Luo oma tili Hääpolulle

Häät.fin Hääpolku on digitaalinen, aina mukanasi kulkeva ja omien tarpeiden mukaan muokattava hääsuunnittelusovellus. Hääpolku ohjaa kohti unelmienne hääpäivää, etsien parhaita ja helppoja reittejä puolestanne. 

Hääpolulta löydät häiden järjestäjälle oleellisimmat työkalut. Saat käyttöösi henkilökohtaiset ja muokattavat häiden muistilistan, hääbudjetin ja häävieraslistan. Hääpolkua on ilmaista käyttää, mutta vaatii rekisteröitymisen, jotta se voi olla henkiläkohtainen.

Häät.fi Hääpolku -palvelu kulkee mukanasi joka paikkaan, sillä sen käyttäminen onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin läppärillä tai pöytäkoneella. Voit käyttää sovellusta aina, kun olet netissä ja kirjautuneena Hääpolulla, mitään erillistä apia ei laitteisiisi tarvitse ladata.

Luo oma tili alla tai lue lisää Hääpolusta

Tutustu Hääpolun ominaisuuksiin klikkaamalla alla olevia kuvia!

Häät.fin Hääpolu logo

Luo tili Häät.fin Hääpolulle ilmaiseksi


Hääpolku on käytössäsi maksutta, eikä maksullisia lisäominaisuuksia ole olemassa. Et myöskään sitoudu mihinkään rekisteröityessäsi Hääpolulle!

Tilin luomista varten tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen, johon voimme lähettää sinulle tilin vahvistamista varten linkin. "Häät.fi-käyttäjätilin vahvistus"-viestistä sinulla on 7 päivää aikaa vahvistaa Hääpolku-tilisi. Testaa siis kaikessa rauhassa viikon ajan tiliäsi, ja selvitä onko Hääpolun työkalut sinulle hyödyllisiä työkaluja.

Muista vahvistaa hääsuunnittelutilisi 7 päivän kuluessa

Hääpolku-tilin vahvistussähköposti saapuu meiliisi muutamassa minuutissa. Jos et löydä viestiä Saapuneet-kansiosta, tarkista roskapostilaatikko tai Gmailin Tarjoukset-kansio.

Tilin luomisen yhteydessä sinulta kysytään vain häihisi liittyviä yleisiä tietoja. Emme ole kiinnostuneita yksityisistä tiedoista, emme luovuta, emmekä myy kenenkään tietoja ulkopuolisille. Kaikki kysyttävät tiedot auttavat meitä tarjoamaan nyt tai tulevaisuudessa paremmin kohdentuvaa tietoa sinulle.Jos Hääpolku-tiliä luodessa et vielä tiedä tai halua tallentaa vastauksia kaikkiin rekisteröitymispolun kysymyksiin, etunimesi tai nimimerkki on ainoa pakollinen tieto sähköpostiosoitteesi lisäksi, jotta työkalut toimivat moitteettomasti. Kaikkea tallentamaasi pääset myös myöhemmin tarkentamaan, muuttamaan ja lisäämään Asetukset-kohdassa.Kun häät on vietetty, pääset Asetukset-kohdassa poistamaan Hääpolkusi. Tällöin kaikki tallentamasi tiedot poistuvat automaattisesti tilin tuhoamisen myötä.

 

Jos kohtaat vaikeuksia rekisteröitymisessä tai sinulla on muuten vain kysymyksiä tai epäselvyyksiä, ota rohkeasti yhteyttä! Viskaa meitä vaikka meilillä: haat@editus.fi


Onnellista matkaa Hääpolullasi!

Jaa juttu