Arjesta poikkeava ylellinen eleganssi on luksusta häissä

Kuva Jenni Tuominen Photography

Luksus on perinteisesti ymmärretty saavuttamattomana ylellisyytenä. Tämä hetken hääpareille luksus on kuitenkin usein jotain harvinaista ja toivottua extraa, jota ei perusarjesta löydy. Luksus ei ole enää pelkästään kallista tai överiä, vaan myös jotain harvinaista ja haluttavaa, kuten juhlallista yhdessäoloa ystävien ja läheisten kanssa.

Ylellisyyttä voi olla myös se, että järjestää häät helposti ja stressiä minimoiden all inclusive -periaatteella hotellissa tai muussa juhlapaikassa. Ennakkoluuloista poiketen vaihtoehto ei välttmättä tarkoita yhtään isompaa hääbudjettia.

All inclusive -häät tyylikkäässä ympäristössä

All inclusive -häät onnistuu ilman valtavaa vaivaa, ja mahdollistaa parhaimmillaan sen, että sekä vihkiminen, hääjuhla että ehkä valokuvauskin voidaan järjestää helposti sekä sisällä että ulkona.

All inclusive -palveluita tarjoavissa hääpaikoissa on usein monipuolisia ja tyylikkäitä tiloja, jotka muuntautuvat erikokoisiin ja erilaisiin tarpeisiin. Hääparilla on valittavana useita herkullisia menuja. Joissain paikoissa löytyy myös nostalgiaa henkivä yökerho, joissa voi jatkaa juhlintaa pikkutunneille asti.

Tämän tyyppisiä palvelua tarjoavilta hääpaikoilta löytyy usein myös luotettuja yhteistyökumppaneita, joiden avulla koristelut, kukat kuin ohjelmakin järjestyy stressittä. Ja morsiuspari voi vetäytyä sopivassa kohtaa ylelliseen sviittiin tai jatkaa vieraiden kanssa pikkutunneille. Häävieraiden majoittuminen samaan hotellliin mahdollistaa myös helpon harjoitusillallisen nauttimisen tai brunssin seuraavana aamuna.

katelautanen, menukortti ja paikkakortti samettanauhalla sidotuna ylellinen elegantti

Kuva Jenni Tuominen Photography

Inspiroidu ylellisestä eleganssista

Häät-lehden 2/2023 inspiraatiojutussa häistä haluttiin harmoninen kokonaisuus ja juhlat, joissa tarkasti harkitut yksityiskohdat yhdistävät hääpäivän tarinan ympäröivään luontoon. Hotellihäiden helppous ja vaivattomuus korostuu, erityisesti silloin kun häävieraita on tulossa ympäri Suomea tai jopa maailmaa.

Urbaanin elegantit sisähäät ja hotellihäät ovat huolettomat säätilankin puolesta mihin vuoden aikaan tahansa. Koko hääjuhlan voi suunnittella sisätiloihin aamusta iltaan asti ilman jännitysmomenttia sateesta, viileydestä tai kovasta tuulesta.

Hääjuhlasta syntyi lämmin ja tunnelmallinen kokonaisuus, joka sopii paitsi syksyn juhliin, niin myös vuodeanajasta riippumatta ympärivuotisesti. Näiden häiden eleganssissa yhdistyvät lämpimät sävyt, herkät yksityiskohdat sekä ripaus kultaa.

Näillä yksityiskohdilla otettiin ylellinen eleganssi haltuun

  • Pehmeä värimaailmaa: ruskea, toffee, vihreä
  • Kattauksen yksityiskohdat: upeat kukat ja tunnelmallinen kynttilänvalo
  • Kullan väriset aterimet
  • Katelautaset tuovat hääpöytään erityistä juhlan tuntua
  • Samppanjatorni
  • Vihkikaarena moderni epäsymmetrinen broken arch
inspiraatioväripallot suklaan ja toffeen sävyt

Väripalettina suklaan ja toffeen kaunis liitto

Kukkiin ja somisteisiin valittu väripaletti puhuu samaa kieltä juhlatilan tyylikkäiden ja tummanpuhuvien puitteiden kanssa. Murretuin ruskean, toffeen ja kuparin sävyin luotua pehmeää värimaailmaa raikastettiin valkoisilla yksityiskohdilla ja kukilla.

Vihkiminen

Hääparin vihkiminen suunniteltiin kuvauspaikaksi valitun Kylpylähotelli Långvikin isoikkunaiseen ja valoisaan loungeen iltapäiväksi. Kauniisti somistetut valkoiset puutarhatyyliset tuolit toimivat häävieraiden istuimina. Tilaisuudessa vihkikaari on epäsymmetrinen broken arch, jonka suosio on noussut kohisten viime vuosina.

hääpari vihkitilaisuudessa

Kuva Jenni Tuominen Photography

Lämmintunnelmaisen hääjuhlan voi luoda vuodenajasta riippumatta

Kuva Jenni Tuominen Photography

Hääkattaus

Ylellisen eleganteissa häissä kattauksen yksityiskohdat, upeat kukat ja tunnelmallinen kynttilänvalo luovat lämminhenkistä tunnelmaa. Näissä häissä upeista tarjoiluista nautitaan pitkän kaavan mukaan yhdessä hääseurueen kanssa.

ylellinen hääkattaus ja menukortti

Kuva Jenni Tuominen Photography

Hääkutsut ja paperituotteet

Kuparinvärisellä musteella käsin kalligrafioitu kirjekuori erottuu ilahduttavasti muun postin joukosta antaen samalla lupauksen tulevien juhlien tyylistä. Meventin graafikko loi hääkutsun ja muiden paperituotteiden muodostaman herkullisen korttikokonaisuuden, joka mukailee häiden pehmeää värimaailmaa.

elegantin ylellisten häiden hääkutsu

Kuva Jenni Tuominen Photography

Stailauksessa haluttiin vaalia eleganssia läpi koko juhlan; esiin tuotiin lämpimiä sävyjä, herkkää lasia sekä ripaus lämmintä kultaa. Näyttävä, juhlien tunnelmaa henkivä kokonaisuus saadaan aikaan saumattomalla yhteistyöllä. Meventin hääsuunnittelijat, visualistit, floristit ja graafikko loivat yhtenäisen juhlatilaa täydentävän kokonaisuuden.

Meventin timanttinen tiimi loihtii elämyksiä ja toteuttaa juhlaunelmia. Tiimi pitää juhlasuunnittelun langat käsissään, auttaa, inspiroi ja luo näköisenne juhlan. Kun juhlansa luottaa Meventin käsiin, voi huokaista helpotuksesta. Pääsee tekemään valintoja hyvin valmistelluista vaihtoehdoista ja mikä tärkeintä hääpäivänä saa keskittyä juhlimiseen.


Mevent.fi

@meventweddings

ylellisen elegantti ja minimalistinenmorsian

Kuva Jenni Tuominen Photography

Morsiamen häätyyli

Morsian Ainon meikkilook koostuu pehmeistä sävyistä, häivytetyistä linjoista ja luonnollista kauneutta korostavista yksityiskohdista.

Silmissä luomivärillä pehmennetyt rajaukset korostivat silmää kauniisti ja ripsitupsuilla luotiin lisää näyttävyyttä silmiin. Huulissa vaaleanpunertavan sävyinen nudepuna, joka ei kuitenkaan ollut liian vaalea vaan sävy valittiin mahdollisimman lähelle morsiamen omaa huulenväriä. Iholla pehmeä hehku sekä raikas poskipuna.

Hääkampaus on matala ja simppeli nuttura, jota täydensi muutama hiussuortuva kehystämässä kasvoja. Meikin ja kampauksen teki Vilja Vuolle.

Aino pukeutui vihkimiseen ja päivän hääjuhlaan silkkiseen Oaks-hääpukuun, jonka A-linjainen helma on trendikkäästi pliseerattu. Ylellisen Atelier Pronovias -malliston hääpuku on Josefiinasta. Katso myös iltajuhlan puku alempaa.

elegantti ylellisyys timanttisormus Ruusu Kultasepät Andreasen

Kuva Jenni Tuominen Photography

Ainon timattisormus on Kultasepät Andreasenin vuoden 2023 uutuusmalliston Ruusu-sormus. Se on samaan aikaan herkkä, siro ja vintage-henkinen. Ruusu-malliston timanttisormuksia on saatavilla sekä ovaalin että briljantin muotoisella keskitimantilla, jonka voit valita luonnontimanttina tai laboratoriotimanttina.

Kultasepät Andreasen valmistaa kaikki timanttisormuksensa tilauksesta asiakkaan mittoja ja toiveita huomioiden ja kuunnellen noin 4–6 viikon valmistusaikataululla.


Andreasen.fi

@kultasepat_andreasen

Hääkimppu

Muhkeat puutarhamaiset erikoisruusut antavat elegantin silauksen Ainon hääkimppuun ja koko juhlakukitukseen, jotka Mevent toteutti.

Sulhasen häätyyli

sulhanen laittaa tukkaa peiliedessä ennen vihkimistä

Kuva Jenni Tuominen Photography

Räätälistudio BQ:n mittavasta kangasvalikoimasta sulhanen löytää mieluisat vaihtoehdot niin perinteisiin kuin erikoispukuihinkin. Jarin mittatilauspukuun valittiin maitosuklaanruskea sävy ja takissa leikiteltiin pyöristetyillä kauluskäänteillä. Liivi ja plastron teetätettiin kuvioidusta ruskeasta silkistä. Kokonaisuuden viimeistelee metallinapit ja hennon vaaleanpunainen kauluspaita.

Räätälistudio BQ:n palvelevat liikkeet sijaitsevat Helsingissä ja Tampereella.


Raatalistudio.fi

@raatalistudiobq

Hääkuvat

hääpari hääkuvassa uima-altaalla

Kuva Jenni Tuominen Photography

Kun koko hääpäivän kulku aamusta iltaan on suunniteltu sisätiloihin, hääkuvatkin voidaan halutessa tallentaa sisällä. Kylpylähotellin allasosastolle tulviva luonnonvalo mahdollistaa sisähäiden pysäyttävät potretit.

Valokuvaajan silmin

Yksityiskohdat osana hääpäivän tarinaa

”Kuvaajana mun tavoite on nähdä ja kuvata hääparin päivän tarina. Koska monesti kokonaisuus muodostuu pienistä, tarkkaan harkituista yksityiskohdista, kuvaan päivän aikana vieraiden ja juhlatunnelman lisäksi myös paljon yksityiskohtakuvia ja palautan hääparille usein muhkean kokoisen kuvagallerian. Hääpäivän merkityksellisiin hetkiin on ihana palata kauniissa albumissa olevien valokuvien kautta vielä vuosikymmenien ajan. Kuvaustyylini on lempeä ja valoisa, haluan pysyä uskollisena aidoille väreille ja tästä syystä kuvissani on tietty viimeistelty ajattomuus.” 


Hää-, perhe- ja brändikuvien lisäksi Jenni Tuominen tekee myös mentorointia toisille valokuvaajille. Hän on kuvannut päätoimisesti vuodesta 2015 lähtien.

Jennituominenphotography.com

@jennituominenphotography

potrettikuva valokuvaaja Jenni Tuominen

Hääjuhlan ilta

Loppuillan tunnelma tiivistyy ylellisesti yksityisellä klubilla.

ylellisen elegantti Yökerho Långvik

Kuva Jenni Tuominen Photography

ylellinen eleganssi hääpari yökerhossa

Kuva Jenni Tuominen Photography

Iltajuhlaan morsian Aino pukeutui kristallihelmin geometrisesti kuvioituu pitsihääpukuun, joka tekee kauniisti vartaloa myötäilevästä Enzoanin Silvia-puvusta hienostuneen katseidenvangitsijan. Hääpuku ja kimalteleva clutch-laukku ovat Josefiinasta.

Kun morsian etsii palvelun ja valikoiman suhteen ylellisyyttä ja henkilökohtaisten toiveiden huomioimista viimeisiä yksityiskohtia myöten, oikea osoite hääpukuhaaveiden täyttymiselle on Morsiuspukuliike Josefiina, jossa palvellaan yksilöllisesti vain yhtä morsianta seurueineen kerrallaan. Josefiinasta löydät monia kansainvälisiä häämuotimerkkejä vaativaan makuun kuten Badgley Mischka Bride, Atelier Pronovias, Enzoani ja Élysée. 

Josefiina.fi

@josefiinabridal

Samppanjatornista ripaus luksusta

Samppanjatorni on eleganttien hääjuhlien pieni ohjelmallinen kohokohta. Se nostaa minkä tahansa hääjuhlan uudelle tasolle ja aiheuttaa häävieraalle varman wau-fiiliksen.

Samppanjatornin on oikeasti yllättävän helppo toteutaa, ja mutta vaatii rohkeutta. Ota rakennusohje haltuun Häät.fissä >>

 

Tyylin avaimet

Visuaalinen konsepti, stailaus, kukat, somisteet ja paperituotteet Mevent hääsuunnittelu
Kuvaus Jenni Tuominen Photography
Juhlatilat ja menu Långvik Congress Wellness Hotel 
Morsiamen asut Morsiuspukuliike Josefiina
Sulhasen asut Räätälistudio BQ
Sormukset ja korut Kultasepät Andreasen
Hiukset ja meikki Vilja Vuolle
Mallit Aino S, Promodel, ja Jari Hartikainen 

 

ARTIKKELISSA ON MAINOSSISÄLTÖÄ.

 

Jutussa on osittain samaa sisältöä kuin Häät-lehdessä 2/2023 julkaistussa kuva-artikkelissa Ylellinen eleganssi.

Lue juttu Häät-lehden näköislehdestä Issuu.comista

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden koristelu