Jenni Tuominen Photography

Kuvaan ajatonta, lempeää ja tarinallista kuvaa. Pyrin rentoon ilmapiiriin, jotta kuvattavien oma luonne tulisi kuvissa esiin. Dokumentaarisessa kuvauksessa tarkkailen ja tallennan hetkiä ja tunteita.

Tampereen alue

Hääkuvaus

Jenni Tuominen photography

Tampellan Esplanadi 7
33100 Tampere

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Kuvaan häitä ympäri vuoden luonnonvalolla tai vallitsevalla valolla. Sesonkilauantaille otan vastaan vain koko päivän dokumentaarisia kuvauksia, mutta kesällä voin kuvata teidän potretit esim. koekampaus/koemeikkipäivänä.

Missä?

Olen kuvannut eniten Tampereen ja Porin alueilla, mutta myös pääkaupunkiseudulla ja Varsinais-Suomessa. Ja koska rakastan matkailua, olen erittäin kiinnostunut kuvaamaan teidän juhlat vaikka ihanassa Italiassa.

Mikä on parasta?

Mulla on selkeä, oma kuvaustyyli, mutta tärkeintä mulle on se, että kuvat on hääparin ja juhlien näköiset. Eli jos mun kuvaustyyli (valoisa, lempeät sävyt, pehmeä filmirae) vetoaa just teihin, tuutte saamaan varmasti teitä miellyttävät kuvat. Oon rento ja rauhallinen ja se auttaa saamaan hyvän kuvausfiiliksen myös kameran sillä puolen. Joskus näistä ominaisuuksista on ollut hyötyä myös hääparin pienessä hääpäivän stressissä. Juhlissa mun erityinen tarkkaavaisuus tulee esiin, seurailen tilanteita ja etsin kivoja kuvakulmia. Kuvaamisessa mä nautin eniten sommittelusta, tilanteiden lukemisesta ja siitä että saan tosi huomaamattomasti dokumentoida juhlaväen reaktioita.

Meidän tyyli

Valoisa, pastellisen filmisävyinen, pehmeä, oivaltava ja ajaton.

Palkinnot

Oon päättänyt etten kilpaile muita kuin itseäni vastaan ja siinä olen menestynyt tosi hyvin! Tosin, mut on nyt nimetty ehdolle Vuoden hääkuvaajaksi 2022 ja Vuoden hääyrittäjäksi 2022. Varmasti kertoilen kuinka näissä käy!

Vinkki!

Mun nettisivuilla on blogi, josta löydät paljon vinkkejä mm.. pienten juhlien järjestämiseen, ympäristöystävällisiin häihin, hääkukkien valintaan, kuvausjännityksen voittamiseen ja kuvauspaikkojen valintaan. Pinterestistä taas löydät vinkkejä eri vuodenaikoina pidettäviin häihin.