Rekisteröidy Hääpolulle

 

Häät.fin Hääpolku on digitaalinen, aina mukanasi kulkeva ja omien tarpeiden mukaan muokattava hääsuunnittelusovellus. Hääpolku ohjaa kohti unelmienne hääpäivää etsien parhaita ja helppoja reittejä puolestanne. 

Hääpolulta löydät häiden järjestäjälle oleellisimmat kohdat. Saat käyttöösi häiden muistilistan, hääbudjetin ja vieraslistan. Voit helposti karsia pois kaiken itsellesi tarpeettoman, lisätä uusia kohtia tai vaihtaa järjestystä mielesi mukaan.

Häät.fi Hääpolku -palvelu kulkee mukanasi joka paikkaan, sillä sen käyttäminen onnistuu niin älypuhelimella, tabletilla kuin läppärillä. Voit käyttää sovellusta aina, kun olet netissä ja kirjautuneena Hääpolulla, mitään erillistä apia ei laitteisiisi tarvitse ladata.

Rekisteröidy alla tai lue lisää Hääpolusta

Muista vahvistaa rekisteröitymisesi!

Kun olet rekisteröitynyt, saat käyttäjätunnuksenasi toimivaan sähköpostiosoitteeseesi "Häät.fi-käyttäjätilin vahvistus"-viestin. Tili pitää vahvistaa viikon kuluessa, tai se poistetaan. Jos viestiä ei näy sähköpostissasi muutaman minuutin kuluessa ensirekisteröitymisestäsi, tarkista onko viesti mennyt vahingossa roskapostiesi joukkoon! Jos tarvitset apua, lähetä viesti osoitteella haat@editus.fi otsikolla "Apua Hääpolulle".

Tutustu Hääpolun ominaisuuksiin klikkaamalla alla olevia kuvia!

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Häiden suunnittelu