamme pukeutumisessakin :)

Meidän tyyli

Laadukas, hauska, persoonallinen, onnellistava, pirskahteleva

Palkinnot

2008 Helsingin paras goottikampaamo, City-lehti. Ja ihan kilpailematta

Vinkki!

Paras häämeikki syntyy hoidetulle iholle, kevyeksi hoidetuilla jaloilla on kiva tanssia koroissakin. Älä unohda sulhasen ehostusta, niin kuvia kehtaa katsoa seuraavat 70 vuotta!