Bliss Wedding & Partyplanning

Hääsuunnittelua tunteella, jo vuodesta 2006.

Kuva Täydenkuun kuva

Hääparin toiveiden toteuttaminen vaatii mm. kommunikaatiotaitoja, visuaalista silmää, paineensietokykyä, järjestelmällisyyttä sekä sopivasti improvisointia. Minä olen koko paketti, ja vielä enemmän.

Helsingin alue

Hääsuunnittelijat

Bliss Wedding & Partyplanning

Kuusikallionkuja 4 E 41
02210 ESPOO

Kysymykset & vastaukset

Hääsuunnittelu kokonaisuudessaan tai vain osissa. Palveluntuottajien etsiminen ja kilpailutus, juhlatilan stailaus & somistus, hääpäivän koordinointi, seremoniamestarina toimiminen, logistiikan ja aikatalulujen miettiminen... ym!

Pääkaupunkiseutu & muu Suomi.

Soita 040 9001409 tai laita sähköpostia: petra@partybliss.fi

Häiden suunnittelu ja toteuttaminen on iso prosessi, mikä on tärkeää tehdä yhdessä hääparin kanssa. Tähtäimessä on aina luoda hääparin näköiset, uniikit ja mieleenpainuvat juhlat, ottaen huomioon mitä erikoisimmat toiveet ja inspiraation herättämät ideat. Olen auttanut hääpareja tällä ainutkertaisella matkalla jo yli 14 vuotta.

Iloinen, rento, luotettava, luova ja helposti inspiroituva ;)

Paras palkinto, tyytyväiset asiakkaat! "Meillä oli ihana hääpäivä ja -ilta! Kaikki oli laitettu niin kauniisti, sää oli mitä parhain ja koko juhla ihan meidän näköinen. Koko viikonloppu fiilisteltiin sitä, kuinka meistä tuntui, ettei meidän tarvinnut tehdä yhtäkään kompromissia, vaan kaikki oli niin kuin pitikin. Kiitos Petra ihan valtavan paljon! Me ei oltaisi ikinä pystytty tällaiseen hääpäivään ilman sua!" Tiina & Saku

Kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Chillaa, ja anna Blissin auttaa! Weddingplanning also in English.