Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Hääparin helpot 5+1 askelta kohti verrattomia häitä!


Häiden järjestämisen kuuluisi olla ihanaa ja ikimuistosta aikaa elämässä, eikä stressiä häistä pitäisi ottaa. Häät-lehden ja Häät.fin päätoimittaja Sari Yli-Salomäki kertoo yllä olevalla videolla, mitä 5+1 asiaa mielessä pitämällä häät järjestyvät helposti ja juhlista tulee verrattomat.

Sari auttaa alkuun jakamalla hääprojektin 5 osa-alueeseen, joihin vuorollaan keskittymällä häiden suunnittelu voi olla myös nautinnollista.

Vielä jos täydellisyyden tavoittelijan luonteenpiirteitä itsestään tunnistava morsian oppii erottamaan toisistaan häissään tärkeät asiat, hieman tärkeät asiat ja täysin epäolennaiset asiat, häästressi vähenee lähelle nollaa. Kukaan ei jaksa, voi ja pysty saamaan kaikkea täydelliseksi, joten vähemmän tärkeät asiat voi jättää aika pienelle huomiolle häiden suunnittelussa.

Lue tästä Sarin lisävinkit mistä kaikkialta hääideoita ja apua suunnitteluun voi löytää!

1. Haaveile, seuraa ja inspiroidu

Unohda heti aluksi etiketin ja perinteiden velvoitteet. Anna ideoiden lentää vapaana! Lue häätarinoita esimerkiksi Häät-lehdestä ja Häät.fistä!

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä paperinen Häät-lehti, digitaalinen näköislehti ja 24/7 saavutettava Häät.fi pitävät sisällään parien omia mietteitä ja pohdintoja, mikä mahdollisti onnistuneet juhlat tai mitä olisi kannattanut tehdä toisin.Lue Häät.fistä Oikeat häät

Häät-lehden näköislehti Issuussa

Kuvallista hääinspiraatiota ammennat Häät-somekanavista. Seuraa ainakin näitä!

Häät-TikTok

Häät-Pinterest 


Häät-Instagram


Häät-Facebook 


2. Päätä suuret linjat

Tehkää tärkeimmät varaukset, joista juhlapaikka on yksi ensimmäisistä. Myös hääbudjettiin kannattaa keskittyä juuri tässä kohtaa. Voi olla vaikea tietää mitä asiat maksaa, mutta hääparin kannattaa silti yhdessä päättää, mihin teille sopivalta kuulostavaan summaan pyritään.

Häät.fin Hääpolku auttaa

Saat käyttöösi ilmainen Budjettilaskuri, Vieraslista ja myös yksityiskohtainen Muistilista.

Rekisteröidy Hääpolulle Häät.fissä

Kun rekisteröidyt alat saamaan myös Häät-uutiskirjeitä, jotka tarjoavat ideoita ja inspiraatiota häiden suunnittelupolun varrelle. Häähumuinen uutiskirje ilmestyy pari-kolme kertaa kuukaudessa tuoden ideoita, vinkkejä, tuote-uutuuksia ja tarjouksia sinulle.

Häät.fin Hääpalveluhakemistosta löydät alan yritykset

Kun lähdette etsimään juhlapaikkaa, tsekkaa ainakin Häät.fin Hääpalvelut-hakemisto. Löydät sieltä mm. juhlapaikkoja alueittain listattuna.

Häät.fin Hääpalvelut

3. Mieti yksityiskohdat ja varaa palvelut

Seuraavaksi hääparin eteen avautuu kymmeniä ellei satoja pieniä päätöksiä. Kaikkiin häiden pieniin yksityiskohtiin löytyy apua Häät.fin Hääpalvelut-osiosta. Ennen kuin ryntää yhteistyökumppanien kilpailuttamis- ja valintavaiheeseen, kannattaa etsiä hääinspiraatiota aiheittain. Niitä rauhassa läpi kahlaten, löydätte myös sopivat ideat teidän näköisiin häihin.Häät.fi Hääinspiraatio

4. Hääparin look

Osalla meistä on lapsesta saakka ollut visio omasta häälookista, osalla ei ole pienintäkään hajua vieläkään. Kuuluitpa kumpaan ryhmään tahansa, lähde myös omaan häätyyliin liittyvissä asioissa inspiroitumaan vailla ennakkoajatuksia.

Morsiamen häälookiin inspitaatiota

Häät.fin Hääpukukone

Häät.fin Sormuskone

Hääpuvut ja asusteet Häät.fin Hääpalveluhakemisto

Kauneus- ja kampaukset Häät.fin Hääpalveluhakemisto

Häät.fin artikkeleita hääpuvuista ja morsiamen pukeutumisesta

Häät.fin artikkeleita morsiamen kauneudesta


Sulhasen häälookiin inspiraatiota

Häät.fin Sormuskone

Hääinpiraatiota sulhaselle

Miesten juhlapukeutuminen Häät.fin Hääpalveluhakemisto

5. Kokoa häätiimi


Tuleeko sinulle kaaso tai useampia? Entä bestman tai bestmanieja? Jutelkaa häätiiminne kanssa varhaisessa vaiheessa, mitä odotuksia teillä on. Sama koskee koko lähipiiriä, jonka ajattelette osallistuvan tai tiedättä haluavan osallistua häiden järjestämiseen ja mielessänne on heille jonkilainen rooli hääjuhlassa.

Kaasolle ja bestmanille tukea löytyy Häät.fistä

Vanhemmat hääparin tärkeä tukijoukko

+1. Mitä häiden jälkeen?

Yhteisen arjen keskelle on hyvä ripotella juhlapäiviä ja arkeen yhteisiä hetkiä.

Miten juhlia hääpäivää?

Timanttihäät, kultahäät, kuparihäät – hääpäivien nimitykset

Löydä helposti parisuhdeaikaa arkeen!

Muokattu: 14.5.2024