Lotta Polviander Photography - Hääkuvaus - Pirkanmaa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Lotta Polviander Photography

Valoa ja rakkautta

Valokuvaaja Lotta Polviander on hääkuvaaja, joka inspiroituu valosta ja rakkaudesta. Lotta on tarinankertoja, joka vangitsee hääpäivän tärkeät hetket sekä tunnelmat muistoiksi aikaa kestäviin kuviin. Kuviin, joihin on upea palata kerta toisensa jälkeen fiilistelemään yhtä elämänne tärkeintä päivää.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Olen hääkuvaukseen erikoistunut valokuvaaja, joka kuvaa myös boudoirkuvia. Hääkuvaus työllistää minua ympäri vuoden, ja kesäkuukausien hääpäivät varataankin jopa 1,5v. ennen hääpäivää. Lisäksi tarjoan valokuvauskoulutusta ja mentorointeja muille valokuvaajille.

Missä?

Asun itse Tampereella, mutta kuvaan ympäri Suomea sekä myös ulkomailla.

Mikä on parasta?

Häävalokuvaajana minulle on tärkeintä saada ikuistettua kuviini aitoja tunteita, jotka välittyvät kuvasta myös katsojalle. Minä toimin hääparin silminä juhlassa ja ikuistan heille talteen myös ne tilanteet, jotka heiltä menevät itseltään hääpäivän aikana ohi. Hääpareilta tuleekin erittäin kiitollista palautetta, kun he pääsevät kuvien myötä näkemään hääpäivänsä kokonaisuutena, minkä ovat itse nähneet aiemmin vain omalta osaltaan.

Meidän tyyli

Tyylini on valoisa, tunnelmallinen, luonnonvaloa hyödyntävä, herkkä, mutta samalla iloinen

Palkinnot

Vuoden Hääkuvaaja 2.sija, 2019 Vuoden Hääkuva 2.sija, 2019 Vuoden Hääyritys 3.sija, 2019

Vinkki!

Jos on mahdollista, viettäkää pieni kuvaushetki hääkuvaajanne kanssa jo ennen hääpäivää esimerkiksi hääpalaverin yhteydessä. Näin pääsette tutustumaan toisiinne paremmin sekä murtamaan jäätä kameran kanssa jo etukäteen, jolloin sen osalta on jännitys saatu purettua jo ennen hääpäivää!