Kenen kanssa jakaisit tärkeimmän päiväsi?

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Kenen kanssa jakaisit tärkeimmän päiväsi?

Samuli ja Mari

Kuva Valokuvaus Pia

 Mari ja Samuli tekivät ensin listan kutsuttavista vieraista ja varasivat sen jälkeen juhlatilan, Luvian Verkkorannan Krikutillin.

– Mietimme listaa todella kauan ennen häitä. Halusimme rennot ja mukavat häät niin, että kaikki viihtyisivät. Kun vierasmäärä oli suurin piirtein tiedossa, paikkaa oli helpompi etsiä, Mari toteaa.

Listan laatiminen oli helpohko homma. Sulhasen pienestä suvusta kutsuttiin paikalle kaikki.

– Minun sukuni on sitten taas suuri. Siinä kohtaa jouduimme aika lailla puntaroimaan. Lopulta otimme ohjenuoraksi kutsua ne, joiden kanssa olemme olleet parin vuoden aikana tekemisissä.

Rakkautta juhli yhteensä noin 90 rakasta ihmistä. Vain muutama kutsuttu ei päässyt paikalle. Sulhasen suvun lisäksi paikalla olivat morsiamen äidin sisarukset ja yksi serkku puolisoineen. Myös morsiamen ja sulhasen omat ja yhteiset ystävät olivat mukana. Häihin oli kutsuttu myös sisarusten lapset ja sylivauvat.

– Vinkkinä muille hääpareille sanoisimme, että älkää tehkö listaa muita miellyttäen, tehkää se itseänne varten. Miettikää kenet haluatte mukaan jakamaan elämänne yhtä tärkeintä päivää.

”Tehkää kutsuttavien listaa itseänne varten”, Mari ja Samuli neuvovat.

Teksti Tanja Hakala

Lisää vinkkejä kuka saa hääkutsun Häät.fistä

Anni ja Henkka ottivat joulukortit avuksi häävieraita miettiessä. Lue lisää Häät.fistä.

Muokattu: 9.2.2024