Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Hääsuunnittelija EHL

Tehdään yhdessä Unohtumattomat häät!

Onko Juhlan aika? Edessä paljon tehtävää ja vielä enemmän kysymyksiä? Ei huolta, autan kaikessa juhliin ja häihin liittyvässä. Ammattitaitoista hää- ja juhlasuunnittelua jo vuodesta 2007.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoamme hää- ja juhlasuunnittelua alusta loppuun tai jos on tarvetta vaikka vaan somistukselle tai itse juhlapäivän organisoimiselle, niin nämäkin onnistuvat. Häitä ja juhlia teemme ympäri vuoden, silloin kun on juhlan aika. Juhla voi olla pieni ja intiimi tai iso festarityyppinen kokonaisuus, kaikki hoituvat meidän ja meidän hyvien verkostojemme kautta.

Missä?

Me toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta on häitä käyty tekemässä Savonlinnassakin asti. Kaikki on aina sovittavissa.

Mikä on parasta?

Tarjoamme asiantuntevaa ja vuosien kokemuksella hiottua palvelua. Ihan sitä kaikkea mitä juhlien ja häiden järjestämisessä eteen tulee.

Meidän tyyli

Tyylimme on asiantuntevaa, pienetkin yksityiskohdat huomioonottavaa. Teemme kaiken tyylillä luoden upeita ikimuistoisia hetkiä.

Palkinnot

Hää - ja juhlasuunnittelija Eija Holmberg-Lehto on valittu vuoden hääsuunnittelijayritykseksi vuonna 2018 sekä Eija vuoden uusimaalaiseksi yksinyrittäjäksi vuonna 2022.

Vinkki!

Aloita suunnittelu ajoissa! Kaikkea ei tarvitse tehdä itse.