Heisip.com - Hääkuvaus - Kaikkialla Suomessa

Tilaa Häät-uutiskirje

Unelmoitko häistä? Häät-viikkokirjeet sisältävät Häät-tiimin kokoamia hääaiheisia ideoita, inspiraatiota, tietoa ja vinkkejä, ja saat ne sähköpostiisi maksutta. Voit peruuttaa uutiskirjeen tilauksen milloin haluat.

Heisip.com

Rakkaustarinat kuviksi ja videoiksi

Erilaisten rakkaustarinoiden ja tilanteiden muuttaminen kuvatallenteiksi omalla tavalla, mutta samalla hääparin näköiseksi. Kuvaan usein valokuvia ja videoita hybridinä yhdessä.

Kysymykset & vastaukset

Mitä?

Tarjoan hääpareille tarpeen mukaan erilaisia kuvauskokonaisuuksia, aina hääpotreteista koko päivän dokumentaarisiin kuvauksiin. Kuvaan mielelläni sekä valo- että videokuvaa hääpäivästä, se on mielestäni nykypäivää.

Missä?

Olen valmis matkustamaan kaikkialle, Irlanti on toistaiseksi kaukaisin hääkuvauskohde tällä hetkellä.

Mikä on parasta?

Hmm.. Asiakkaani saavat minulta usein enemmän kuin mitä osaavat odottaa. Vaikka olenkin hääpäivänä vain kuvaajaroolissa niin tarvittaessa autan muissakin asioissa, esim. juhlapaikan koristeluita on tullut joskus tehtyä myös kuvauspäivänä :)

Meidän tyyli

Ammattitaitoinen, Luotettava, Vastuuntuntoinen, Huoleton ja Paras.

Palkinnot

Koen, että tällä alalla toimitaan sydämellä ei kilpailemalla. Minulle on riittänyt Asiakkailtani saadut kiitokset.

Vinkki!

Etsikää sellaiset palveluntarjoajat, jotka kykenevät toimimaan tiiminä, ja jotka yhdessä pitävät huolen siitä, että päivästänne tulee täydellinen. Tämän tueksi suosittelen hääsuunnittelijan palkkaamista.