Perhe Piispasen hääpotretti sulatti sydämet

VUODEN HÄÄKUVA 2018 Voittaja
Perhe Piispanen
KUVAAJA Antti Pahkamäki
ANTTI PAHKAMÄKI PHOTOGRAPHY, KOKKOLA

Vuoden Hääkuva 2018 Perhe Piispanen

Kuva Antti Pahkamäki

Valokuvaaja Antti Pahkamäki on voittanut Vuoden Hääkuva 2018 -kilpailun sympaattisella ja taidokkaalla kuvallaan Perhe Piispanen. Kokkolasta käsin työskentelevän Antti Pahkamäen tallentama hääpotretti keräsi Häät.fissä järjestetyssä yleisöäänestyksessä lopulta ylivoimaisen 28 prosentin saaliin yhteensä 5300:sta finaalissa annetusta äänestä.

Onnistuminen oli täpärällä, Pahkamäki muistelee.

- Noin minuutti ennen kuvan ottamista, ja noin minuutti sen jälkeen pienen tytön Annan pinna ei kestänyt. Homma meni itkuksi varmaan osittain siksi, kun tilanne oli vieras mutta ehkä ennemmän siksi, että piti olla mekko päällä eikä saanut rellestää. Poika Kerkko sen sijaan poseerasi kuin ammattilainen ja hääpari Toni ja Tanja olivat tyylikkäinä taustalla alusta loppuun.

 

Kilpailussa toiseksi sijoittunut kuva keräsi noin 11 ja kolmanneksi sijoittunut kuva 9 prosenttia äänistä.

2. sija – VUODEN HÄÄKUVA 2018
Näin on hyvä
VALOKUVAAJA IIRO RAUTIAINEN, HELSINKI

Kuva Iiro Rautiainen

3. sija – VUODEN HÄÄKUVA 2018
Saimaassa
KUVAAJA Jetro Stavén
JETRO STAVÉN PHOTOGRAPHY, HELSINKI

Kuva Jetro Stavén

Voittajaa juhlittiin Rakkaudella Sinun -häägaalassa Helsingissä

Vuoden Hääkuva 2018 -kilpailuun ilmoitettiin yhteensä 187 vuonna 2017 tallennettua hääkuvaa, joista Häät-tiimiläisistä ja neljästä suomalaisesta morsiamesta koostunut raati valitsi parhaimmiston jatkoon. Finaaliäänestys tapahtui Häät.fissä maalis-huhtikuussa 2018.

Kilpailun voittaja Antti Pahkamäki palkittiin diplomilla ja Häät.fi mediapalkinnolla 14.4.2018 hääalan omassa Rakkaudella Sinun Kevätgaalassa Ravintola Sipulin talvipuutarhassa Helsingissä. Gaalan järjesti Suomen Hääsuunnittelijat ry, yhteistyökumppanina Häät.fi ja Häät-lehti sekä Windiam.

>> Katso kaikki 12 Vuoden Hääkuva 2018 -kilpailun finalistikuvaa täällä

Jaa juttu

Inspiroidu lisää

Hääkuvaus