Uskalla luottaa hääsuunnittelijan ammattitaitoon

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääinspiraatio

Uskalla luottaa hääsuunnittelijan ammattitaitoon

suomen hääsuunnittelijat ry jäsenet

Kuva Kaho Kwok / Like2Capture

Kun valitset hääsuunnittelijan, palkkaa hänet asenteella ‘luotan’. Juuri tätä kaikki Suomen Hääsuunnittelijat -yhdistyksen jäsenet arvostavat. Hääsuunnittelu ei ole vain kukkien asettelua kauniisti vaan todellista hääammattilaisten työtä ja kokonaisuuksien rautaista hallintaa.

Hääsuunnittelija budjetoi, aikatauluttaa, kilpailuttaa ravintolat, cateringin ja hotellit, somistaa, juontaa, auttaa menusuunnittelussa. Palkatessasi hääsuunnittelijan voit valita vain muutaman osa-alueen, joissa tarvitset apua, tai koko hoidon!

Suomen Hääsuunnittelijoiden jäsenjoukko on dynaaminen, ja jokainen suunnittelija on oma persoonansa. Kannattaakin huomioida ja hyödyntää tekijän erikoisosaamiset ja valita juuri sellainen suunnittelija, joka on teidän tarpeisiinne peilaten sopivin.

Hääsuunnittelijat toteuttavat juhlia tarvittaessa koko Suomen alueella, poislukien Toscanan Tuuli, joka on erikoistunut Italiassa vietettäviin häihin.

Kaikilla yhdistyksen jänenillä on kokemusta ja työnäytteitä aikaisemmista projekteista.

Avoimmuudella saat hääsuunnittelijasta eniten hyötyä

Kun olette valinneet jonkun yhdistyksen suunnittelijoista, olkaa avoimia ja kertokaa hänelle teistä avoimesti asioita, joista suunnittelija saa kiinni. Mistä pidätte, mikä ei kiinnosta? Hyvä suunnittelija saa myös tutut asiat näyttämään ja tuntumaan uudenlaisilta ja saa tilaisuuteen kiinnostavia vivahteita. Näin pystytte myös hyödyntämään parhaiten suunnittelijan kontaktit.

Suunnittelijalla on vuosien kokemus perhejuhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämisestä. Hän tietää, mikä toimii ja mikä ei. Palkkaat ammattilaisen siksi, että luotat hänen kokemukseensa ja näkemykseensä häiden suunnittelussa ja vähennät omaa häästressiä.

Meillä on kuitenkin yhteinen päämäärä: järjestää ikimuistoiset häät.

Hääsuunnittelijan palkkaamisella hääpari järjestää itselleen mielenrauhaa ja varmuutta siitä, että järjestelyt hoituvat hyvin. Lue Häät.fistä lisää >>

Suomen Hääsuunnittelijat ry kokoaa yhteen ammattitaitoiset suomalaiset hääsuunnittelijat. Valitsemalla yhdistyksen jäsenistöstä itselleen suunnittelijan asiakas voi olla varma, että kyseessä on alan osaaja.

Yhdistys luo hääsuunnittelulle näkyvyyttä erikoisalana, tuo esille hääsuunnittelijoiden ammattiosaamista ja vaikuttaa alan ammattikoulutuksen kehittymiseen. 
Yhdistys on toiminut aktiivisesti vuodesta 2017 lähtien. Jäsenet pyrkivät vahvalla yhteistyöllä ja laajoilla sidosryhmillä luomaan verkoston, jonka avulla hääsuunnittelu alana kehittyy. Se järjestää mm. Rakkaudella. Yhdessä. Hääalan ammattilaisten gaalan vuosittain yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Gaalan avulla yhdistys toteuttaa tavoitettaan alan sisäisestä verkostoitumisesta. Ala kehittyy, kun kaikki häitä sivuavat palvelut – kukat, hiukset, meikki, puvut, korut, juhlatilat, catering, musiikki, kuljetukset ja kaikki muut – kehittävät hääpareille tarjottavia palveluita yhdessä.

 

Teksti Pertti Huhtilainen, Suomen Hääsuunnittelijat 

Kuva Kaho Kwok, Like2capture.com

ARTIKKELI ON MAINOSSISÄLTÖÄ, YHTEISTYÖSSÄ SUOMEN HÄÄSUUNNITTELIJAT RY

 

Juttu on julkaistu aiemmin Häät-lehden numerossa 2/2022.

Osta Häät-lehden digitaalinen versio Issuu.comista

Uusimman Häät-lehden voi lukea ja tutustua sisältöön kätevästi näköislehtenä Issuu.comissa.


Muokattu: 22.11.2022